Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 09 Яну 2011 02:00

Боже боже колко мъка има по този свят боже. Първо играта ще може да се надупи така че да бави на най новите компове. Надали някои от вас ще има пц на което да я играе на макс. То дори доом 4 ще излезе за конзоли пък той ще има 10 пъти по яка графика от рейдж която не е излязла и когато излезе ще се спука да ви бави. Всичко ще ви бави и пак не ви е досататчно. Сигорно трябва да ви пуснат играя която да я игарете с 1 фпс в секунда за да се успокоите. Не е проблема в конзолите, а в липсата на интелект в гросните ви глави.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 03:51

Боже боже колко мъка има по този свят боже.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 04:05

WidowmakeR написа:
Тва е, че на мен не ми пука али е правено от беседа или от близард. Не знам какви стандарти имате за прилична графика, но това NPC не се доближава дори малко до тях.

Bethesda традиционно правя NPCта, които като ги видиш си мислиш "А бе ако татко барбарон опъне Уилма Флинтстоун нещо такова трябва да се получи, нали?"

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 09:45

Enough fanboy wars :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 11:09

Само не разбрах, какво му е грозното на НПЦ-то. Хем е нарисувано, скан някакъв гаден и пак ми харесва 1000 пъти повече от грозния Уидоу, който е на живо. Ебахти графичните курви сте, играта ще има феноменална графика и пак сте недоволни.

Иначе що се отнася за бъгове, не мисля че ще излезе игра някога, която да доближи недостижимия Фолаут НВ. Пред това лайно нищо не може да се изправи, така че не се тревожете, играта ще има хиляди бъгове по-малко от горепосочената. Ще е и много по-добра геймплейно то е out of question.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 09 Яну 2011 14:25

DJ Cat написа:
Само не разбрах, какво му е грозното на НПЦ-то. Хем е нарисувано, скан някакъв гаден и пак ми харесва 1000 пъти повече от грозния Уидоу, който е на живо. Ебахти графичните курви сте, играта ще има феноменална графика и пак сте недоволни.

Бъркаш, всички коментират, че нпц-то изглежда добре, което е необичайно за игра на Bethesda.
edit: аза съм блонал уидоуа, за т'ва не съм разбрал :oops:

Профил Skype

Публикувано на: 09 Яну 2011 17:07

Ето ви малко добри low poly персонажи за игри (специално):

0.01
0.02
0.03
0.04
0.05
0.06
0.07
0.08
0.09
0.10
0.11

Ето ви и малко "прилични модели" за игри (специално):

0.12
0.13
0.14
0.15
0.16

И най големия идиот ще види, че тия долу не се доближават дори малко до приличните, камоли за добрите. А вие им се кефите и си мислите, че играта ще е с революционна графика. :lol:
Биха били добри ако са за MMO и са до 3000 полигона, но са с повече от 3000 полигона и не са за ММО игра. Сиреч изглеждат ужасно.

И пак казвам - не ми пука, че са правени от беседа, всички знаем, че имат пари да си наемат поне един от дизайнерите, на които съм дал модели.

DJ Cat написа:
Само не разбрах, какво му е грозното на НПЦ-то.

Ти никога не разбираш. Само не разбирам защо това е така - защото си тъп или ти е просто вродено....

Edit: И да допълня, че това са модели от 2009 година, а тука става дума за 2 години напред.

Да ви пикая на революционната графика! :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 17:25

Widow, става дума за обикновен човек, а не за мокрите ти сънища с извънземни и ампутанти с роботски протези. За да схванеш най-после за какво говорим, ето ти няколко NPCта от Oblivion: цък, цък, цък, цък.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 17:28

Колко ограничено момче си. Личи си че нищо не подбираш от 3д, ама е важното да се изцепиш. Тези снимки дето рпащаш са рендвани спецялно с надупени рендери и дори да е с енджина на играта то рендера е друг малоумнико, а снимката която уж не те кефи е снимана от списание и е с супер лошо качество. Модела от елдер скрола изглежда много гладак с много силен смуут което изисква супер мощен хардуер за да движи в реално време. Защо винаги се правиш на разбиращ, когато не си? Това е груба селска проява не я прави повече. Малко били полигоните тцтцтц за да разбереш какво ти говоря натисни третата снимка която пусна рейвър и после погледни лицето на кофтито снимка от списанието и виж формата на носа, дупките в носа въпреки лошото качество си личи колко повече полигони има. За да се нарпави хубав нос, устни уши трябва много полигони и както виждаш в обливион нямат хубав нос и устни и детайли по лицето, а тук всичко си е като в предварително рендвано 3д филми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 17:30

Уидоу тъпо чаве смотано, как може да си такъв олигофрен. Дал някакви ПИКОВЕ на роботи и извънземни и ги сравнява с ингейм снимки на някаква жена. По-тъпо гадно, малко човеченце не съм виждал.

Най-гадното е че не осъзнаваш колко си бавен и си мислиш, че концепт арти, пикове и уолпейпъри, които нямат нищо общо с моделите в играта, ги сравняваш със снимка от списание с ужасно качество от ингейм персонаж, който даже може да не е играе някаква роля, а да е просто някакво си нпц. Бахти тъпия гъз, хой са гръмни недоносен паляк такъв.

Tи осъзнаваш ли мекотело такова, че твърдиш че игри от преди 2-3+ години ще изглеждат по-добре от игра, която излзиа в края на годинита и чиито предшественик имаше смазваща графика за времето си, че и не само? Направо ти се чудя как някоя кола не те е блъснала още с този пилешки мозък.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 09 Яну 2011 17:32

iddqd написа:
Колко ограничено момче си. Личи си че нищо не подбираш от 3д, ама е важното да се изцепиш. Тези снимки дето рпащаш са рендвани спецялно с надупени рендери и дори да е с енджина на играта то рендера е друг малоумнико, а снимката която уж не те кефи е снимана от списание и е с супер лошо качество. Модела от елдер скрола изглежда много гладак с много силен смуут което изисква супер мощен хардуер за да движи в реално време. Защо винаги се правиш на разбиращ, когато не си? Това е груба селска проява не я прави повече.

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но съм съгласен на 100% с iddqd.
Модела си е много хубав, стига плю по играта.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 17:40

iddqd написа:
Колко ограничено момче си. Личи си че нищо не подбираш от 3д, ама е важното да се изцепиш. Тези снимки дето рпащаш са рендвани спецялно с надупени рендери и дори да е с енджина на играта то рендера е друг малоумнико, а снимката която уж не те кефи е снимана от списание и е с супер лошо качество. Модела от елдер скрола изглежда много гладак с много силен смуут което изисква супер мощен хардуер за да движи в реално време. Защо винаги се правиш на разбиращ, когато не си? Това е груба селска проява не я прави повече. Малко били полигоните тцтцтц за да разбереш какво ти говоря натисни третата снимка която пусна рейвър и после погледни лицето на кофтито снимка от списанието и виж формата на носа, дупките в носа въпреки лошото качество си личи колко повече полигони има.

Личи си, че нищо не разбираш от 3D. Тези снимки са герой за игри и не са с надупени "рендери". В смисъл така както съм ги дал така изглеждат в играта със шейдъри. До тук с урока по 3D, можеш да се върнеш в детската вече. Тва важи и за дж котката (6to za typ nik?..), който също нищо не разбира от 3D.

@Reaver
Отиграл съм си Oblivion и знам какво е nps, спокойно. Просто тези двете са грозни. Заглеждал ли си се в nps-тата в батман или в Gears of War-овете например?

Edit: @Идяд
Ако се занимаваше с 3Д щеше да ги знаеш тея персонажи от къде са, какво са и що са.
Поне всичките ми познати занимаващи се с дизайн на герой се стремят да са редом с тия по-горе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 17:51

Първо снимките дето си пратил са грозни. Дори пръсти на някои от чарактерите са залепени еидн за друг. Второ това не са геимплей снимки, а рекламни снимки с надуперни рендери примерно снимак 13 о иеее неква игра с надписи отзад мн як геймплеи сигорен съм че точно така изглежда играта няква иноваторска е. И всички други снимки са реклами освен че са рендвани с друг рендер допълнително са обработвани спрограми като фотошоп и полигоните са им много по-малко отколкото на снимкта от списанието. Трето май аз правя 3д чарактери, а не ти знам че ти се иска да разбираш колкото мен но с празни приказки няма да стане. Седни да помоделираш 5 години и след това се върни да дадеш компетентно мнение. За сега си оставаш Етрополски селтак с интернет.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 18:03

Абе как да и обясна, че това не са снимки от игри бе. ОМГ ти кво си мислиш! Идиот! И не са рендвани, да направиш такъв модел си теглиш само шейдърите , щото в игрите няма рендъри и всиччко, което го виждаш са шейдъри и точно по тоя начин изглеждат ингейм, колкото и невероятно да ти изглежда. Тези са от конкурс за дизайнери на game character-и и много ясно, че никой не ползва рендър. колко си назад само.

И photoshop има само по фона отзад. По моделите няма. Личи си от километри ебати, толкова ли си зле.

И те уверявам, че на нито един не са му слепени пръстите. :lol:

Едит: 100% ти не се занимаваш с 3Д щом не знаеш за тия работи, даже нормал мап не знаеш какво е!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 18:09

Игрите нямали рендери имали шейдъри о божеее. От гъза ли си вадиш тия мисли бе. Игрите рендват в реално време. Шейдъри си теглил. Я обясни кви са тиа шейдъри дето теглиш и само в Етро поле ли виреят? Типична селска черта е да обясняваш неща дето грам не занеш за какво става дума, но да се правиш че знаеш за да изглеждаш умен пред другите.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 18:13

Рендър се прави само за светлината, а в игрите светлините се определят от шейдърите и всичко се рендва от енджина. За да видиш как нещо ще изглежда ингейм си теглиш само шейдъри за макса, че неговите са много зле. Научи Basic-а поне.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 18:15

WidowmakeR написа:
@Reaver
Отиграл съм си Oblivion и знам какво е nps, спокойно. Просто тези двете са грозни. Заглеждал ли си се в nps-тата в батман или в Gears of War-овете например?

Пише се NPC..

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 18:16

joar написа:
WidowmakeR написа:
@Reaver

Пише се NPC..

барзъм, и, не, ми, пока, усобену?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 18:21

http://en.wikipedia.org/wiki/3D_rendering Айде аз няма да се хабя да ти обяснявам чети тука за Real-time, Non real-time. В етро поле трябва да ви спрът интернета. Явно е че не занете как се ползва.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2011 18:27

Ако можеш и да си го преведеш това...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: