Heroes 6: Обявиха Stronghold

Игри за PC
Аватар
Sentry

Heroes 6: Обявиха Stronghold

Мнение от Sentry »

Обявиха Stronghold расата за Heroes 6, има арт и няколко скрийна тук.

На мен лично ми харесва как изглежда world map-a.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Re: Heroes 6: Обявиха Stronghold

Мнение от Frosty. »

Гоблина много ме кефи http://www.mpogd.com/images/news/7353/1.jpg :)
a.k.a Frosty
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Аз лично предпочитам по-семпли юнити като тези от хироус 3 демек зелен гоблин без толкоз фешън инвентар по него. Тука е по-скоро като хироус 5 и стронгхолда мязат повече на орки-индянци отколкото на варваи както хироус 3.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Дам. Използва се същият енджин като в 5цата. Дано кампанията да я направят по-интересна от на предишните игри...Иначе скрииновете радват, макар че и аз като Идяд предпочитам по семпли юнити и наистина пича с крилата си е баш индианец.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Аз съм доволен от стила, някак си по-рафиниран е от този на Heroes 5 и се доближава малко повече към този на H3 и H4. Когато видях world map-а си казах "ето така трябва да се направи World Map на Heroes в 3D". Аз принципно харесвам малко по-детайлни единици, дори прекалено детайлни като тези в Disciples 2, които си бяха чист кич на моменти. Предполагам, че е въпрос повече на предпочитания, отколкото на нещо друго, но лично на мен графичният стил определено ми харесва.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

гоблина верно е доста кич за юнит, който ще бъде помитан от раз във всяка битка :D :D
джумерки
Аватар
asd

Мнение от asd »

Кефи ме скриншота с вулкана. Някв толкоз оромни планини за пръв път виждам в Хироуз и кефи.
Аватар
Sauvage
Обратна връзка:

Мнение от Sauvage »

Не съм играл Heroes но ми изглежда много добре.В предишните игри графика също толково добра ли е?
Spiridon

Мнение от Spiridon »

cradle of filth написа:Не съм играл Heroes но ми изглежда много добре.В предишните игри графика също толково добра ли е?
Там даже е по-добра! То в поредицата графиката деградира, като се има в предвид, че единицата е с най-яка графика и така тая най-новата ще е с най-тъпа графика. :doh:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Споредмен тройката е с най-яка графика, но тази може и да я задмине ще видиме. Иначе уидоуе няма ли да рпестанеш да си селянин. Колко време живеш в сф вече пък нищо не прихващаш.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

iddqd написа:Споредмен тройката е с най-яка графика, но тази може и да я задмине ще видиме. Иначе уидоуе няма ли да рпестанеш да си селянин. Колко време живеш в сф вече пък нищо не прихващаш.
Е тука хората са по-тъпи и от тебе, кво да прихващам? о.О
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Цял живот ще си останеш от Етро поле тоагва. Купи си комбайн
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Нещо не ми го дига :/ Ма трябва да се вземе предвид, че 4-ката ми хареса доста, а петицата грам не ми го дигна...
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Публикувай отговор