Вече проверих дали работят добавките като флаш, джава и т.н. и са ок
Проблем със заявки в... [решен]
Проблем със заявки в... [решен]
Имам ужасно неприятен проблем във Firefox. Когато попълня формуляр в интернет, независимо html, flash, php или каквото и да е и не отлепя като не изпълва и самата заявка. Освен това не мога да гледам нито видео в Youtube, нито във Facebook мога да кликна примерно в коментар под нещо да прочета, защото само зарежда и това е. Ако някой има представа да каже ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Re: Проблем със заявки във Firefox
Казваш, че проблема е само с Файрфокс- ми пробвай друг браузър...Аз съм с опера и неам никви проблеми
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Проблемът всъщност е с всички бразуери О.О
Сега тествах и с Опера
Сега тествах и с Опера
Нещо остроумно
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Еми незнам, но пробвай да ги преинсталираш, може и да стане- не ми се е случвало подобно нещо и не мога да помогна особенно.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Тц, не става. Пробвах. Помагай, народе ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Re: Проблем със заявки във Firefox (всъщност който и да е бр
Проблемът е бил от доставчика и след рестарт на модема се оправи
Виваком смуче![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Виваком смуче
Нещо остроумно
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Re: Проблем със заявки в... [решен]
Ами тъпи са тия от виваком...и аз съм с тях... спира ми интернета през ден-два...