Хари Потър и Даровете на Смъртта е предстоящатата 2010/2011 в две части епична фентъзи сага. Приключенски филм на режисьора Дейвид Йейтс , написана от Стив Клоувс и въз основа на романа със същото име от Дж. К. Роулинг .
Да наистина е така.. Бяха някак си по-цветни и забавни и полека-лека стават все по-мрачни! Така де, мен и мрачните части ме кефят, но за по-малките няма да е особено интересно, а пък откъм история уж филма е за малчугани.. Днес ходих на кино веднага след даскало и ми хареса, но part1 е малко скучна и няма много "екшън". Предполагам, че в part2 ще е голямото мелее.. Жалко ми е, че го чаках толкова време, а сега пак трябва да чакам part2
С всеки филм все повече се отдалечават от Хогуъртс. В началото сичко се въртеше около тва как ше завършат годината, сега дори не се вясват в училището. Още не съм го гледал, но ще го задължително.
Филма е хубав, хареса ми, но... Честно казано останах леко разочарован от него и определено не го смятам за най-добрият от всички. Същата история беше и с последния филм. Големия проблем идва че и двете последни книги бяха огромни по съдържание. Особено последната. Може би ако имаше поне 20-тина минути отгоре щеше да е по-добре. Специално за мен са пропуснати няколко важни моменти, които щеше да помогнат на историята и накрая на филма нямаше да те оставят да се чудиш аджеба що точно така е и т.н. Ако не бях чел книгата щеше да ми е по-интересно ама знам ли Надявам се юли месец последния филм да има повечко екшън и да компенсира първата част
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън