Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: Divinity II - DKS
Публикувано на: 20 Дек 2010 12:17

И при мене беше така при някои игри при ХРто, и сега при 7цата пак така и не мога да разбера защо. Но си имам Xfire и от него си ги правя и ги качвам, щото винаги работи, те повечето игри имат xfire ingame та.. не ми се занимава всеки път с алт табове пейнт ала бала,прас alt+x когато ми требе, после като излезна от играта си избирам кои от всичките скрийнове да се качат и така :D

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 20 Дек 2010 12:46

Още съм в началото, но слугата ми бие по 40-50 демидж с fireball. С меле незнам, колко ще е, но предполагам, че ще е като при тебе...
Иначе за екипировка, освен по сандъци и такива работи се оглеждай и при ковача в селото- ако те харесва, дава доста хубави нещица. От него си намерих една брадва с, която като я комбинирам с ешелон суорда ми дава допълнително 50 щети, а самата тя ги прави 17-40, както и "героичен" шлем, който си го купих още 5 ниво и съм с него до сега(17 ниво).
Едит: взех драконовият камък и размлатих армадата на Демиън

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2010 15:40

Чудовището се използва само като танк. Нищичко не мое да направи, горкото.

Евала, че си се справил, Омега. :) Нямам изобщо представа за чий хуй е била сложена тази опция в играта, заеби...

Иначе, и с Dual-Wield билд, и с Two-handed, разлика - никаква. Взех аз Dragon Fang от Grand Market-a и с него бръскам същия dmg както и с два меча от високо качество. Въпреки че когато съм на Dual билд ми показва като характеристика 1122-1188 (456-888) щети, а с Two-handed меча - 420-530 (485-588) щети.

Това е заради различните masteries, за да можеш да се почувстваш еднакво силен с всеки тип оръжия. Няма лошо.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2010 16:15

И аз на 14 лвл не усещам разлика м/у дуал на 5-то ниво и 2Н на 1-во ниво.

Иначе взех ешерон блуд суорд и ривалион гард хамър и всичко приключва. Оня Амадеус умря на 5 удара :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2010 16:27

Почти събрах blood eshelon сета. Само гащи и щит ми остават, но щита ще ми е безполезен. Взех и меча на Лейкън-с блоод ешелона става перфектна комбинация.
Иначе има някаква разлика между дуал и ту хенд- дуала бие доста по бързо, но в по-малък радиус, докато ту хенда е по-бавен, но бие в доста по-голям радиус...Иначе на щети си е същото.

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2010 16:31

На финалната права съм и направо се ядосвам... Трябва в драконова форма да бия едни катапулти, ама си ресетнах скиловете и сега нито ми дава да се трансформирам в човек, нито ми дава достъп до скил менюто... Еби му мамата и дизайнерски решения. :x

EDIT: Минах я. Адски зарибена игра, и само можем да се надяваме Лариан по-скоро да изкарат следващата част. :)

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2010 20:55

Много добра игра, която си заслужава да се мине всеки куест и да се разгледа всяка пещера или гробница.Евала на Larian, че направиха толкова стойностна игра при наличието на такава конкуренция :)
Иначе, аз съм в началото на Flame of Vengeance и Aleroth City е направен страхотно и изглежда супер жив и весел за град който може да бъде погълнат от злото съвсем скоро :D Някой който я е превъртял може ли да каже колко горе-долу е игровото време на Flame of Vengeance?
Също така някой измете ли всички Flying Fortress-и преди да иде в Hall of Echoes? Аз лично от там си сглобих целия Ulthring сет, а също намерих и много други интересни итеми :)

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2010 22:32

Десет часа.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Дек 2010 00:17

Omega-x написа:
CAREFUL WITH THAT AXE EUGENE!

Тази препратка ме накара да се подмокря мъничко. И с нея играта тотално ме спечели.

Имам питане - В Sentinel Island съм, току що разбрах името на демона, ама Талана ми се включи по интеркома и ми каза да си оправям бакиите из Broken Valley преди да трепя некромансера. Трябва ли сега да се пъна да доексплорна и да видя къде що съм пропуснал? :(

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Дек 2010 01:24

Само ако искаш и ако имаш някакви куестове, за които имаш предметите, а не си минал. Иначе въобще не е трагично.

P.S. One does not simply walk into the Forbidden Archives!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2010 01:45

А куестове, които дори не съм започнал, ще мога ли да ги започна след това?

Рома при бандитите е за един куест на мъж и жена бандити, които искат да избягат ама пича на портала не ги пуска, та му го носиш и той се напива и те успяват да избягат. Предполагам щом войниците са ги избили няма как да се изпълни.

Всичко много точно с предметите, ама защо имат толко дебилни имена бе, да му се не знае? :lol:
Искам да си събера Blood Echelon сет, до момента имам само меч и гащи, де са другите? :D

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Дек 2010 05:45

Не, защото цялата зона става недостъпна. Ще видиш, няма да ти развалям кефа/изненадата.

Цялата работа е такава - откажеш ли се от Broken Valley, всички странични куестове се махат от журнала ти и стават... ами, недостъпни. Failed, if you will.

От Blood Echelon само меча е готин, другото го смених почти веднага щом го взех. Не че не беше за Scorpion сета, ама все пак. :lol:

И за протокола - уау, ти си върна стария ник. Остава да си върнеш и стария аватар и подпис, и си златен. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2010 10:56

А как се убива Рейз в една от онези летящи крепости ? Бия го копелето, но малко преди да му сваля лайфа докрай и се пъха в някаква "кабина" и се въстоновява. Имаше там някакви ръчки, но след като ги задействах, пак продължи да си го прави.

Профил

Публикувано на: 23 Дек 2010 11:25

Пробвай първо да дръпнеш всички ръчки и след това да почнеш да го биеш. При мен така стана

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2010 11:28

Може и да съм изпуснал някоя от бързане да бягам от магията му, която ми рони по 400 лайф от един удар. Ще пробвам отново...

Профил

Аватар
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
Публикувано на: 26 Дек 2010 00:00

Рейз е може би най-досадния бос от всички възможни... имаше 2 ръчки май. Начи аз лично постоянно го следях и като ръгнеше към некоя от тях го изпреварвах и му дърпах щепсела. Тря да го напраш и на 2 те ръчки и после ще го спукаш без проблем иначе е малко играчка. Аз нещо ни един сет не можах да събера ма и не ми се занимаваше. Ся като гледам май минах на експанжъна и ше треа си оправям мизериите от Ego draconis.

Dragons FTW!

Профил

Публикувано на: 26 Дек 2010 12:00

Аз най-накрая я превъртях и си оставам със страхотно впечатление :)
А края беше просто епичен :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 27 Дек 2010 00:20

Първия път като я играх ми се стори малко скучна, но сега като я качих пак ми се видя по-добре. А враговете spawn-ват ли се отново евнтуално, щото вече изклах половината свят....

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2011 07:12

Туко що превъртях оригинланта игра - страхотна, просто страхотна. От началото до края ме преследваше едно чувство на...игра. Класическо RPG. Не някви избозени неща, линейно, ясно, точно.

Като си легна и стана ще пиша още, че наистина съм страшно вдъхновен от играта.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2011 18:20

Превъртях я. Седя и се чудя защо толкова добра игра с такъв потенциал имаше толкова тъпа главна сюжетна линия.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com