Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Games For Windows Live
Публикувано на: 02 Фев 2011 20:00

Здравейте! Искам да попитам например ако си купиш Grand Theft Auto IV и имаш cd key за Windows Live можеш ли примерно да си изтеглиш Lost Planet 2 -която също е с Windows Live и да я цъкаш мултиплеър, защото едно фр. си купи gta 4 и като си изтегли Episodes from liberty city на нея също игра мултиплеър?

Профил

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Заглавие: Re: Games For Windows Live
Публикувано на: 02 Фев 2011 21:20

mirror_edge написа:
Здравейте! Искам да попитам например ако си купиш Grand Theft Auto IV и имаш cd key за Windows Live можеш ли примерно да си изтеглиш Lost Planet 2 -която също е с Windows Live и да я цъкаш мултиплеър, защото едно фр. си купи gta 4 и като си изтегли Episodes from liberty city на нея също игра мултиплеър?

За мен ли говориш? :D Иначе да! много хора са ми го казвали и на мен ми става.....

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 02 Фев 2011 21:29

по принцип става на 90% от игрите но има няколко на които не става и мисля че ЛП2 е една от тях :? поне аз като я свалих и си написах СД кея и не ми го прие при други може и да е станало

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Публикувано на: 03 Фев 2011 09:33

Хм... аз имам Lost Planet, как мога да си дръпна друга ? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2011 10:41

Новите игри от лятото на 2010 натам не стават с еднакви ключове. Е вижте Fallout, Dead Rising 2, Lost Planet 2 (предполагам) и други, но старите като GTA 4, Bioshock 2, Resident Evil 5 работят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com