Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Warcraft и други игри :)
Заглавие: Вградена Видео Карта
Публикувано на: 25 Ное 2010 12:00

Здр. изкам да ва попитам дали вградената видео карта на това дъно
M3A785GXH/128M има битове и колко са 64 или 128 защото въобще не ми изписва пак изкам да ползвам вградената за игри и за други неща :rockon:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Вградена Видео Карта
Публикувано на: 25 Ное 2010 20:04

"Дали има битове"?!?!!! Ти знаеш ли въобще какви са спецификациите на една видео карта?

Както и да е, картата е Radeon HD4200, която вече е стара карта от нисък клас, което ще рече, че някои от най-новите игри дори няма да могат да ти тръгнат с нея. Липсата на отделна памет също е проблем, така че по-добре си купи едно нормално дъно с някаква нормална видеокарта.

Профил

Аватар
В момента играе: World of Warcraft и други игри :)
Публикувано на: 10 Дек 2010 22:08

Карам с старата си видео карта HD3650 512VRAM 128BITa и игрите си вървят както трябва на това видео, с една програма прегледах битовете на вградената и ко да пише 32 бита :D :D а пък дъното уш за игри :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2010 20:31

God_Death_God написа:
Карам с старата си видео карта HD3650 512VRAM 128BITa и игрите си вървят както трябва на това видео, с една програма прегледах битовете на вградената и ко да пише 32 бита :D :D а пък дъното уш за игри :D

То, че дъното е геймърско, геймърско е това не значи, че вградената видео карта става за нещо повече от базово 3D и HD Video...
Аз съм с подобно дъно само, че на ASus M4A785 EVO със същото HD4200 + 128 MB DDR 3 ... Не ползвам компа за игри, но ми се е случвало да тествам няколко... поддържа DirectX 10.1... Всичко до момента ще тръгне... но въпросът е как :D В смисъл ако си фен на експерименталния скрииншот гейминг това е твоята вградена карта :D :D :D ... От друга страна доста игри под 2007 година вървят супер дори на HIGH... Но все пак да бъдем реалисти вградените видео карти не стават за игри, така че по-добре отдели някой лев за stand alone карта...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com