Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Ultimate Quake II
Публикувано на: 26 Яну 2011 18:21

Как да започна един фен съм на ФПС игрите, бивш. Сега играя Уоу диабло дота и тн. Бивш защото повече от 10 години ни заливат с помия и комерс. Имам спомени как играя Куейк 2 на брат ми на ПС на 640х480 софтуер мод цикъл ужас но кефа кефа остава за цял живот. НЯМА друга такава игра, просто няма. Куейк 4 само като гледам видеа да си я припомня ми се повръща кфо напраиха тея Рейвън, ужас. Незнам защо просто няма куейк там, уж напомня ама всъщност НЕ.
Магията.. ква е тая магия само при мен ли е та съм толко зарибен по Куейк 2 ? Звуците, противниците (респект) менютата логото на ид оръжията дома на строгите дизайна музиката и тн тн...
както и да е пиша това за всеки закъсал като мен от към добра игра за цъкане. мислех да сложа Куейк 2 но се чудех защото съм я превъртал безброй пъти и все пак това е уникално нещо което едва ли ше има пак.. и я сложих. Сетих се че съм чувал че има експаншъни, които забележете жалкяра като мен толко фен и не съм ги играл. Хем си спомням около 99 година че по славейков и тн търсих много а те ми предлагаха поредния "убиец" на Куейк 2. Демек поредната боза, от която ти се повръща.
Та така сложих първо The Reckoning на легендарните Xatrix пак моя любима фирма която по това време нямаше нищо общо с ид от къде на къде са решили експаншън да прават незнам, но няма случайно след като са любими и се оказа че са "fr-та":д...
За сега съм до тук в момента играя легендарната The Reckoning ! Уникална !! Чакам да се свали и Ground Zero. демек ще стане 3 в 1 ... невероятна комбинация. Като добавите и другото нещо което отрих към това а именно Ultimate пача се получава нещо невиждано.
Този пач прави Куейк 2 с 10 год по млад. Уникални настройки. Уж пише че е само за стийм, но си работи за сега 100%. Минава ми през акъла да кача играта сложена с 2та екпаншъна с пачове и тн някаде но незнам къде, пък и още се сваля 2рия.

Незнам защо писах толко много. Искам някой фен да пробва, заслужава си. Не съм имал такъв кеф от 99 год. Затова го пиша. Фен съм на графики и тн но именно куейк 2 енджина се оказва че ме кефи повече от доом 3. Ако можеше и да я кача някаде щеше да е супер защото е бая занимавка да се търсат 2та екпаншана + пач.
бб хф и пробвайте Ultimate Quake II само последно да кажа че се играе задължително на най голяма трудност!!!!!! А в The Reckoning ше ви се случи да мрете. И търсете всички Secrets ! няма такъв кеф бб :д дано ви хване тая магия

ето необходимите съставки за кефа : Quake II с 3.20 Patch после се слага The Reckoning и Ground Zero и Ultimate пач който е около 100мб.

Профил Skype

Заглавие: Re: Ultimate Quake II
Публикувано на: 26 Яну 2011 18:25

Пич вземи си сложи Макс Мод - оправя ефектите в играта и леко подобрява графиката.
Или Quake 2 Evolved мода - подобрява модели, осветление.
И моя личен фаворит Quake 2 Berserker - нечовешка графика и опции. батка...! Намери ги, няма да съжаляваш, аз съм с тях.

Ако искаш да ти напукам гъзеца на XDM7 :p

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 18:28

Че ви избием

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 26 Яну 2011 18:46

модовете могат ли всички да се сложат и после да си избирам с кой да я играя. в смисъл на куп да не си бъгна играта да я преинстал после

Профил Skype

Публикувано на: 26 Яну 2011 18:47

Те си имат отделни ексета от които се стартират.

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 19:03

Профил

Аватар
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Публикувано на: 26 Яну 2011 20:00

Като гигантски фен на поредицата и аз се застъпвам зад теб
Quake II е най-добрата
Имам Ps1 и PC версията на играта и CD със саундтраковете на Sonic Mayhem към играта :)
По едно време я бях играл с въпросния берсеркер мод,ето видео
http://www.youtube.com/watch?v=uuII6Ell ... re=related
Радвам се че има още хора с вкус :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 20:02

Аххх Quake 2... тя ми беше първия FPS, който съм играл и в сингъл и мулти през 98г :) ехх тогава бях втори клас и след даскало се муфтех нашите да ми дават по 50ст, за да играя по един час :lol: . После последваха Quake 3, некой си Delta Force не си спомням кой беше, но все играхме на някакъв мап с един замък и тогава намерихме бъг да влизаме "вътре" в него и после CS, но от там почнаха да замират работите... само StarCraft и ебания CS ( тогава не беше зле де :lol: ) и никой не искаше да играе Quake 2 и 3 :( . Деба доигра ми се шибания Quake 2 :cry: . Иначе 4-ката не беше зле, на мен ми допадна, но хем беше Quake и хем не... имам предвид, че имаше духа на Quake, но не и самата атмосфера. Инак ся тягля 2-ката и им теглих една майна на гуилда, че не искам да рейдвам за n път шибания инстанс. Quake 2 ftw и неща да драматизирам, но това ми беше първия FPS и мисля на последния си час живот да играя точно НЕЯ :lol: . Звучи no life, но хич не ме ебе :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 20:09

Всичко беше заложено в Quake II според мен, IV просто нямаше какво ново да ни даде
Аз до преди седмица играех в Quake Live ,ама имам високо latency и не мога да ги изкъртя както ми се иска :D

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 20:15

Пуца ли ви се Берсерк?

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 21:54

Аре бе, навитаци, меки пишки такива...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 22:08

абе радвам се че ви има че не съм сам ;д
и аз уоу играя арени правим тук мачим рейт ама хич не ми се играе уоу. много ме товари много нерви отговорност и така.
Ше пробвам берзерка но тоя ултимат пач ме изуми. супер яки настройки. дано тръгнат 2те заедно, но едва ли.
Аз мулти не съм го играл много. Сингъла ме метка в друг свят даже след толко години пак съм в джаза :Д а и тея ефекти оръжията в The Reckoning...

Играя от скоро и Quake LIVE, но много съм зле :Д с тоя УОУ фпс съм чист индианец. Но е революция това което са направили Ид от браузара напрао играеш без пари уникална графика... само да имаше повече карти. А и все още играя с некви зомбита дето 24/7 са сигорно и ме прават луд

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 22:13

Ако не си с про акаунт в Quake live имаш малко карти,но и те стигат :)
Ама от всички изиграни игри quake II си остава моя фаворит

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 22:17

кажи речи цялото комюнити на тройката мина на лайв. Аотносно четворката тя също ме радва адси много.

Профил

Аватар
В момента играе: Тъпотии разни.
Публикувано на: 27 Яну 2011 00:24

QUAKE = NO EQUAL!
Birth of the Railgun! Nuff said.
Не сериозно е тва е играта.

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 27 Яну 2011 15:06

Абе, дайте си никовете в Quake Live? Моят е NNYBG , играя почти всеки ден, но не по много, направо съм си нууб-че, ама понякога и аз наказвам лошо 8-)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Публикувано на: 27 Яну 2011 16:53

Аз цъках докато беше в бета. Не знам дали сега го има или са го затрили.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2011 16:54

Qmamato е моя ама спрях да играя,отказах игрите

Профил

Публикувано на: 27 Яну 2011 17:06

и последно - някой надъхан за берсерк има ли?

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 28 Яну 2011 22:33

Бе и без модовете играта си е страшна зарибявка!
Точно тия дни се занимавах със нея и Quake Wars и направо се чудя тва второто как са посмели да го изкарат на пазара.
Quake will live forever in our souls and someday, our stroggification will be complete!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com