Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Проблем с възпроизвеждането на видео клипове Публикувано на: 02 Яну 2011 02:03
Здравейте, имам много гаден проблем с възпроизвеждането на видео клипове в youtube пускам си някакво клипче и го правя на 1080p Full HD, клипа си зарежда обаче като го гледам самият клип забива/насича,а при 720p HD нямам никакви проблеми. Преди не беше така това го забелязах преди няколко дена. Пробвах да го гледам от интернет експлорер-а и от операта (попринцип ползвам мозила), но пак забиваше. От какво може да е и как да го оправя ?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с възпроизвеждането на видео клипове Публикувано на: 02 Яну 2011 15:43
Еми може видеото да ти е слабо. Ква ти е картата ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с възпроизвеждането на видео клипове Публикувано на: 02 Яну 2011 22:27
Nvidia GeForce 8400 GS 512 MB, но немисля, че е от нея, защото преди нямаше никакви проблеми.
|
|
|
|
|
Infy
|
|
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
|
|
Заглавие: Re: Проблем с възпроизвеждането на видео клипове Публикувано на: 18 Яну 2011 10:51
Най-често е процесора. 1080p през стрийм е доста ресурсоемко. Дори двуядрените процесори се задъхват. Щом казваш, че преди не ти е лагило, пробвай да сложиж най-новите драйвери за видеото + най-новия флаш плеър. Казват ти това, защото последните версии поддържат хардуерно ускорение чрез видео картата, НО само за определени модели, мисля, че за АТИ беше от 4-та серия нагоре, макар че потвърждавам, че работи и на 3-та (cpu usage-а ми спадна почти двойно с 3850, след ъпдейт и гледане на HD видео). Успех!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|