Умира ли рока бе момчета!?
Re: Умира ли рока бе момчета!?
То си има добри песни 100%, само че ти нямаш къде да ги чуеш. На времето MTV са започнали с Мейдън и Джудас и т.н.... сега дават Бийбър. Не можем само от Ютуб някакви апокрифни изпълнители с по 50,000 гледания да възприемем като хитови групи, колкото и добри да са им песните.
Хората обичат да живеят в миналото и са затворени към младите рок групички директно заклемявайки ги като неструващи.
Хората обичат да живеят в миналото и са затворени към младите рок групички директно заклемявайки ги като неструващи.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
WINdenik написа:То си има добри песни 100%, само че ти нямаш къде да ги чуеш. На времето MTV са започнали с Мейдън и Джудас и т.н.... сега дават Бийбър. Не можем само от Ютуб някакви апокрифни изпълнители с по 50,000 гледания да възприемем като хитови групи, колкото и добри да са им песните.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Airbourne
American Bang
The Answer
вече е много трудно да се правят много пари от такава музика и затова никой не я прави с величествените маниери от миналото. а тогава какъвто е бил рокът, такъв е най-як. но никой не го слуша. а който иска да си прави як рок, не го ебе кой какво слуша. върнете се в 1970 година и ще имате мегахитове, сега - бритни и бийбър.
edit: току-що чух "убийствените албуми на Architects, Asking Alexandria, Glamour Of The Kill." - не знам кой е този пич, но ако за него това са убийствените нови звезди в рока/метъла, явяващи се "заместители" на Metallica и Iron Maiden, съвсем честно го съжалявам. като му прочетох нещата, казах си веднага - прав е човекът. като чух тия помии и си казах - ебати бастуна
American Bang
The Answer
вече е много трудно да се правят много пари от такава музика и затова никой не я прави с величествените маниери от миналото. а тогава какъвто е бил рокът, такъв е най-як. но никой не го слуша. а който иска да си прави як рок, не го ебе кой какво слуша. върнете се в 1970 година и ще имате мегахитове, сега - бритни и бийбър.
edit: току-що чух "убийствените албуми на Architects, Asking Alexandria, Glamour Of The Kill." - не знам кой е този пич, но ако за него това са убийствените нови звезди в рока/метъла, явяващи се "заместители" на Metallica и Iron Maiden, съвсем честно го съжалявам. като му прочетох нещата, казах си веднага - прав е човекът. като чух тия помии и си казах - ебати бастуна
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Стиф е един от по-старите автори в Про Рок, но и аз не мога да му вникна във философията - беше писал некви "умни" работи за My Chemical Romance и колко им бил як новия албум 
Са, тия неща, дето си ги постнал, принципно са много яки, но са с ретро звучене. Не знам моя ли е приумица, но Avenged Sevenfold са ебати копелдаците яки:
http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0&ob=av2el
От тия новите просто няма такива, дето да се радват хем на успех, хем да не са елементарни. Виж тука китариста им как се прави на Слаш (от 2:45)
Са, тия неща, дето си ги постнал, принципно са много яки, но са с ретро звучене. Не знам моя ли е приумица, но Avenged Sevenfold са ебати копелдаците яки:
http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0&ob=av2el
От тия новите просто няма такива, дето да се радват хем на успех, хем да не са елементарни. Виж тука китариста им как се прави на Слаш (от 2:45)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Е, A little place of heaven ми е една много много любима песен, въпреки че си е тотална емовщина... много малко от съвременните песни са такива уникални 
Avenged Sevenfold никога не съм ги смятал за крайно зле, щото все ПАК
като за "емо" гейтаци - доста, доста добре.
бай Цеко, като заговори за нов поглед на нови банди, виж(те и другите) Kaizers Orchestra, някои от форума ги знаят, ама едва ли са обръщали внимание
http://www.youtube.com/watch?v=DM0V10INCo0 - 9mm
http://www.youtube.com/watch?v=ookuLGzK8Bo - 170
http://www.youtube.com/watch?v=vxv0LsJ9kvc - Resistansen
има и други доста яки песни, като се вникне повече в музиката им стават много слушаеми, каквито на първо чуване не звучат.
бай Цеко, като заговори за нов поглед на нови банди, виж(те и другите) Kaizers Orchestra, някои от форума ги знаят, ама едва ли са обръщали внимание
http://www.youtube.com/watch?v=DM0V10INCo0 - 9mm
http://www.youtube.com/watch?v=ookuLGzK8Bo - 170
http://www.youtube.com/watch?v=vxv0LsJ9kvc - Resistansen
има и други доста яки песни, като се вникне повече в музиката им стават много слушаеми, каквито на първо чуване не звучат.
Коня е умрел не рока.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Това че не излизат нови хитове не значи че рока е умрял.
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Нито едно от тия не ме влечеBrick Top написа: Идеите на рок движението са същността на всичко! Да караш Ролс Ройс, който да паркираш в плувен басейн, да не спиш цяла седмица, стая пълна с фенки и алкохол. Това е рокът и той никога няма да умре!
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- shub niggurat
- Обратна връзка:
глейте кво открих докат ровех за стари тупалки - http://www.youtube.com/watch?v=KM9MRQgdczw . тва е от 2009-та . вокало е манко като леми 
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ахахахахахPentagram Sam написа:Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано.
Вземете си малко, ако ви се занимава.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
със Астор ли беPentagram Sam написа:Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано.
Вземете си малко, ако ви се занимава.
джумерки
Стига се правете бе, знам че на всички ви се слуша 30 seconds to Mars
Нови рок мегахитове сигурно няма да има....карай, така старите изглеждат още по-големи.
Нови рок мегахитове сигурно няма да има....карай, така старите изглеждат още по-големи.
I wanna be sedated.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Баш.Stylized Corpse написа:със Астор ли беPentagram Sam написа:Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано.
Вземете си малко, ако ви се занимава.дето е и в Даун
ПП
Отдавам го най-вече на доста оскъдния ти умствен багаж..Vermic написа:ахахахахахPentagram Sam написа:Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано.
Вземете си малко, ако ви се занимава.![]()
![]()
Много се смях на тези смешници
![]()
![]()
Е, разбира се и на това, че си си необразовано синдромаджийче, Венциславчо ли, как се казваше..
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Бих сложил едни White Stripes като добър пример като сравнително нова група, които много ми харесват
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Them Crooked Vultures също са много добро попадение на съвременния рок.
WeAreGettingClose
от не чак толкоз новите и малко по-стари от White Stripes - Ugly Kid Joe, King's X, Spin Doctors, Extreme - струва си да се чуят даже целите дискографии.
а аз като чух навремето white stripes се зарибих и по Wolfmother, те имат и "нов" албум, преслушах го като излезе (края на 2009, хаха), ама нещо не ме грабна като първия, ама такъв съм си аз - олдскул
и пак нещо в този дух:
WITCHCRAFT - IF CRIMSON WAS YOUR COLOR
2007, Швеция
а аз като чух навремето white stripes се зарибих и по Wolfmother, те имат и "нов" албум, преслушах го като излезе (края на 2009, хаха), ама нещо не ме грабна като първия, ама такъв съм си аз - олдскул
WITCHCRAFT - IF CRIMSON WAS YOUR COLOR
2007, Швеция