Автор |
Съобщение |
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 01:13
Да не е Сай Фай, Фентази ами някво реално.... Има ли такова ММОГ
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 01:26
CrimeCraft, Need For Speed World, RAN Online, Zone 4
Иначе има разни исторически от рода на пирати или епохата на третото царство в китай, има някои, които се развиват в горе-долу модерен свят, но с магия или някаква напреднала технология, има доста MMOFPSи, които не са с отворен свят и още какво ли не. Кажи какво точно разбираш под "реално" и какво точно разбираш под фентъзи и sci-fi, защото е малко разтегливо.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 11:45
Е това All point bulletin е "реално".
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 15:26
Да само дето е мъртво :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 17:33
И се плаща. Ами нещо от 3то лице. Да не се плаща Пирати е добре да. Рицари може. Битките да са що годе приятни за гледане.
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 19:56
Ами можеш да видиш Pirates of the Burning Sea или Bounty Bay Online. С рицари е малко трудно да се намери без фентъзи елементи. А APB ще възкръства и ще става безплатна скоро.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 22:22
Трабва, да! Че тоя WoW вече ми се повръща да го играя Sentry, кажи ти, кои три mmorpg-та те кефят най-много, за да ги пробваме А, и! Да са безплатни, разбира се
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 22 Дек 2010 23:29
За момента три, които не са в затворена бета и са безплатни и си заслужават да се видят, са Allods, Aika и Maestia. Вероятно не са най-добрите F2P на пазара в момента, но съм ги играл скоро и са ми пресни като имена. Иначе други, които си заслужават поне да св видят са Kitsu Saga, заради сравнително бързите битки и... Kitsu системата, която поне на теория ми прилича много на това, което ще видим в TOR като crafting, и Loong, на която и предстои обаче character wipe след open beta-та. Напоследък взех да се зарибявам леко по Alganon, която въпреки че е грозничка и тежка, има някои доста добри идеи... не уникални, но да кажем, че играта като идеи и геймплей е близо до P2P западни MMORPGта като World of Warcraft, Everquest, LOTRO(последните две са от скоро F2P, но за тях предполагам знаете). Проблем с Alganon e, че не е напълно F2P, a e малко като LOTRO. Иначе ако ми кажеш какво точно търсиш, мога да препоръчам нещо специфично.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 23 Дек 2010 13:00
абе Сентри я сподели твоито мнение за Алодс 6тото чух че са ч преебали с 2рия пач ама са има 3ти ии маи са оправили някои не6та..ако е така пак 6е я почвам
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 23 Дек 2010 18:15
Lich King написа: Да само дето е мъртво :Д А за него нямам никаква представа, не съм го играл, няма и да го играя
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 24 Дек 2010 10:11
soules написа: абе Сентри я сподели твоито мнение за Алодс 6тото чух че са ч преебали с 2рия пач ама са има 3ти ии маи са оправили някои не6та..ако е така пак 6е я почвам Ами с първият content patch сложих шанс да ти се curse-не някой item като умреш, увеличиха XPто за leveling двойно и намалиха damage-а много, освен ако не си с cash shop item. С един от пачовете след това направиха daily куест, който ти дава по пет защити от curse при умиране на ден, двойно XP и нормален damage за 24 часа. Тоест в момента е горе-долу нормално, само дето трябва всеки ден да изпълняваш един куест(който е да говориш с едно и също NPC 2 пъти).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 24 Дек 2010 10:17
а кое е тожа нпс
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 24 Дек 2010 10:36
Сега гледам, че са по два куестовете. За League NPCтата са Mysterious Family в Gibberling District на Novograd и Marianne de Ardeur. За Empire са Semer Nemar и Elizaveta Rysina в Yasker Tower.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 01 Яну 2011 22:54
според тебе кое ммо най си заслужава да се играе...алодс много ми харесва но рабрах че трябва да хвърлиш много пари за да си добър...таа игри в стил алодс и ВОВ ми харесват...чакам предложение и благодаря предварително
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 02 Яну 2011 00:03
Runes of magic
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 02 Яну 2011 00:05
Ами Allods си заслужава да се играе, в endgame-а има алтернатива между grind и плащане. Grind значи печелене на пари за да можеш да си купиш някои неща от auction house-а.
Сещам се за някои частично безплатни игри, като например Alganon, Everquest 2, The Lord of the Rings Online... Pirates of the Burning Sea може би... Craft of Gods е от този тип, но е малко по-неошлайфана. Runes of Magic също е от този тип, не е лоша, но не е и нищо особено според мен. 4Story също е подобна на WoW. Regnum... малко вероятно да ти хареса обаче. Най-вероятно има и други, които не мога да се сетя в момента.
Изброявам ги всичките тези, за да можеш да си избереш. Аз лично препоръчвам да видиш първо Runes of Magic, 4Story и Alganon... може би и LOTRO. Моят личен фаворит от всичките е Allods.
Някои впечатления:
Allods според мен предлага най-добра кустомизация на героя и най-интересни класове за игра. Lore-ът на света също е много интерсен и ако си фен на Rage of Mages ще си доволен.
LOTRO има най-голям свят и най-добър контент за explorer-ите. В същото време кустомизацията на героите според мен е недостатъчна - всички скилове могат да се научат от всички герои от съответния клас и само избираш определен брой trait-ове, с които да промениш малко тези скилове.
Runes of Magic е интересна, но трябва да минеш през зоните по два пъти заради Dual Class системата и героите изглеждат дървено. Skill-овете се отключват автоматично при достигане на подходящо ниво и могат да се изпробват преди да решиш дали да ги развиваш. Има и скилове, които са специфични за класовата комбинация. Crafting системата също е grindy.
Everquest 2 я играх малко и е зарибителна. Само дето графиката е поостаряла малко и интерфейсът е леко неудобничък поради същата причина. Не видях много и от кустомизацията на героите, но ми се стори, че не е много добра.
4Story си е почти дефиницията на WoW Clone, само скил системата е малко по-различна, но е пак на принципа на skill tree. Светът ми се видя малък и боже, the grind!
Regnum поне според мен е един сполучлив експеримент, но не е на нивото на другите. Няма скачане, skill системата е възможно най-основната, енджинът е много тежък за това, което предлага.
Pirates of the Burning Sea е готина, но битките по земята са инстанцирани. Иначе външната кустомизация е невероятно добра и геймплеят, особено в битките по вода е много добър. Нещо неприятно е, че endgame-ът е напълно PvP. А да, има skill tree базирана skill система и дърветата за битките по море и по земя са различни.
Alganon също прилича много на World of Warcraft и може би е най-добре да се види за да се прецени. Skill системата е много подобна, но в същото време има малки разлики. Има и offline прогресия и различни роли за героя.
И май остава Craft of Gods, която е една много протиречива игра. Аз ти препоръчвам да я видиш, само за да оцениш за себе си дали си струва да се играе. Графиката е много красива, но е на много ниско ниво, skill системата е примитивна, но пък предлага много възможности за развитие на героя, куестовете са много, но интерфейсът е леко зле и трудно се намират целите на куестовете, заради ужастният дизайн на картата, която е много красиво нарисувана... общо взето цялата игра е леко така. Ако се шлифова ще излезе много приятно MMORPG и ако си склонен да се примириш с многото малки досадни проблеми, може да е доста добра.
И всъщност цялото това за впечатленията го написах само за да мога да порантя малко за Craft of Gods, която е... такова руско чудо, че да се чудиш как да не си блъскаш главата в стената с него.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 06 Яну 2011 23:09
Някой знае ли кога е излиза Vindictus - EU , че доста му се проточи отварянето на сървара, а е най-добрата FREE MMO за 2010, и е със Source...
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 06 Яну 2011 23:15
dr_gilotin написа: Някой знае ли кога е излиза Vindictus - EU , че доста му се проточи отварянето на сървара, а е най-добрата FREE MMO за 2010, и е със Source... Във Youtube има видео-та как можеш да си направиш играта да играеш на US сървъра http://www.youtube.com/watch?v=WshQ6rfcdSY
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMoRPG Публикувано на: 07 Яну 2011 00:45
Aeonfluxs написа: dr_gilotin написа: Някой знае ли кога е излиза Vindictus - EU , че доста му се проточи отварянето на сървара, а е най-добрата FREE MMO за 2010, и е със Source... Във Youtube има видео-та как можеш да си направиш играта да играеш на US сървъра http://www.youtube.com/watch?v=WshQ6rfcdSYMeрси много !!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|