Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 13:44
Йо. Някой чувал ли е нещо за играта PERPETUUM? Според чуждестранни форуми играта е много сполучлива. Става въпрос за чисто ново Sandbox MMORPG, което е черпало доста от Eve Online и други игри. Студиото е малко, изслушва потребителите и работи здраво. Аз до днес не бях чувал нищо за тази игра, съвсем случайно се загледах. Космическо MMORPG с роботи, които се стрелят . Малко цитати на играчи: Цитат: Sci-Fi - Bug Free - No classes! - Risk/Reward - Growing fast! - Fun - Great community - PVP and PVW - the list goes on, this is the game i have been waiting on for years!! Love it! Цитат: I'm a very casual gamer nowadays so enjoy the offline advancement. Free markets and sandbox is always more than welcome. Цитат: Inspired by EVE in a very good way. Didn't expect much from this title, but I have been impressed so far by the depth and non-compromising game design. Ето и филмчета от играта. http://www.perpetuum-online.com/Media:Videos
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 13:57
Мех. След Даркфал, Мортал Онлайн и т.н. имам специфично отношение към думата сендбокс. Веднага в главата ми се заформя образ на дърво, тояга и така нататък.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 14:01
Оо да, напълно е възможно. Аз заради това проверявам, дали има някой, който да я играе. ЕДИТ: Като сполучлив сандбокс могат да се определят много малко заглавия. Eve Online е едно от тях.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 14:14
На мен основното ми впечатление от играта е, че всичко е ненужно усложнено. Битките и дори движението ми бяха неприятни и като цяло на играта и трябва малко по-добър tutorial. Иначе изглежда свястно заглавие, има много възможности за развитие на робота(въпреки че ти трябва половин час четене на обяснения само за да разбереш защо не можеш да изучаваш някоя технология) и ако свикнеш с неудобния интерфейс, може да е забавна.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 14:40
Какъв препоциум?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Vect0rZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 15:08
F2P Моделите вече не са толкова сполучливи, колкото бяха в средата на развитието им.Аз нямам нищо напротив F2P, попринцип тях играя като MMORPG-та, обаче най новите релийсзи са всичките бози.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 15:38
Perpetuum не е F2P.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 15 Дек 2010 15:53
Да, играта се тегли безплатно, след това обаче се плащат месечни такси (като Eve)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 18 Дек 2010 15:12
Дабъл пост . Снощи за 1 и днес за още 1 час пробвах играта. Определено не споделям мнението на Sentry за неудобен интерфейс, както и за сложност на играта. Да, определено не е с елементарния геймплей на УоУ(примерно), но поне на мен това ми допада. Жертвах 8.95евро за 1 месец абонамент дни игра с ясната идея, че ще мога да играя не повече от час-два, веднъж седмично, но защо пък не. И без това ми беше писнало от мечове, лъкове и стандартните класове герои. п.п. Отвреме на време ще ъпдейтвам с мнения, ако не ме мързи
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 18 Дек 2010 17:01
Казах ненужно усложнено, а не сложно, има разлика Имай предвид, че съм играл бета версия на играта и ако са оправили интерфейса от тогава и са сложили tutorial, тогава цялата критика отива на кино
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 18 Дек 2010 18:32
Има си туториъл, който не е никак лош. След това пък имаш мисии, които ти затвърждават нещата от туториъла (training assignments). Единственото, което не ми харесва е това, че започвам да се зарибявам
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 18 Дек 2010 18:35
Ами явно се е попроменила играта, дори може да я погледна отново скоро, ако ми се отвори свободно време.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 19 Дек 2010 22:07
Зарибих един приятел . Той обаче направи грешката да не обърне внимание на туториъла и след това на тренировъчните мисии и сега се гърчи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 21 Дек 2010 16:52
За пръв път чувам за тази игра, но след кратък преглед изглежда обещаваща... имайки предвид, че съм запален фен на MMORPG
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PERPETUUM (mmorpg) Публикувано на: 21 Дек 2010 19:16
Аз попаднах на нея като отворих MMORPG.com, за да видя какво ново има. Все пак са производителите са някакво съвсем малко студио и нямат пари за реклама . Хубавото обаче е, че играта е оценявана реално, защото не стои зад заглавие на филм, поредица от ирги и т.н. Няма hype. Точно си мислех, че съм прекъснал ммо кариерата си, а ето ме, екипирам си роботчето, развивам си героя на ракети...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|