Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: ZEITGEIST: MOVING FORWARD
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:30

Ми нито се наливам с аспартам, нито вися по цял ден пред телевизора, а щом лумпен като мен го е осмислил т'ва, аре нещо доста да куца в целата ви цялата схема.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:36

След сесията отдели малко време на филма. Казаното в него е обективно, напълно освободен е от всичко, което ти наричаш конспирация-няма световни заговори, нарочно тровене на хората, масони и илюминати, гмо, кулите близнаци...има просто един интересен поглед върху съвременното общество.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:41

Не бе, аз пак казвам, че не говорех за филма, а по принцип, щото и преди време имаше пак някакви теми за конспирации. Наясно съм, че Zeitgeist-а няма общо с това, гледах 15-тина минути и е интересен, ма верно ще го видя до край чак след сесията.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 18:10

Моридин написа:

Прочетох как ООН се контролира от илюминати, които искат да избият половината население на земята с атомни бомби.
Моля те.

Ето ако не вярваш можеш да го видиш и сам. Дори са си го издялали на камък хората да не избледнява. Няма да е с атомни бомби, с друго ще искат да го правят, но си остава фактът че искат да ни проникнат в междугъзието. Сън не ги лови даже. Ако отказваш да повярваш, значи си оставаш "сляп" за съжаление.

Профил

Публикувано на: 30 Яну 2011 18:39

DumbAss... Капиталистите искат да ви направят роби на банки доживот!!! Тва е истината! Крайно време е пролетариата да осъзнае своята сила като класа и да смаже капиталистите!
Този текст, който не се вижда е специално за кретените които ще ме цитират за да ме оплюят - кретени, майтапя се бе, мислите ли че ги говоря сериозно тия работи?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Яну 2011 20:18

OnePageLife написа:
Ако отказваш да повярваш, значи си оставаш "сляп" за съжаление.

Ако го вярваш, значи си оставаш "тъп" за съжаление.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 30 Яну 2011 23:57

Абе нито тия дето се правят на големите реалисти, щото цинизма е на мода, нито другите "заети" с чуждестранни конспирации и мистични планове, могат да представят каквито и да е доказателства или логики, които да променят простичката истина, че нищо не знаем.

Аре ся стига сте си мерили пишките и се връщайте на работа, долна паплач мръсна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 00:06

OnePageLife, а тоя надпис от кога е? Два века :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 09:38

The Grim Reaper написа:
Спомням си с умиление как на времето в пубертетските си години гледах първия филм и бях доста впечатлен от него. Съдбата обаче така ме изклати, че се озовах да уча финанси, и сега спомняйки си обясненията в първия филм как модерната финансова система е ужасна и не е трябвало да се премахва златния стандарт... смешно ми е. :lol:

Всъщност Дади го каза много добре.

А вие, конспираторчета, спрете да се... "пънете с глупотевини". Забавно е в детството си човек да се занимава с това. Когато го прави като по-възрастен, просто изглежда смешно. Забавен е role playing-а да се филмираш че си в ужасен свят управляван от масони, в няква ужасна антиутопична система стил Оруел/Бредбъри, ама в крайна сметка е нищо повече от версия за възрастни на 5 годишно лапе, което подскача като супермен по тротоара и си представя, че бие лошите. Да, света е гаден и корумпиран, ужасии всякакви, но ако са ви нужни тъповати филмчета, че да го разберете...

Поредния идиот 2-ри курс, който си мисли, че разбира от финанси :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 10:11

Дади написа:
Впрочем, искам само да вметна, че ако има една група хора, които някак са се добарали до някакава изключителна позиция на сила и сега дърпат конците на целия свят . . . как, по-точно, това е лошо нещо? Щот' аз лично си мисля, че ако човек със собствени сили (а не чрез, да речем, изборното право на масата непросветен народ) изведнъж се окаже над всички останали - ами, я помислете какъв е шансът този човек всъщност да е доста по-умен от всички нас взети заедно? И не си ли мислите, че ако група от най-интелигентните и кадърни хора седнат, че седят отгоре и дърпат конците - т'ва в крайна сметка е добре?

те, че са умни - умни са, проблемът е, че интересите им далеч не съвпадат с нашите.
Omega-x написа:
Не знам, ама аз ако бях 'конспиратор', първото нещо, което щях да направя определено щеше да е фалшива пропаганда, като тия движения. А и колко тъп трябва да си, че да ти е нужно петоразреден филм, за да ти 'отвори очите' за света около теб.

еми то има маса адски тъпи конспиративни филми, в които се говорят абсолютни глупости. не е невъзможно нарочно да са пуснати, за да хората си кажат, че няма такива неща. цайтгайст е един от малкото такива филми, които си струва да се гледат.
The Grim Reaper написа:
Да, света е гаден и корумпиран, ужасии всякакви, но ако са ви нужни тъповати филмчета, че да го разберете...

Проблемът е, че много хора не са наясно с това (и тази тема доказва това) и точно тези "тъповати" филмчета може да им отворят очите.
Fanatic написа:
Абе нито тия дето се правят на големите реалисти, щото цинизма е на мода, нито другите "заети" с чуждестранни конспирации и мистични планове, могат да представят каквито и да е доказателства или логики, които да променят простичката истина, че нищо не знаем.

Аре ся стига сте си мерили пишките и се връщайте на работа, долна паплач мръсна.

тука си прав. никой не може със сигурност да знае. аз например не твърдя, че нещата казани в цайтгайст са 100% верни, просто съм по-склонен да вярвам на цайтгайст отколкото на това, което буш говори примерно :) проблема е, че много хора в тази тема твърдят, че със сигурност това са глупости без дори да са гледали филма.

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 11:35

Fanatic написа:

Дано шефовете им гърци и евреите ги изкривят от робски труд за шепа парици, викаш, а те нека се пишат на хитри :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 31 Яну 2011 11:50

Аххахаххаха! :rockon: :lol: :lol: :lol: :lol: +1

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 31 Яну 2011 17:35

Бе, ся се сетих за филма Network :D :
http://www.youtube.com/watch?v=MTN3s2iVKKI

http://www.youtube.com/watch?v=CeCMSLP3Wy8&feature=related

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 20:03

The Grim Reaper написа:

Ако го вярваш, значи си оставаш "тъп" за съжаление.

Щом ти не вярваш в нещо, значи това автоматично превръща този с различно виждане от твоето в малоумник/тъпак/олигофрен/лапе/келеме и т.н.? Никога не съм твърдял, че съм умен. Щом казваш, че съм тъп - тъп съм ок.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 20:35

Е виж сега, също толкова неприемливо е, колкото ти да ми казваш, че съм "сляп", понеже не съм на твоето мнение.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com