Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Харда ли ми умира или какво?
Публикувано на: 25 Дек 2010 18:49

абсолютно същия проблем.нямам лоши сектори ,а не върви.след няколко дни ще си взема нов хард и ще пиша.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2010 02:39

VLC, доколкото знам, си ползва своя библиотека от codec-и, а foobar и media player classic си черпят от инсталираните shared библиотеки. Тоест възможно е проблемът да се е появил при сменяне на codec-ите или при инсталиране на друг драйвер/софтуер, който прави конфликт със съответните кодеци.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2010 12:52

Сигурно е излишно да казвам, но все пак - дефрагментирай, сканирай за грешки (scan for surface errors) - предполагам знаеш откъде, дай един System clean-up ... Виж си и настройките за DMA (ако е ATA хард-диска).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Дек 2010 00:49

+1 за кодеците! Махай слагай докато е време... Имам подобен проблем, с тая разлика, че компа ми тотално забива... Това става само когато ползвам media player и само под Windows XP (защото съм с три операционни на щайгата)... А ми се налага да го ползвам защото гледам онлайн стрииминг през iptv.bg примерно... Най-тъпото е, че с всеки останал плеър имам някакъв проблем за пустата онлайн телевизия а пробвах близо 10... VLC-то крашва GOM-а въобще не го подкарва, дори с любимото KMP там нямам звук примерно... Засега само с winamp всичко е ток и жица, но базовите му видео възможности не ме устройват ..Стигнах до извода, че проблема е в кодеците наистина нещата са се омазали много здраво, дори не мога да ги деинсталирам по стандартния начин защо uninstall-лера им се е скапал...

ПС:Приемам някви идеи как да ги махна :(

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Дек 2010 16:06

Stormrage, можеш да пробваш с Windows Installer Clean up:

http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml

Уж показва инсталирани и други неща, които не се показват в стандартния ADD/REMOVE, и затрива директно, без да търси Unistall-файловете на самите програми, но не винаги работи както трябва. Понякога не показва всичко, което е инсталирано. Можеш да пробваш все пак.

С тази програма пък:
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/Codec-Sniper.shtml
можеш да разглеждаш кодеците по-подробно и да си ги делваш поотделно, но внимавай да не делнеш няко от кодеците, които си идват стандартно с уиндоуса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2010 00:28

Ами аз лично съм доволен от CCCP проекта, ако искаш го виж, може да се оправи. Иначе както казах, може да е от конфликт между кодеци и друг софтуер(драйвер например).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com