Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 03:07
blackmaster написа: Разходка в покрайнините на Перник посред нощ fxd
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 03:33
Последно Amnesia Иначе първите два Silent Hill-a, Penumbra поредицата, Call of Cthulhu, Bioshock до момента в който се докопвам до teh big guns, същата ситуация с Cryostasis: Sleep of Reason (шантава игра, много ме кефи)... И май това е.
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 04:53
А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно? Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 10:01
Silent Hill : The Room
___________________________________ В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 10:33
По-страшно от Silent Hill НЕМА
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 18:31
The Chameleon написа: А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно? Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката! повна като пайо играеше silent hill 2 на лаптопа, а аз съм легнал да спя вече. Лаптопа до ушите ми, и в съня си чувах звуците от играта. Беше интересно
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Infy
|
|
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 19:28
Нямам голям опит с този жанр, за първи път ИСТИНСКИ се стреснах от една сцена във първия F.E.A.R. когато точно трябваше да сляза по една стълба. Обръщам се преди да слезна да се огледам, гледам - няма никой. Продължавам и точно когато се обръщам да сляза Alma ме гледа! Е тва ме насра ) Иначе Doom 3 имаше атмосфера, Dead Space, но като си ъпгрейднах Health-а почти на макс още към средата на играта и нещо се загуби тръпката... Silent Hill не съм цъкал, грешка, която смятам да поправя
|
|
|
|
|
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 21:40
За първи път се уплаших на F.E.A.R. но бях малък. После Dead Space ме уплаши 1-2 пъти, но само в началото. Сега си изтеглих Amnesia: The Dark Descent.
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 21:49
Да много похвали за Амнезия чувам.Струва ли си да я изиграя? И да питам още нещо,Амнезия да не като Деад Спейс 2 само стряска и то в началото? А по темата не съм играл много хоръри преди имаше един,но не се сещам как се казваше .
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 22:18
American Mcgee's Alice
|
|
|
|
|
haley
|
|
В момента играе: heroes on the move
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 23:03
на мен такива игри не ми дават да играя щото после ще сънувам кошмари иначе съм на 23 г
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 23:18
The Chameleon написа: А я кажете колко от вас цъкат хорър игрите винаги сами/на тъмно? Щото е много лесно на светната лампа и мама в другата стая да бърбори със съседката! Винаги сам, на тъмно и когато е възможно напушен. Silent Hill 5 и Amnesia ги превъртях почти целите напушен, беше страшно изживяване. Dead Space 2 е тъпня.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 04 Фев 2011 01:27
Братле, брутален си. Аз като гледах напушен Сайлънт Хил стигнах до 20-тата минута преди да ме обземе първичен ужас и да го спра.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 04 Фев 2011 16:50
mirror_edge написа: Metro 2033 Че какво му е страшното на метрото?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|