Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
понеже явно във форума това е епидемия, да си кажа кур за докреватните курви, които не знаят какво искат и от кого точно го искат. И за децата им. Ама аз съм си виновен, че се връзвам на евтини селски трикове :/
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
ЕЕЕЕЕЕЕЙ ПИЧОВЕ
АБЕ НЕ МОА СЕ ЗАПРА
АБЕ НЕ МОА СЕ ЗАПРА
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Я да видим как ще е, ако деня ми започва в 4 сутринта...
Easy Star All Stars - Money (Dub Side of the Moon)
http://www.youtube.com/watch?v=wFVdTw4PwE0
Easy Star All Stars - Money (Dub Side of the Moon)
http://www.youtube.com/watch?v=wFVdTw4PwE0
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Моя ден започна преди 2 дни... Оттогава ме тресе инсомнийката, не съм мигнал и за 5 минути О.О Ще откача, май.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
http://www.youtube.com/watch?v=U9tmz286s2AThe Grim Reaper написа:ЕЕЕЕЕЕЕЙ ПИЧОВЕ
АБЕ НЕ МОА СЕ ЗАПРА
a.k.a Frosty
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тъз песен е стара бе!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
+1 за ората без глави
ама се ги намирам едни неадекватно побъркани, заееееееби
но как да е интересно иначе
ама се ги намирам едни неадекватно побъркани, заееееееби
но как да е интересно иначе
остарехме
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Сесията се е разджасала на вратата, по метафоричному, а мене да ме мързи толкова ужасно... Като седна да прочета нещо ефективната ми работа е към 10% от времето, другото е чесане по ташаците 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Да.Lich King написа:Не съм писал че е нова
Написал е, че
НЕ МОА СЕ ЗАПРА
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Vermic
- Обратна връзка:
Типично мангалска песен ;д
Много е добра!Vermic написа:Типично мангалска песен ;д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- Обратна връзка:
Сега пия зеления монстър и мога да кажа че не е кой знае какво :/ после другите.
Моридине, и аз имам подобен проблем - понякога си губя времето тотално при напълно запазено съзнание, че това е толкова деградантско. При положение, че съм отраснал в някаква амбициозна семейна среда, и при условието, че обичам да отлагам работите и ме домързява, изпитвам супер кофти натрапчиви мисли, когато например легна да спя и съвестта ми говори: "Днес живя като лайно и загуби още един ден от живота си".
Много е депресиращо, брат. И увлича
Вчера супер се изнервих, за пръв път реших да призная проблемите и се самодефинирах като личност:
Написах си на гърба на стария календар какво мразя в себе си. Веднъж в живота ми да бъда честен, без да се прикривам с хумор или арогантност. Излезе нещо такова:
- мразя мърди
- мразя да бягам от работата си
- мразя да се тъпча
- мразя да живея в кочина
- мразя да съм мекушав
Нарочно направих негативна характеристика за себе си, защото така има повече заряд.
Щях да добавя и, че мразя да барам меча, но това не е проблемът 
Та назовал и приел тия неща, които горе-долу си бяха верни за мен, осъзнах, че повтаряйки това грешно поведение 4 дни в седмицата, аз ставам пълен аутсайдер. И понеже това не ми харесва, съм тъжен, да го еба. Говоря за наистина гадни емоции.
И изведнъж спрях да бъда всичко това. Оправих си стаята, купих си пиле и плодове, учих чисто 5 часа (с 2 часа пауза между тях, разбира се) и си легнах и спах добре. Една малка крачка към истината, нищо повече.
Исках да кажа, че всичко си е навик и ако свикнеш да отложиш нещо дори за малко, дори ако свикнеш да се храниш на дивана вместо на масата или да не си оправяш леглото или нещо такова незначително, при някои индивиди като мен, които имат предиспозиция за тия неща, този лайфстайл се програмира в мозъка ти, на другия ден искаш единствено да се наядеш с понички, без да ставаш от леглото и ако случайно решиш, че това не е здравословно и решиш да се промениш, леле, организмът ти се съпротивлява неистово. Вярвам го
Така че излизай от комфортанта си зона, прави нещата, които не ти харесват, ако трябва мини в другата крайност - стани някакъв маниак или работохолик, според мен това само ще те направи по-уравновесен и приспособим човек.
Всичко е шибана игра на нерви
Много е депресиращо, брат. И увлича
Вчера супер се изнервих, за пръв път реших да призная проблемите и се самодефинирах като личност:
Написах си на гърба на стария календар какво мразя в себе си. Веднъж в живота ми да бъда честен, без да се прикривам с хумор или арогантност. Излезе нещо такова:
- мразя мърди
- мразя да бягам от работата си
- мразя да се тъпча
- мразя да живея в кочина
- мразя да съм мекушав
Нарочно направих негативна характеристика за себе си, защото така има повече заряд.
Та назовал и приел тия неща, които горе-долу си бяха верни за мен, осъзнах, че повтаряйки това грешно поведение 4 дни в седмицата, аз ставам пълен аутсайдер. И понеже това не ми харесва, съм тъжен, да го еба. Говоря за наистина гадни емоции.
И изведнъж спрях да бъда всичко това. Оправих си стаята, купих си пиле и плодове, учих чисто 5 часа (с 2 часа пауза между тях, разбира се) и си легнах и спах добре. Една малка крачка към истината, нищо повече.
Исках да кажа, че всичко си е навик и ако свикнеш да отложиш нещо дори за малко, дори ако свикнеш да се храниш на дивана вместо на масата или да не си оправяш леглото или нещо такова незначително, при някои индивиди като мен, които имат предиспозиция за тия неща, този лайфстайл се програмира в мозъка ти, на другия ден искаш единствено да се наядеш с понички, без да ставаш от леглото и ако случайно решиш, че това не е здравословно и решиш да се промениш, леле, организмът ти се съпротивлява неистово. Вярвам го
Така че излизай от комфортанта си зона, прави нещата, които не ти харесват, ако трябва мини в другата крайност - стани някакъв маниак или работохолик, според мен това само ще те направи по-уравновесен и приспособим човек.
Всичко е шибана игра на нерви
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
долу_админа
добро откровение, Методи. за съжаление не съм убеден, че добрите навици могат да бъдат трайно внедрени.... ако си роден примерно мързел, си оставаш мързел - превъзмогваш го за един ден, или месец и след това обратно там, откъдето си понечил да избягаш. защото просто така си устроен. хората не се променят.
Със сигурност имаш право. И това ме притеснява. Предразположението да се излежаваш все пак може да бъде до голяма степен преборено с насилствени усилия. Това е борба между околната ти среда и генома ти. По същия начин хора с предразположение към диабет или хипертония могат никога да не ги "отключат", ако живеят като йоги например и спазват здравословен режим на хранене и физическа активност. Разбира се, всяко най-малко кривване може да е достатъчно, за да се преебеш
Така че rock n roll!
Така че rock n roll!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
-
долу_админа
еденье, пийнье и цвьетна телевизия!
страх ме е да ви кажа аз какво правих последната седмица от миналата година, защото сигурно ще ме осъдите.