ENEMY TERRITORY QUAKE WARS
ENEMY TERRITORY QUAKE WARS
Здравейте всички, преди около година и полвина закупих ЕТЯВ ( не ми се цъка на латиница за 4 букви Бтв. това е ETQW ). Обаче машината ми не баше достатъчно мощна.. за да се насладя на ФЪЛ куалити. Доживях за ново ПС и първото нещо което направих беше ЕТЯВ. Всичко мина по план играх в мрежа близо 3 месеца, и Светът на Луоркрафт отново ме зариби.Ето че след 5-6 месеца се сетих за Играта от заглавието. Влизам си аз Пиша си АЦЦ и пасс и ми дава да сваля некъф си Ъпдате ок свалих го.. появи се Инстал за Пач 1.5 мисля че. и ето че и него го инсталирах. Влизам аз в ЕТЯВ-то и к'фо.. |Don't Send| |Send| И боом Рес на компа.. така си играх 50 пъти поне.. Пробвах за сваля само упдате без пач оба4е не ме пуска в АЦЦ ми.. Ако някои има същия проблем или идеа за разрешаването му да пусне пост
ПС. Покривам изискванията 2-но поне, Сканнах ЕТЯВ за всеки случай. Нищо . Попитах Пулсар относто случея и те ми казха че имам проблем... ( Айде ве, Верно ?)
Re: ENEMY TERRITORY QUAKE WARS
0.0 Тая игра още се играе?
propix написа:Здравейте всички, преди около година и полвина закупих ЕТЯВ ( не ми се цъка на латиница за 4 букви Бтв. това е ETQW ).
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да, повечето големи сървъри са винаги пълниDr.Falus написа:0.0 Тая игра още се играе?
a.k.a Frosty
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Слаба работа...
Обида за феновете на поредицата.
Мултито на Quake 4 беше къде, къде по-добре.
Обида за феновете на поредицата.
Мултито на Quake 4 беше къде, къде по-добре.
-
Serious Sam 1.0
Мен пък ме изкефи
и все пак..
как да се справя с проблема
И аз я имам оригинал и за последно я играх преди 6-7 месеца. Преди на мене тъй се ебаваше и го оправих с преинстал на видео драйверите и DirectX и сложих последния Microsoft Framework и се оправи 
МС брат, ще пробвамbl4c написа:И аз я имам оригинал и за последно я играх преди 6-7 месеца. Преди на мене тъй се ебаваше и го оправих с преинстал на видео драйверите и DirectX и сложих последния Microsoft Framework и се оправи
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
За определени игри, по добре питай във форума на самата игра, при положение, че ти е официална. Там шансът да ти помогнат на 100% е в пъти по- голям 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."