Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: ALAN WAKE
Заглавие: Re: Размисли и Страсти за игрите на XBOX 360
Публикувано на: 02 Окт 2010 00:45

Не ме интересува това! Не може миналата седмица METRO 2033 да струва 46 евра, тази седмица да струва 64 евра, а днес вечерта цената му да е 15,95 евро! Това за мен не е нормално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 02:09

Хакни си хбокса и няма да ти пука от тези глупости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 03:08

iddqd написа:
Хакни си хбокса и няма да ти пука от тези глупости.

Само това няма да стане! Даже не ме интересуват и торент сайтовете с пиратските игри за XBOX където сваляш играта и е инсталираш после на Харда на конзолата си и правиш още там каквото има необходимо и почваш да играеш. До тук добре, обаче после като влезеш в XBOX LIVE и ядеш яко големия БАН-АН и с Мултиплеър версията играта става GAME OVER с голям и сочен БАН-АН!

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 22:14

Сигурни ли сте, че от ZAVVI игрите пристигат в пощата по местоживеене и там отиваш да си получиш пратката? В пощата по местоживеене ли е или в Централна поща? Питам понеже съм от Пловдив.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Относно Quantum Theory и Sniper: Ghost Warrior за XBOX 3
Публикувано на: 16 Дек 2010 19:43

Nathan Drake написа:
Бати пича, пита за помощ и се сопа :lol:

Така слушай сега какво ще ти кажа на теб където ме набута и ми създаде хиляди проблеми с тази семейна Фирмичка в интернет ZAVVI където се занимава с онлайн търговия с всичко каквото намери и е жалко подобие на OZONE.BG! Това където съм бил питал за помощ и съм се сопвал съм го правил с право разбра ли ме сега добре! Защото никой няма право да ми дърпа пари от банковата сметка по заявена паръчка и после да няма никаква доставка до адреса ми или в близката поща по местоживеене! Както направиха от ZAVVI! И След като стигнахме след редица разправии и скандали с тях до съд тея идиоти ми излезнаха с оправдание, че моята пратка, която уж била изпратена била загубена в някой Пощенски пост, обаче в кой тоно и в коя страна никой не знае! После ми пратиха Формуляр под формата на Писмо в специална напечатана форма, което писмо дойде за 5 дена от Англия до вратата на адреса ми препоръчано с куриер на Български пощи. Този формуляр аз съм бил трябвал да го попълна и да им го изпрата обратно в рамките на 10 работни дни като посоча в него, че искам да ми бъдат възстановени парите. След като направих всичко това седмица след като са получили те обратно писмото ми с попълнения от мен техен формуляр видях, че са ми възстановили парите в банконата сметка! В предишния ми коментар от 04 Февруари тази година където бях питал никой не ми отговори. Цитата ти горе е от 07 септември! И после почна да ми обясняваш там за дебитните карти със снимки и прочие нали? И после никой не писа по тази тема и не ми отговори на последния въпрос. Е сякаш аз си водя сам монолог! Знаеш ли какво ще ти кажа някой във България се е облажил много яко с тази пратка и си я прибрал без пари. И имам голямото чуство, че е от Форума тука. А с какво се оправдават от ZAVVI не ме интересува изобщо кое къде се е загубило. Чак когато стигнахме с тях до съд тотава ми изпратиха това писмо с Формуляра нали, за да може аз да го попълна и да им го върна, за да ми върнат те парите обратно в банковата сметка! И това ли ти е сериозния сайт, с който нямало проблеми относно поръчките и доставките и който бил изпращал много бързо пратките до България или това беше най - голямата измам и лъжа? Ти си направо за трепане! Сега иди и пак напиши ония цитат дето го беше написал най - горе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2010 17:50

Popa78 не е зле малко да пиеш хапчета за нерви... фалове такива стават постояно особено със сайтове извън БГ хората са ти върнали и парите макар и след въпросната форма но тва си е тяхна политика..

А това нещо как да го коментирам?
"Знаеш ли какво ще ти кажа някой във България се е облажил много яко с тази пратка и си я прибрал без пари. И имам голямото чуство, че е от Форума тука."

Някой от форума е знаел кога как къде на коя дата ще ти пристигне пакета влезнал е с взлом във пощата и ти е октраднал пакета звучи логично? :) аз мисля че е Nathan Drake той е обрал пакета от пощата върни пакета на човека ей :)

Има и друга възможност вика му се ПАРАНОИЯ :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2010 21:01

Да си беше хакнал бокса нямаше да имаш такива проблеми :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 18 Дек 2010 00:25

Ъ..... Аз почнах да си поръчвам от zavvi откакто го видях от тук и след 8-9 игри не съм имал нито едно забавяне или проблем. Само един суичър, който си поръчах дойде по-бавно (около 9 дни).
Нищо им няма на Zavvi... Все пак са един от най-големите онлайн магазини в UK...

или...

Профил

Публикувано на: 18 Дек 2010 13:03

+1 наскоро мои приятели си получиха нещата. За 5-6 дена дойдоха.

Търси си правата в пощата - от там е проблема , не в сайта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2010 17:00

dx4 написа:
Някой от форума е знаел кога как къде на коя дата ще ти пристигне пакета влезнал е с взлом във пощата и ти е октраднал пакета звучи логично? :) аз мисля че е Nathan Drake той е обрал пакета от пощата върни пакета на човека ей :)

Аз бях, признавам. Подкупих хората от сайта и пощенската фирма. Баси сделката направих :lol: Ако си иска пакета да се снима как обикаля по улиците гол и клипа да се качи в youtube, иначе диска ще пострада. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 28 Дек 2010 19:37

Съгласен съм с горните постове. Откакто си поръчвам от zavvi досега е нямало игра, която да се забави много. Проблема не е в тях, а в българските пощи.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2011 20:34

Значи от "Български пощи" крадат игрите така ли? Може на някоя служителка синчето да има XBOX 360 знае ли човек нищо чудно! Аз намерих друг начин за поръчване на игри от чужбина и най - вече на заглавия, които ги няма във България! Поръчах чрез посредник една игра Deadly Premonition от любимия ми жанр Survival Horror и преди два дена ми е донесоха с куриер на Speedy. След малко смятам да е почвам!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2011 02:41

Deadly Premonition е същата като Godfather 2 само, че играта е Survival Horror и е няма никъде във България! Обаче аз е играя и адски се кефя. Играта е СУПЕР!

Това е Американското издание от 23 Февруари 2010 год. в NTSC формат. И се издава от IGNITION ENTERTAINMENT.

Това е Европейското издание от 12 Ноември 2010 год. в PAL формат. И се издава от RISING STAR GAMES.

Играта излезе и за Япония на 11 Март 2010 год. Само, че интересното тук е, че на Японски не се превежда като Deadly Premonition т.е. Смъртоносно Предчувствие във буквалния превод, а като Red Seeds Profile, което означава съвсем друго нещо! Превежда се нещо като Профил От Червени Семена. Другото, което е интересно е факта, че само за Японския пазар играта освен на XBOX 360 се предлага и за Playstation 3! И се предлага във следните видове обложки:

Играта за Япония се издава от Marvelous Interactive.

А най - интересното е от Gamespot и е дадено ето тук:

http://www.gamespot.com/best-of-2010/sp ... tml?page=1

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2011 02:34

Deadly Premonition изглежда доста интересна...

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2011 16:09

Игрицата е превъртях с малко ЗАПЕК!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 09:23

Някой няма ли да каже нещо за новия F.E.A.R. 3 или просто F.3.A.R.?

Профил

Публикувано на: 09 Авг 2011 09:40

Явно никой не го кефят трети части .

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 11:30

На мен F.3.A.R ми хареса, вярно че е далеч от хорър, но поне екшъна е на ниво.
Освен това COOP-a също не е за изпускане.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com