Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 01:38
Казвайте най-страшните игри, които сте играли и са ви карали да лежите в леглото с цъкната лампа и да не можете да заспите. Според мен Amnesia: The Dark Descent е най-страшната, която са правили и съм играл.
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 02:00
Нямало е такава игра, която да ме кара да да лежа в леглото с цъкната лампа и да не мога да заспя, може би щото не съм на 12.
По принцип не мога да се похваля с много изиграни horror игри, за това и аз казвам Amnesia, защото от всички други, които съм играл тази ми се стори най-хорър.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 03:49
Еми май undying щото тогава бях малък и се насирах от страх Са вече ме е страх първите 30 минути после свиквам
|
|
|
|
|
needar
|
|
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 09:36
Мен от такива работи не ме е страх Гледал съм и аутопсия на човек и пак съм спал като бебе, но най-страшната е Dead Space 2, не че е нещо страшна, но някой път някой звук може да те стрестне и играта те държи в постоянно напрежение, постоянно чуваш чудовища и не знаеш дали са до теб, зад теб или пред теб, тъй като е тъмно, тази игра мн стряска, но страшна игра от която не можеш да спиш май няма за сега ( а лично мен едно време Doom 3 ме плашеше супер много, сигурно защото бях малък не знам но вечер тази игра не ми стискаше да я пусна )
___________________________________ Who Care ?!?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 10:08
по принцип няма такава игра, от която да не мога да спя, но пробвай Call of Cthulhu. тя е най-страшното нещо, което съм играл
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 10:38
Първата игра която ме стряскаше доста често си беше Doom 3... после Dead space 1,2 и Quake 4 на моменти като се замисля Ами това е...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 10:53
Ахах онзи стряскащ екшън дед спейс те плаши?
Silent Hill 1-3 и Amnesia са игрите които могат да те насерат от страх и психически проблеми да ти докарат, ако ги играеш късно вечер без светлини и качествени слушалки. И без гамата да е висока.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 11:54
Разходка в покрайнините на Сливен посред нощ
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 11:56
HunteR написа: Нямало е такава игра, която да ме кара да да лежа в леглото с цъкната лампа и да не мога да заспя, може би щото не съм на 12.
По принцип не мога да се похваля с много изиграни horror игри, за това и аз казвам Amnesia, защото от всички други, които съм играл тази ми се стори най-хорър. Значи намекваш, че аз съм на 12 така ли?
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 12:47
lolftwwowwtf написа: HunteR написа: Нямало е такава игра, която да ме кара да да лежа в леглото с цъкната лампа и да не мога да заспя, може би щото не съм на 12.
По принцип не мога да се похваля с много изиграни horror игри, за това и аз казвам Amnesia, защото от всички други, които съм играл тази ми се стори най-хорър. Значи намекваш, че аз съм на 12 така ли? В случая не визирах теб. Все пак ти никъде не си упоменал, че като си играел на някоя страшна игра после те е било страх да заспиш. Но ако е така, значи - да. А пък за това, че си мислиш, че визирам теб - значи е така.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 13:47
Много са игрите, съжалявам, че не помня имена; но пенеже имам афинитет към страшните игри, допускам, че може и да дам добър съвет към играчите. Значи, спирайте си звука на ужасните сцени. При мен това действа, надявам се и при вас да е така. Е, естествено, че ще изгубите от насладата, но пък и нищо не ви пречи да преиграете сцената сетне на споко, така де.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
nephalem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 14:06
Определоно Amnesia. Според мен това което прави игри като Fear и Dead Space не страшни е че имаш арсенал с който да взривиш танк ,а в Amnesia идинственото ти оръжие са сенките като дори те са страшни.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 14:27
Хаха, малко е странно, но като се замисля най-страшаната за мен игра беше Пришълеца на старите видео игри. Аз имах Terminator 2 и така се насирах от тая игра, не знам просто Беше ме страх да сложа дискетата даже Но все пак бях на 8-10, а за този период е нормално
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 14:33
Аз като малък се стрясках и от едни зомбита в джъмп ен рън-а Johhny Dash, ако някой си я спомня. Един приятел подскачаше и като играеше Dave. После посирах на първия AvP. От години не съм се стряскал на игра. Може би ''напрежение'' е по-точната дума. Имаше такова в Call of Cthulhu. Ще пробвам и Amnesia, тъй като слушам за нея от край време.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 14:47
Не, не, човек. За първия AvP беше по-скоро страха това, че патроните са малко А гадините много, в частност и това, че търчат по стени и тавани
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 15:26
Nosferatu: Wrath of Malachi е страшна... първите десет минути. След това общо взето всяка една "страшна" игра затъпява, тъй като знаеш в какво си се забъркал и след това някаква уплаха може да дойде само от умишлено "филмиране", а не толкова от нещата, които хвърля играта по теб.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 18:03
АвП 1вата кампанията с хората.... неможех да заспя после, но пък бях на 7 тогава ...
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 02 Фев 2011 19:58
Такива теми веднъж на няколко месеца излизат, ама нищо ... Игри, като ДЕАД СПЕЙС и ДУУМ 3 разчитат много на jump - стряскане - някое чудовище изведнъж изскаща като отвориш вратата и се насираш. Silent Hill ми беше по-страшна, защото те психира отвсякъде - самите персонажи са някакви психясали и те самите от страх и като станеш съпричастен със съдбата на главния герой, прихващаш и от психясването. Като минах 3-ката даже сънувах някои сцени ...
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 00:03
Metro 2033
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Най-страшната игра, която сте играли Публикувано на: 03 Фев 2011 00:25
blackmaster написа: Разходка в покрайнините на Сливен посред нощ pwnd
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|