Нещо от рода League Of Legends

Игри за PC
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Нещо от рода League Of Legends

Мнение от Love_Kittens »

Здравейте. Малко ми писва да разцъквам само lol, затова реших да ви попитам заглавия на други безплатни игри от тоя род? Не искам някакви като WoW или като Cabal да вдигаш левел на героя, ами някаква такава да си купуваш герои и да има тактика в битките?..
Благодаря предварително :)
Аватар
Pesho ™

Re: Нещо от рода League Of Legends

Мнение от Pesho ™ »

Пoдобни като LoL са Defense of the Ancients (DOTA) и Land of Chaos Online (LOCO). Има още една на име Bloodline Champions която ми грабна окото, но тя е в bETA :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Bloodline Champions като геймплей е коренно различна от DOTA. Има съвсем малки общи черти като камерата и отборната игра, но усещането е напълно различно.

Иначе LOCO, Avalon Heroes, Battle Of Kingdoms, Heroes of Newerth, Masters of Belial, Savage, Savage 2 и скоро Tian.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
matt42

Мнение от matt42 »

В Last Chaos има leveling при това много бавно по-добре играи ДОТА.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

matt42 написа:В Last Chaos има leveling при това много бавно по-добре играи ДОТА.
Само дето никой не говори за Last Chaos.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

а да попитам има ли някакъв начин Heroes of Newerth да се играе безплатно и ако има какъв е тои ? :)
enemy
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike

Мнение от enemy »

да има правиш си trial - http://www.alienwarearena.com/news/216/ ... ree-trial/ но е само за 10 нон ранкед игри, играй си ЛоЛ и Дота и изчакай за дота2/близард дота
Then… silence got blown apart ...
Аватар
Kambino
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together

Мнение от Kambino »

Или просто плати "невероятно голямата непосилна за никому сума" от 30 долара.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Публикувай отговор