Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 10:53
ае цъкам си CoD-чето в гаренка, и от време на време ми изчезват всякакъв интерфейс докато съм в играта оО.смисъл мерник а у и е доста кофти така.понякога като рестартна играта се оправя, понякога не оО.некви идей от к'во може да е?
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 11:04
Ами, пусни няколко напълно 2D игрички, ако се появяват тук-там артефакти, тоест размазания в картината, разбъркване и т.н. може би видео картата ти е сдала багажа с 2D рендирането. Виж и няколко други 3D игрички с подобен интерфейс, ако става така - пак е нещо подобно. Честно казано не мога да ти кажа от какво точно може да ти се появява проблема, но най-честите виновници за хардуерен провал са прегряване или мръсотия. Ако нямаш подобни проблеми при други игри, тогава се извинявам, че съм ти изгубил времето.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 11:09
ооо имам отдавна го имам този проблем принципно,(още на следващият ден като си взех компа, явно се еба нещо виедо картата-geforce 7300 и кажи речи на всички игри ми излизат такива артефакти, та дори и на ненатоварващият WoW като съм в northrend :Д),но специално с CoD 4 не съм имал такива проблеми, а пък и ме съмнява да изчезва само мерника и т.н., а да нямам никакви проблеми с графиката и без поява на артефакти
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 11:26
Ами виж, тя по принцип 7300 много от бройките и бяха дефектни още при излизането. Един приятел си беше взел такава и само ядове имаше с нея едва-две години преди да я смени, само защото му писна да се занимава с нея. Принципно може или състоянието да се влошава или просто да се е променило нещо в софтуера, което да я кара да се държи малко по-различно. Нямам много личен опит с тази видео карта, нито пък съм имал проблеми с MW, че да ти кажа със сигурност.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 11:30
ахам ty, значи да не се надявам да го оправя т'ва, щот' е доста дразнещо, ама ме мързи да ходя да се занимавам с видео карти и простотий
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 12:09
Такъв проблем с мерника и аз имах, но ако не ти е от видеото напиши в конзолата /cg_drawCrosshair 1 или ако не стане /ui_drawCrosshair 1 , и двете с чертата отпред, с Це-то главно както съм го написал. Аз така си мислех че се бъгнало, а то в някои сървъри е настроено да ти маха мерника. Ако проблема ти е от видеото - успех
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 12:28
Може и от драйверите да е също.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 16:01
Както спомена Lich King, при някои сървъри нарочно е така (hardcore mode) - няма HUD и мерник... Ако ти изчезват докато играеш --- тва вече е друг въпрос...
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Странен проблем с CoD 4 Публикувано на: 13 Дек 2010 17:03
За хардкор не говорим, не мисли че пасем трева.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|