fxdblackmaster написа:Разходка в покрайнините на Перник посред нощ
Най-страшната игра, която сте играли
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Най-страшната игра, която сте играли
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Последно Amnesia 
Иначе първите два Silent Hill-a, Penumbra поредицата, Call of Cthulhu, Bioshock до момента в който се докопвам до teh big guns, същата ситуация с Cryostasis: Sleep of Reason (шантава игра, много ме кефи)... И май това е.
Иначе първите два Silent Hill-a, Penumbra поредицата, Call of Cthulhu, Bioshock до момента в който се докопвам до teh big guns, същата ситуация с Cryostasis: Sleep of Reason (шантава игра, много ме кефи)... И май това е.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно?
Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- KakashiBG
- В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
- Обратна връзка:
Silent Hill : The Room 
В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
повна като пайо играеше silent hill 2 на лаптопа, а аз съм легнал да спя вече. Лаптопа до ушите ми, и в съня си чувах звуците от играта. Беше интересноThe Chameleon написа:А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно?Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката!
джумерки
- Infy
- В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Нямам голям опит с този жанр, за първи път ИСТИНСКИ се стреснах от една сцена във първия F.E.A.R. когато точно трябваше да сляза по една стълба. Обръщам се преди да слезна да се огледам, гледам - няма никой. Продължавам и точно когато се обръщам да сляза Alma ме гледа! Е тва ме насра
) Иначе Doom 3 имаше атмосфера, Dead Space, но като си ъпгрейднах Health-а почти на макс още към средата на играта и нещо се загуби тръпката... Silent Hill не съм цъкал, грешка, която смятам да поправя 
За първи път се уплаших на F.E.A.R. но бях малък. После Dead Space ме уплаши 1-2 пъти, но само в началото. Сега си изтеглих Amnesia: The Dark Descent. 
Да много похвали за Амнезия чувам.Струва ли си да я изиграя?
И да питам още нещо,Амнезия да не като Деад Спейс 2 само стряска и то в началото?
А по темата не съм играл много хоръри преди имаше един,но не се сещам как се казваше
.
И да питам още нещо,Амнезия да не като Деад Спейс 2 само стряска и то в началото?
А по темата не съм играл много хоръри преди имаше един,но не се сещам как се казваше
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

-
didonko
- В момента играе: Dota
Corsairs
Beat Hazard
Heroes 3 complete - Местоположение: Дом на Азат
- Обратна връзка:
American Mcgee's Alice
- haley
- В момента играе: heroes on the move
- Обратна връзка:
на мен такива игри не ми дават да играя щото после ще сънувам кошмари иначе съм на 23 г 
Винаги сам, на тъмно и когато е възможно напушен. Silent Hill 5 и Amnesia ги превъртях почти целите напушен, беше страшно изживяване.The Chameleon написа:А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно?Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката!
Dead Space 2 е тъпня.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Братле, брутален си.
Аз като гледах напушен Сайлънт Хил стигнах до 20-тата минута преди да ме обземе първичен ужас и да го спра.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Аз като гледах напушен Сайлънт Хил стигнах до 20-тата минута преди да ме обземе първичен ужас и да го спра.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
mirror_edge написа:Metro 2033
Че какво му е страшното на метрото?