21 Юли 2009 01:18 Мнения: 622 Местоположение: Cyborg's Factory
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: Re: Darkspore CLOSED BETA !
Публикувано на: 16 Фев 2011 21:36
Надявам се скоро да получа ключ защото идеята на играта много ми харесва Интересно ми е дали ще можеш да правиш противници в кампанията, която играеш ?
___________________________________ US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 16 Фев 2011 22:10
уууууу мс много
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
HunteR
Публикувано на: 16 Фев 2011 22:49
И аз чакам кей Много са кефех на spore нищо, че бързо ми писна. Дано тази е по зарибителна, гледам и като идея е по-различна.
Jedi Knight
29 Авг 2004 21:17 Мнения: 713 Местоположение: Dantooine
В момента играе: League of Legends Mass Effect
Публикувано на: 25 Фев 2011 14:17
Поканиха ме, само за да не ми пратят beta key Баси хамавия бъг, честно. Във форума им сега има 4 теми по въпроса
Ок, подкарах я, и я изтрих Много, много умрял hack n' slash с почти никаква история. Не мерси.