Са па съм заплашвал, понеже показвам снимка... Само се чудите как да отбиете темата, която е за това, колко сте тъпи, конкретно вие четиримата.... Кой ше се занимава да те заплашва па тебе бе, некъв гей-водопроводчик скучен умрел от кибичене по разни тролски форуми...
Не ме разсмивай... С куче съм го плашил.. Ама тва съзнанието ти кви шеги си прави с тебе само, а?
Не мога да разбера само какво кара такъв четвърт полу-идиот като тебе, да продължава да пише по темите ми, при все че се излага от всичкото отгоре?
И кой се заканва детински, аз, където адрес ви давам, или вие, дето само нек'ви срамно жалки и смешни закани ми нахвърляте, че някои си силен батко от комплексарските ви фантазиите щял да дойде да ме бие, или пък че някои си живеел наблизо...Кво ме интересува бе, вие малоумни ли сте?
Да не мислите, че някои ше земе да ви повярва, че сте мъже?? Вие к'вииии-и сте заблудени, идея си нямате... Много ви е малък света, толкова малък, чак не го проумявате.. По времето, отделено от вас, да тролите в този форум, просто на всеки му става ясно, че това ви е всичко, което можете, и имате, вие даже и познати нямате, никoй не би желал да има общо със бързо изоставащи като вас,, Вземете се осъзнайте навреме, преди да се навредили на обществото. Вие сте от най-страхливите и долни,мазни отрепки, от всички видове утрепки, вие сте най-отрепаните, защото по-опасни хора от глупавите, никъде няма. Всички ще ви мразят за винаги, вие нямате нищо, даже съм сигурен, че и по външния ви вид личи кви сте изкривени и спрели... Просто няма смисъл да ми се доказвате на мен, вие сте самото дъно.
И вижте кво, има два типа хора - едните се целят ниско, и си ограничават мислите, целите, и фантазиите само в техния живот(страхливци,егоисти) и обикновенно са нещастни и злобни, докато другите не се страхуват да открият границите, и те обикновенно знаят в пъти повече от първия тип, и даже и да искат, не могат да бъдат нещастни.
а ето така ви гледам малоумните постове:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs885.ash1/179361_147770185280389_100001422248388_254107_5806122_n.jpg