Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните ФАКТ
-
Радостин Стефанов
Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Минах през две конзоли и се отвратих. Да си РС геймър е най-хардкор. Ако не ми вярвате ще ви дам най-простия пример - повечето, ако не всички шутари за конзоли и подобни на тях игри имат Aim assist. А това, колеги, си е направо ламерщина.
Сега чакам да ме нахраните до десето коляно 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
1) При голяма част от тях може да се изключи.doggymien4o написа:Минах през две конзоли и се отвратих. Да си РС геймър е най-хардкор. Ако не ми вярвате ще ви дам най-простия пример - повечето, ако не всички шутари за конзоли и подобни на тях игри имат Aim assist. А това, колеги, си е направо ламерщина.Сега чакам да ме нахраните до десето коляно
2) Пише се шутъри.
3) Използваш за пример един жанр.
-
Радостин Стефанов
Аз от 20 шутъра никъде не съм видял или ползвал Aim Assist. Такава нелепица е това твърдение (особено за мулти) че почвам да се усъмнявам дали автора на твърдението не е сънувал.
За който не вярва
http://www.youtube.com/watch?v=F7M7XlyfejY
За който не вярва
http://www.youtube.com/watch?v=F7M7XlyfejY
Конзолите са по хардкор защото да играеш шутъри с пад е по трудно от колкото с мишка и клавиатура. Само нуубувете дето нямат грам скил игрят с мишка и клавиатура.
Ахахаха тъпак.C0MPU73R написа:Конзолите са по хардкор защото да играеш шутъри с пад е по трудно от колкото с мишка и клавиатура. Само нуубувете дето нямат грам скил игрят с мишка и клавиатура.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Кой ти помогна с измислянето на този интелектуален отговор, мама или тате ?
Или може би чичкото на стълбището ?

Или може би чичкото на стълбището ?
Ахаххахаххахаха пичага щях да пукна заради този комнтар.......... задавих се с кафето чичкото от стълбището вика ахаххахахахах ти си ми идол !
Mале откъде ви събраха такива умници ве. Кой от кой по-забавен.
Seems to me that you are jelly ... yet again.
C0MPU73R сериозно въри се прегледай. Аз не съм чул или виждал с пад да имаш някакъв рефлекс. Или на пръстите найстина съществува ?! На мишката главно се използва кинтката, за това и екшъни с пад ... тряя само някъв мега нуб да ги играе така
. А и повечето с конзоли са такива т.е. не с конзоли ми тези който си вярват че се играе по добре на тях. Аз също имам конзоли и Wii-то е най - добро за екшъни , много хубави игри като качество няма. Но всички са супер забавни и ме кефят, отвреме на време го пускам. Но нищо неможе да замени мишката и PC-то ... няма човек който да избере конзолата пред PC-то , а и всеки първо в дома си има PC. Не случайно конзолите са на второ място. Просто предлагат определен кърг от игри и оправлението им е доста по различно.
ФАКТ е че мишката е абсолютния фаворит за екшън игри . Повечето мислещи обратното сигорно сте с половин мозък !
ФАКТ е че мишката е абсолютния фаворит за екшън игри . Повечето мислещи обратното сигорно сте с половин мозък !
Jesus.Drusalin написа: Аз също имам конзоли и Wii-то е най - добро за екшъни , много хубави игри като качество няма. Но всички са супер забавни и ме кефят, отвреме на време го пускам.
Второ място във какво?Drusalin написа:Не случайно конзолите са на второ място.
Екшън, пуцалка (FPS) НЕ е равно на игра ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
Радостин Стефанов
Wii точно е най-смотано за екшъни защото
А) Мерника лаги
Б) заболява те лакътя да соча напред по-дълго време
А) Мерника лаги
Б) заболява те лакътя да соча напред по-дълго време
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Joar-e не се занимавай бате.. в тоя форум тоя раздел е пълен само с някви ултра разбирачи. Няма смисъл да се занимаваш. Тия дето все в устата им е auto aim-а са виждали конзола само на брошура от метро. От продажби, и излезли игри и тн. се вижда дали РС или конзоли са по отгоре. Остави ги заблудените души да се реят.joar написа: Jesus.![]()
a.k.a Frosty
Ако имаш телевизор няма как конзолата да е на второ място. Никога не съм разбирал защо трябва да мига чертичка, когато можеш да се настаниш удобно и да се услаждаш с любимата геймка без жица.
Drusalin
Земи първо научи какво е рефлекс, после се запознай с това кой жанр какво представлява и после рефлектирай върху глупостите които написа. Ако не си много заслепен от яд и рейдж може и да се посмееш от сърце.
Земи първо научи какво е рефлекс, после се запознай с това кой жанр какво представлява и после рефлектирай върху глупостите които написа. Ако не си много заслепен от яд и рейдж може и да се посмееш от сърце.
-
Радостин Стефанов
Това говори достатъчно за опита на човека.Аз не съм чул или виждал с пад да имаш някакъв рефлекс
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Рефлекс или не. Отказах се отдавна от конзолите, щото са вече с морално остарял хардуеър. Играх, правих си кефа, сега ми е гадно за дадените пари. Докато компа не може да умре както кащона, и на мишката и клавиатурата не трябва да им зареждам батериите. А сега очаквам пак да ме нахранят фенбойчетата 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...
Сериозно ли си мислиш, че е невъзможно дадена част на компютъра ти да изгори?doggymien4o написа:Играх, правих си кефа, сега ми е гадно за дадените пари. Докато компа не може да умре както кащона, и на мишката и клавиатурата не трябва да им зареждам батериите.
Като не искаш да те хранят спри да пишеш глупости.doggymien4o написа:А сега очаквам пак да ме нахранят фенбойчетата