Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: за учениците
Публикувано на: 05 Яну 2011 23:30

:lol: :lol: :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2011 23:48

20 лева са нищо. Само жена може да си скъса гъза за 20 лева.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 00:01

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 06 Яну 2011 00:07

iddqd написа:
20 лева са нищо. Само жена може да си скъса гъза за 20 лева.

This.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 00:09

Тръгнали някакви дрисльовци, които току що завършили да се правят на разбирачи, а наред с тях и малката пикла от Драгън Ейдж топика, развива теории. Дайте ми пуканки и бира.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 00:13

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 09:04

iddqd - мислиш си, че си нещо и че си постигнал нещо. Но всъщност не си. Сложил си си фототапет, на който пише "аз съм готин пич и ставам за нещо", ама всъщност това е само фототапет, който виждаш само ти. Казваш, че правиш хубави графики и тн... браво, обаче за човек, който не може да си напише името правилно и видимо е изветрял от тревата - развитие според мен няма. Стигнал си някакъв максимум и от там посоката е само надолу.
Хората с образование, правилен подход и същите знания по 3D (примерно) имат доста по-голям потенциал. До огромна степен зависи и от хората индивидуално, разбира се.
Защо не си направиш труда да видиш, какво са учили големите 3D специалисти (пак давам тоя пример, защото ти го спомена) и дали са отебавали ученето като теб?
Времето, в което от нищо ставаш нещо до голяма степен е отминало. Сега конкуренцията е твърде голяма и няма място за хора с умствен капацитет на зеленчук.
Също така се присъединявам към мнението, че ти си по-скоро смешен, отколкото забавен ;).

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Яну 2011 10:19

Gipo написа:
Също така се присъединявам към мнението, че ти си по-скоро смешен, отколкото забавен ;).

Абе не си прав. По-скоро не е смешен, а е забавен. Умствено. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 10:28

А бе иддяд, какъв каратист си, нали те бяха изхвърлили преди няколко години?
И нали до скоро казваше, че не се занимаваш професионално с 3д моделиране?
Как изведнъж стана най-големия, богат и предприемчив пич? Твоята професия не е ли свързана пак със ставане рано ако работиш за сериозна фирма и изкарваш истински пари, не като сега?
И наистина, от колко време си такъв наркоман и не можеш пишеш грамотно?
И друго, от къде пари за 3000+ лева компютър, не е ли това леко изхвърляне?
Кажи ми честно, колко пари си изкарал до сега. И на какви наркотици си :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 13:28

Изхвърляли са ме от много места и се гордея с това. Иначе най голямия ми боен подвиг е срещу 12 човека в борисовата градина. Нападнах ги, понакъттих ги и след като не успяха да ми нарпавят нищо куките прибраха тях ахахаха. Ставъл съм рано и не ме кефи просто бях завърфъл грешна спецяност в техническия университет и разбрах, че не е яко да работя по нея. Наркоман съм от както съм се родил към много работи, но повечето хора са по-голями наркомани от мен без да го осъзнават. Имам магистратура по 3Д или по-точно сега трябва да си рпави курсовата работа и затова се изхвърлям 4 бона за ново пц. Просто когато правя нещо обичам да е качествено.
А Gipo ти за мен си типичен бай ганиовски селянин. Момче футболисче ужким спортистче, хвали се с снимки как хванал някоя за циците. Така се доказват селяните мои човек, но футбола и чалгата изграждат такив типаж простаци, за жалост в Бг е пълно с такива. Колкото и да ме наричаш наркоман или нз си кво, а себе си спортист съм сигорен, че съм с по-силна и добре изглеждаща физика от твоята. Явно просто имам повече потенциял от теб и мога да си позволя и да друсам, и да тренирам, и да си зема магистратура и да имам по яко тяло. Просто сенянията ограничава хората, а Gipo е типичен представител на средностатистически селсно Бг-псево футболистче. Толкоз си селски, че когато говориш с момиче първите ти реплики са "Ебеш ли се в гъза?" "Гълташ ли?". Ти си ебати селянина брато и колкото да игареш футболче, никога няма да имаш релефно тяло като моето, понеже си свиня, а свините са грозни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 14:28

iddqd написа:
Изхвърляли са ме от много места и се гордея с това. Иначе най голямия ми боен подвиг е срещу 12 човека в борисовата градина. Нападнах ги, понакъттих ги и след като не успяха да ми нарпавят нищо куките прибраха тях ахахаха. Ставъл съм рано и не ме кефи просто бях завърфъл грешна спецяност в техническия университет и разбрах, че не е яко да работя по нея. Наркоман съм от както съм се родил към много работи, но повечето хора са по-голями наркомани от мен без да го осъзнават. Имам магистратура по 3Д или по-точно сега трябва да си рпави курсовата работа и затова се изхвърлям 4 бона за ново пц. Просто когато правя нещо обичам да е качествено.
А Gipo ти за мен си типичен бай ганиовски селянин. Момче футболисче ужким спортистче, хвали се с снимки как хванал някоя за циците. Така се доказват селяните мои човек, но футбола и чалгата изграждат такив типаж простаци, за жалост в Бг е пълно с такива. Колкото и да ме наричаш наркоман или нз си кво, а себе си спортист съм сигорен, че съм с по-силна и добре изглеждаща физика от твоята. Явно просто имам повече потенциял от теб и мога да си позволя и да друсам, и да тренирам, и да си зема магистратура и да имам по яко тяло. Просто сенянията ограничава хората, а Gipo е типичен представител на средностатистически селсно Бг-псево футболистче. Толкоз си селски, че когато говориш с момиче първите ти реплики са "Ебеш ли се в гъза?" "Гълташ ли?". Ти си ебати селянина брато и колкото да игареш футболче, никога няма да имаш релефно тяло като моето, понеже си свиня, а свините са грозни.

Жалък... не съм чел всичко,само до там където си пребил 12 човека :D просто не си струва .

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 14:45

Еми просто всички бяха някви кържаци като вас. Какво да правя като съм тренирал години наред и уменията ми нахвърлят десетократно вашите. Когато си много по-добър от останалите хора няма значение бройката. Имал съм и бои с повече хора, но там пак ги преебах мнгоо. В един влак от пловдив за софия имаше 2 вагона перничани. Сбих се с единия, но ноемра беше че не можеха да ми идват понеже коридова не позводляваше да застане повече от 1 пред мен и така пак ги преебах. Не е важно колко са, а е важно каква тактика ще приложиш и какви умения имаш. Когато си бърз с главата, раце и крака и имаш рефлекс за бои просто нямаш проблеми с повечето кържаци каквито сте вие. А аз ако съм жалак предсатвям си ти какъв си щом за теб звучи невъзможно да налетиш на 10 човека. Ти дори не можеш да си го предсатвиш, камоли да нарпавиш нещо. Сам си води изводите колко по низш си от мен.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 15:01

=iddqd

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 15:18

Интересни коментари пишете, дори и да не са по темата. Моето мнение за протестите - пълен ФЕЙЛ, но то друго не се очакваше. Като ги гледам по новините, някаква руса кифла седи там и пафка цигарката и въобще не я е*е защо е там и какво става. Пък тези, които ги интервюират, са егати пачите с егати "блестящите" оправдания. Направо цепите мрака, дююдс. А, и още нещо. Май се говори и за промяна на първият учебен ден. Вместо на 15-ти, ще бъде 1-ви ( септември, не откомври :lol: ) Ако стане, гответе се за гражданска война! Залостете вратите, оковете прозорците с дъски, вземете някакво оръжие ( по възможност да е от типа на Минигън, М60 или MG42), наколко каси бира и бъдете в готовност от налитащите пълчища от освирепели пубери! :gatling:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 15:20

iddqd къде учиш 3д? нбу?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 15:24

Да само магистратурата ми е в нбу.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 16:10

Всеки, който играе футбол за удоволствие е бай ганьовски селянин ли бе? :lol:
Пускал съм футболни снимки, защото имам предимно такива. Чалга? Сигурен съм, че ти слушаш 3 пъти повече чалга от мен :lol:.
Бил съм свиня, а уж си ми гледал снимки :lol:
ахахахахах както казах - смешен си за четене :D
ЕДИТ:
В крайна сметка смяташ ли да напишеш нещо, което да не потвърждава за пореден път отбраза ти на форумен шут или не?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 16:24

Нали те видях как водиш разговор с момиче. Духаш ли? Ебеш ли се в гъза? Тъп селянин си брато. Виждал съм и какви снимки си сложил. Казвам че си свиня, не защото си дебел а защото си свиня по характер. Типичен бг селтак на който мн му отива да си прави футболни снимки. Точно на снимките си лички че си селски бек-свиня. Предпочитам да съм форумен шут отколкото селяндур като теб. Кефи ме да съм забвен да ми се смеят, а теб те кефи да си селски бек. Аре като ми викаш че съм наркоман ми покажи снимка на тялото ти да видиме дали е по добре развито от моето. И като спортист и като образование си по-слаб от мен така и това че един наркоман може да е по добър спортист от теб само показва колко си мизерен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 16:48

Ясно ми е, колко ти е бистър ума, щом си решил, че така водя разговор с жена :o.
Като образование не съм по-слаб от теб, защото ти все още не си магистър ;).
Аз съм бг селтак, понеже съм пуснал снимка от някакво футболно турнирче, а ти не си селтак, дето ни се показваше гол до кръста? :lol:
За пореден път ти казвам да правиш разлика между забавен и смешен. Защото второто е това, което поне аз виждам в теб.
Предлагам ти сериозно да помислиш над нещата, които пишеш, защото явно си във филм от твърде отдавна и е редно да натиснеш паузата за малко.

А да - да ни разправяш карате истории и как ще биеш не знам си кого, не е селско, нали? :psycho:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2011 17:11

Еми разправям понеже са ми са се случвали интересни неща които на теб никога няма да ти се случат, понеже си страхлив и бавен. Снимам се гол до кадето си искам, понеж знам какво представлявам и как ще го приемат хората. Мисля, че на моита снимки доста повече хора се кефят от кокото на твоите и това е показателно и обезсмисля коментара ти. Смешен съм и обичм да съм смешен, незнам колко пъти тябва да ти го напиша за да зацепиш истина е че нямам голям опит в комуникацията с футболистчета. В каратето и японските боини изкуства има мнофо философия и не са селски, а футбола всеки селянин в бг го джитка и е общопризнат спорт за селски бекове. Не случаито има лаф селски бек, а не селски каратист приемрно. Вместо да ми джиткаш квартално футболче и да се правиш на много здрав се хвани да потренираш 10 години боини изкуства и тогава и ти ще може да се снимаш гол до кръста и да ти се кефат хората.
Цитат:
Предлагам ти сериозно да помислиш над нещата, които пишеш, защото явно си във филм от твърде отдавна и е редно да натиснеш паузата за малко.
Аз ти предлагам също сериозно да помислиш върху нещата които пиша понеже са верни.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com