Dobre de eto go. Oba4e kato ima dulgi blokove tekst fofoma povtaria mnogo redove! Sajalqvam, znam , 4e e ne4etlivo, no admina ne pravi ni6to po vaprosa
Ot Shade natatuk ne sum vklu4ila. sorry, stigat mi tolkoz geroi, pone za sega!
Епизод първи
Над и под Земята има два свята, които е най - мощната и модерната техника не може да види и изследва. И това са адът и рая. В тях се крият двете най - могъщи сили някога, тази на доброто и злото. Увлечени в постоянна битка, ангелите се опитват да ни предпазят от безкерната техника не може да види и изследва. И това са адът и рая. В тях се крият двете най - могъщи сили някога, тази на доброто и злото. Увлечени в постоянна битка, ангелите се опитват да ни предпазят от безкрайните злини, които носят ужасните дяволски създания. Знаете ли защо се бият те? Заради едно момче. Едно малко, но могъщо момче.
Някога нямало ад. Измежду хората нямало зло, всички били безгрижни. След смъртта си те отивали в рая и били обучавани за ангели. Ангели имало много, но те нямало от какво да се страхуват - нищо лошо не се случвало на обикновените и те идвали на небето чак след като изтичало тяхното време. На близките им било мъчно за тях. И понеже ангелите и без туй били много, те започнали да се връщат на земята при своите семейства. Живели те в съдружие. Никой не си и помислял за живот, по-различен от тогавашния. Имало само едно момче, наречено Линк, което не се примирявало с ангелите. Те били много по - могъщи от хората.
- В училище учителите им пишат по - високи оценки и им дават по - малко домашни! Те живеят вечно, а ние не! Те могат да ни направят всичко, а ние не! Трябва да има някой, който да защити хората от тези гадини. Някой, който да е по - могъщ и от тях! Трябва да има и друг начин на живот! Доброто не може да е единственото! Няма да им дам да промият мозъка ми, като на всички останали. Ще порасна и когато умра ще стана друг вид ангел. Ще нося черни дрехи и ще кръстя моят начин на живот зло! В него хората сами ще решават съдбата си. Живота им няма да е толкова скучен, те ще трябва да се пазят от смъртта! Хората ще страдат, ангелите няма да могат да им помогнат, ето това ще стане! Да! Никой няма да ме спре!
Линк пуснал коса, започнал да носи черно, никога не се миел и не режел ноктите си. Майка му непрекъснато го молила да спре да се подиграва на ангелчетата в училище, но той не я слушал. Никой в класа му не го харесвал. И ето, оттук започва и нашата история. Той беше вече на 14 години...
Линк седна на катедрата на учителя. След часовете той заключваше вратата, караше децата да стоят при него и изнасяше проповеди. Разказваше колко силни са ангелите, как те се канят да унищожат човечеството. Представяше нагласени факти, че ангелите са по - висша класа от обикновените деца. Беше умно, но зло момче. Намери си няколко последователи. Те ходеха на тумби по мрачните улички и пресрещаха по - малки ангелчета, които бяха сами и ги пребиваха от бой...
Един ден след неговата поредна лекция той седна на чина си и започна да крои планове какъв ще е следващият му удар. Внимателно записваше всички, които вече се колебаеха дали да тръгнат на страната на злото. Кроеше какви небивалици да им наговори, за да ги накара да намразят ангелите.
- Хей, Линк! - до него седна едно момиче с дълга кестенява коса и синя рокля до коленете.
- О, Тони... Здравей... - линк се изчерви леко, но се намръщи веднага и поглади малките си мустачки. - Какво искаш? - едва не викна той.
Момичето го погледна с ясните си зелени очи. Изглеждаше много строга.
- Виж, Линк, ангелите не са чак толкова зли същества.
- Никой не може да ме убеди в това! - извика се той и стана от мястото си. Тони го последва.
- Недей, Линк, просто ме чуй. Недей да бъдеш зъл. Нищо няма да...
- О - хо. Значи така, Тони... Знаеш ли, че тази дума се използва само от последователите ми? Чудесно, радвам се, че най - после си проумяла силата на злото. И без това те харесвах, знаех, че няма да пропилееш живота си, надявайки се, че ангелите са мили и добри към нас.
- Добре. Щом това искаш. Аз ще бъда в твоя екип. Но знай, че това нищо няма да промени.
- Напротив. Ти ще бъдеш нашия съветник. Отдавна знаем, че ти си умно момиче и можеш да измислиш всякакви интриги срещу ангелите... А и ти си кукличката на класа, колко ли привърженици на доброто ще прозрат истината, като видят, че излизаш с мен...
- Стига, Линк. Искам да те променя. Знам, че няма да се отказеш от злото. Затова ти предлагам да разбереш, че то ще е капката адреналин в живота на хората, и че можеш да си сътрудничиш с ангелите.
- Как не! Злото и доброто са две противоположности, и нищо не може да ги обедини!
- Добре, Линк. Щом това е волята ти. Аз не съм зла, но това не ми пречи да харесвам душата ти. Отраснах с ангели и мога да я видя, също както и те. И аз виждам една изгубена душа, която ходи тук към добрата, ту към лошата страна. И само едно нещо може да я насочи...