Автор |
Съобщение |
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 14:46
Забравих и друго да кажа: Ебаси злетака!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 14:52
Личи си кой е селяка.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 14:56
Ти?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 14:57
Щом казваш.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 15:32
Тъп, грозен, комплексиран, от етро поле.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 16:44
Сигурно ваще още ти дават джобни. А си на 30тина години с хакната конзола и псуваш по форуми. Чист селян модерен байганьоец.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 16:59
WidowmakeR написа: Сигурно ваще още ти дават джобни. А си на 30тина години с хакната конзола и псуваш по форуми. Чист селян модерен байганьоец. http://www.youtube.com/watch?v=9d3ucdRgpNQ
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 07 Окт 2010 17:21
http://www.youtube.com/watch?v=LFcs9hIn_Qs bahahaha И къде съм псувал? Аз да несъм селян от Етро поле че да псувам на майка в форумите.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 08 Окт 2010 01:35
iddqd написа: И къде съм псувал? Ми...никъде... Цитат: http://www.youtube.com/watch?v=9d3ucdRgpNQ Щеше да е по-яко ако не съм я играл.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 08 Окт 2010 01:57
Най-яко ще е ако се гръмнеш.
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 11 Окт 2010 17:45
абе Етрополе не се ли пише слято....всмисъл на табелата като влизаш го пише слято
|
|
|
|
loony
|
|
В момента играе: По нервите на хората
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 12 Окт 2010 13:21
ееее аиде стига де големи хора сме все пак
|
|
|
|
|
Dragon-Marti
|
|
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 04 Дек 2010 23:39
ДА живее културата и ние покрай нея. Тази темичка малко се обърна на караница но както и да е. Честно казано аз съм фенка и на конзоли и на PC. Дигна се доста шум покрай PS3 и аз очаквах наистина много от него от към графика. Очаквах поне да е на нивото на най-новите игри за PC защото да си кажа честно има някой мн хубави игри за конзоли. Проблемът е, че когато отидох в Техномаркет с наще ест залепнах за PS3 заради God of war 3, нормално имах високи очаквания от страна на графиката но за съжаление дори и Bravia-та която използваха за ТВ не ме впечетли особено. И тук си зададох въпроса : " К'ъв е смисала да давам 600лв за тоя PS3 като хич не ме впечетлява?" Няма да крия факта че съм GoW фен но в паметта ми беше отбелязано качеството на GoW2 и DMC4 (за PC). Някак си не видях подобрение спрямо GoW2 който избута PS2 до лимита на графичните му възможности, а DMC4 който го врътнах на лаптопа отново ми изглеждаше с по-пригладени графики (лаптопа е сравнително слаб като параметри). По отношение качество засега поне не виждам нищо по специално в PS3, имат интересни допълнения към джойстиците си като безжично управление и контрол чрез движение, но това все пак Nintendo са го представили още преди Sony.
___________________________________ Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black
Dragons FTW!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 13:23
Конзола не се взима за графиката, а за невероятните тупалки + хейло и гиърс. Играя 10 години игри и хейло ми е любимия фпс. Затова се взима конзола, заради екслузивите, тупалките и мултиплатформени заглавия като Bayonetta, Red Dead, Vanguish и т.н. Наскоро си купих и компютър, само заради Dragon Age (на конзоли ми изглежда дърво), Witcher 2 и Guild Wars 2. И все пак си предпочитам конзолата и на компа цъках само Two Worlds 2.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 15:26
Абе и заради графика св взима. Преди няколко години когато излезе Кризис 1 и пц фенбойчетата пищяха, че неможело да се подкара на конзола и затова го нямало, е ето сега незнам си колко години след това кризис 2 с нов по-тежък енджин излиза на същите стари конзоли.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 19:09
iddqd написа: Абе и заради графика св взима. Преди няколко години когато излезе Кризис 1 и пц фенбойчетата пищяха, че неможело да се подкара на конзола и затова го нямало, е ето сега незнам си колко години след това кризис 2 с нов по-тежък енджин излиза на същите стари конзоли. Само, че Crysis 2 ще е с по-лек енджин, макар и по-нов. И ще изглежда по-зле. Това се знае от доста време вече. http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 19:34
Трябва да си от етро поле за да мислиш, че кризис от 2011 ще има по-ниски изисквания от кризис от 2007. Това са 4 години разлика хардуера сега е по-евтин независимо дали конзола или пц много си заблуден Уидоуе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 20:27
Дори не си разбрал какво става на клипчето... Пък и както казах това е всеизвестен факт и се знае от много време насам, колкото и нелогично да ти се струва
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 20:31
Идяд, преди няколко години, когато излeзе Crysis, конзолите бяха много по-добри като техника. Сега те са си на същото ниво (говоря за XBox-a и PS2), а ПЦ-то дръпна много напред.
В наши дни ПЦ-то губи откъм графика и най-вече откъм геймплей, заради конзолните портове.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending Публикувано на: 05 Дек 2010 20:41
Идеята ми е че гиърс 3 ще има по-яка графика от предишните гиърси и пак ще върви на макс карди на същата конзола. Кризиса трябва пък да има по яка физика от предишния дано. Ненормално е дамислиш че кризис 2 ще има същите камоли по-ниски изискваня. Споредмен ще се възползва от 4 ядрените процесори и новите дх11 видеота, а ако него анрпави то ще е фейл.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|