Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Здравейте,някой може ли да ми помогне да открия една игра?
Публикувано на: 15 Дек 2010 09:18

В играта става дума за война на бубулечките която се провежда на различни бойни полета като кухни и тем подобни маси и най различни play-groundi , и най-важното е че се играеше на ходове от сорта на моята хлебарка идва тук и удря незнам си коя бубулечка и така нататък мисля че е излязла преди 2000 година но не съм сигурен, и най-важното че можеше да се играе multiplayer , в което идваше най-интересната част ако някой може да ми помогне ще му бъда задължен и благодарен! :)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Здравейте,някой може ли да ми помогне да открия една игр
Публикувано на: 15 Дек 2010 11:26

Може да не говорим за една и съща игра, но и аз търся една подобна.Мисля че беше с мравки и пак на бойно поле като кухня и т.н.Правилно излезе някъде към 2000 г. и вървеше със Keen Commander поредиците, но от различен производител.Също така си спомням и едни игрички с Larry пак същата година и вървеше с Keen.

Профил

Публикувано на: 15 Дек 2010 11:38

Ами, ако случайно я намериш да пишеш как се казва от много време я издирвам , и якото беше че бубулечките се биеха на търнове :) незнам дали е 2000 но някъде там е щото е доста стара :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 11:55

pf-criminal написа:
Ами, ако случайно я намериш да пишеш как се казва от много време я издирвам , и якото беше че бубулечките се биеха на търнове :) незнам дали е 2000 но някъде там е щото е доста стара :)

Ще докладвам ако намеря.Да старичка си е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 12:52

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 15 Дек 2010 14:10

xaxaxa ne worms be men4e muhi i hlebarki i komari se biqt s orajiq na turnove :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 14:25

Единственото, за което се сещам е това http://www.wildtangent.com/Games/band-of-bugs

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com