Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Слушалки
Публикувано на: 22 Яну 2011 17:38

препоръчайте някои компютърни слушалки.Ще ги ползвам предимно за слушане на музика , но играя и игри от дъжд на вятър.Замалко да забравя до към 100 и малко отгоре лева :D е бюджета не повече :D
Благодаря за прегледа

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Слушалки
Публикувано на: 23 Яну 2011 12:17

Щом ще ги ползваш предимно за музика, ще ти препоръчам по-музиклално ориентирани слушалки (все едно те не стават за игри). Въобще "геймърските" слушалки просто имат или някоя USB саунд карта и микрофон, обикновенно са много по-некачествени от едни прилични стерео такива. За бюджет до 100 лева ти препоръчвам всичко на Sennheiser от HD 203 до 205, а за 90 и кусур лева ---> http://www.musicworld.bg/bg/c_2033/i_26 ... H_250.html
Повярвай ми, чуеш ли веднъж Sennheiser, ще спиш с тях :) Стига да имаш поне прилична саунд карта, дори да е onboard. Успех!

Профил

Публикувано на: 25 Яну 2011 01:22

Благодаря Infy изглеждаш ми много сърдечен и мисля да изпробвам посочения от теб продукт :wink: .Да знаеш само къде мога да намеря Sennheiser hd 203-204 из някой магазин в Бургас , тъй като интернет търсенето на доведе до резултат , а оставям на заден план интернет поръчките ?

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 25 Яну 2011 14:04

Ами... Да не правя реклама ама погледни Musicworld.bg, сайтът на които ти дадох линк. Мисля, че са софиянци, за над 20 лв не плащаш доставка и са много точни. Досега съм купувал няколко неща от тях и никога съм имал дертове. Ще ти ги изпратят по Еконт до Бургас, най-вероятно с наложен платеж (плащаш на съмнителния чичко в микробуса и си пазиш бележката). Като бонус ще получиш две списания фрий - Аудио Техника и някво тяхно рекламно. И споко, ако поръчаш нещо се свързват предварително с теб, ако си оставил телефон. Айде и пиши после как са, независимо какви и откъде си взел :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com