Buried
Re: Buried
Благодаря за линка. Тъкмо се чудех какво да гледам, а това изглежда добро.
Ебаси евтиния филм искаш да кажеш.
Хареса ми , обаче тия направо са избили рибата с него. 90 мин снимки само на някакъв пич в ковчег.
Края беше готин също.
Хареса ми , обаче тия направо са избили рибата с него. 90 мин снимки само на някакъв пич в ковчег.
Края беше готин също.
-
Steel
- Обратна връзка:
Me2Dante написа:Само от коментара и профилната снимка ще каже, че това е най-големият ми кошмар НЯКОГА.
Психиращ ли е филмът?
За съжаление си спойлнах сам края, така че... приятно ви гледане
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
High_voltage
High_voltage, не може да ти се има вяра и когато твърдиш, че спойлваш...заради теб хората нямаше да гледат Властелина и да си мислят, че Фродо е герой...а пък той е мазен гей с мания да управлява света...
Освен това каза "добрите печелят", а те точно орките и урик-хайците губят...а всъщност печелят - елфи, хора и пр. деградати и уроди...бахти депресарския финал!
За "Погребания" - какви са тези предразсъдъци евтин-скъп...една интересна история може да се разкаже с доста пестеливи и минималистични средства.
Не е като да говорим за "масови батални сцени направени с малък бюджет и необучени статисти", а говорим за съвсем камерен сюжет.
Това е фалшив спойлер...всички знаят, че накрая Фродо не иска да хвърли пръстена.В края на "Властелина на пръстените" Фродо успява да хвърли пръстена в лавата и да го унищожи, и добрите печелят.
High_voltage, не може да ти се има вяра и когато твърдиш, че спойлваш...заради теб хората нямаше да гледат Властелина и да си мислят, че Фродо е герой...а пък той е мазен гей с мания да управлява света...
Освен това каза "добрите печелят", а те точно орките и урик-хайците губят...а всъщност печелят - елфи, хора и пр. деградати и уроди...бахти депресарския финал!
За "Погребания" - какви са тези предразсъдъци евтин-скъп...една интересна история може да се разкаже с доста пестеливи и минималистични средства.
Не е като да говорим за "масови батални сцени направени с малък бюджет и необучени статисти", а говорим за съвсем камерен сюжет.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Все някой трябваше да отбележи и тази страна на филмаHigh_voltage написа:Ти си емоционално тъп.Ред написа:Ебаси евтиния филм искаш да кажеш.
Хареса ми , обаче тия направо са избили рибата с него. 90 мин снимки само на някакъв пич в ковчег.![]()
Края беше готин също.
Повече дори и от мене, което е направо жалко.
За края нарочно писах "готин" ,а не "тъжен" за да не спойлвам. Ако някой е прочел темата чак до тук значи си е просил спойлера
Филмът беше безмислен и глупав. Не защото главният герой умря, въпросът е какво стана преди това. Отговорът е: Нищо. Заспала работа е този филм - час и половина гледам само някаква потна физиономия, осветена от запалка Зипо. Трябваше да има някакъв обрат, да се беше оказало че нещата не са така както изглеждат, но не стана нищо.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Всъщност доста неща станаха и определено не бяха глупави. Това го казва човек, на когото също не му хареса филма.vanmx написа:Филмът беше безмислен и глупав. Не защото главният герой умря, въпросът е какво стана преди това. Отговорът е: Нищо.
Аз подходих с доста различни очаквания, вероятно за това останах разочарован... Anyway, харесах как се справи Райън Рейнолдс, работата с камерата, колкото го позволява камера в ковчег, също ми хареса.
6,5/10
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Убихте ми желанието да гледам филма, а тъкмо му се бях наточила. Вземете постнете целият сценарий направо
I am willing to believe they would pay for a smile
-
Steel
- Обратна връзка:
Сега и вие сте спойлнати като мен, буахаха!rISs.A.X. написа:Убихте ми желанието да гледам филма, а тъкмо му се бях наточила. Вземете постнете целият сценарий направо
Стилян.
Мен не ме е яд, щото филма няма да го гледам и без това
p.s KUTTNER DIES
p.s KUTTNER DIES
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga