Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Оф, аре някой ден да го счупиме тоя етрополски педераст, толкова да ми дига кръвното с тъпотията си, че чак не ми се верва -.-
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Чист "гражданин".Omega-x написа:Оф, аре някой ден да го счупиме тоя етрополски педераст, толкова да ми дига кръвното с тъпотията си, че чак не ми се верва -.-
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Абе бармана беше един от Китен доколкото си спомням. Или ме лъже паметта, то в този форум всеки ден стават култовизми.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Горния неадекватник искаш да отваря барTHE KING OF TIME написа:Абе бармана беше един от Китен доколкото си спомням. Или ме лъже паметта, то в този форум всеки ден стават култовизми.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Какво се опита да напишеш, пич? Защо не си починеш малко?Omega-x написа:Горния неадекватник искаш да отваря бар
- Till.Lindemann
кво се надъхвате за глупости, ни моа рАзбера
Мисля, че каза, че си барманаWidowmakeR написа:Какво се опита да напишеш, пич? Защо не си починеш малко?Omega-x написа:Горния неадекватник искаш да отваря бар
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Да, но някак си в собствения и рейдж не успя да го направи. 
Готино е да видя, че форума не се е променил ... дори пича с бара си е все същото тъпо човече 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
ЕЙ ЖАЛЪКWidowmakeR написа:Да, но някак си в собствения и рейдж не успя да го направи.
Човекът е пропуснал една буква в поста си, що за олигофрен си, за да смяташ, че го е направил с треперещи от див рейдж към тебе ръце...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Мда, пиша коментар без обида в него и всички започват да ме псуват. И тва за теб е готиноГотино е да видя, че форума не се е променил ... дори пича с бара си е все същото тъпо човече
Чистият пример е Моридин. Избягвал съм и продължавам да избягвам да му пиша и обеснявам каквото и да е билo, a виж кво прай той ^
Доста е зле всъщнот тва дет го прай. И кво толковва ви пука, верно? Само се доказвате..
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Не. Сериозно. Widow, просто млъкни.
Обясниха ти го и с и без псувни. Кратко и разстегнато. Общо взето всички възможни комбинации, ама ти не стопляш и това си е. Поне си купи и малко перхидрол, ако вече от глупост не си естествено изрусял.
Не знам от колко време вече ти обясняват едно и също, ти пак едно си знаеш- едно си баеш. Сакън! После пишел пост без да псувал и всички му се нахвърлят. Чудно защо ли, като по най-малоумния начин обявяваш "тъп съм на гъз" ( точно примера с Омегата и изядената буква), а после почваш да кършиш пръсти кат девственица и да цвърчиш кат ощипана мома ; "Ама аз не така, аз инак, що ме нападате."
Идеята да те игнорнем, като се замисля, ама никак не е лоша.
Такам, стига толкова с тоя:
Дайте да се похваля. Ходих да инспектирам онова заведение "Крубиш". Едната зала може да побере 30-тина човека. Голямата бира е около 1.9лв. литър наливно червено вино - 11 лева и смея да кажа, че е мнооого добро. Повече обаче толкова много няма да пия! То и по-малко няма де, но си е друга тема. На около 10 мин от метростанция Опълченска се намира. Музиката е приятен за ухото метъл, но подозирам, че евентуално можем и ние да си кажем ко да ни пускат. Оказаха се че са познати, а и готини пичовете. Може да се измисли едно форумно събиране за по няколко бирички там. Картофките не мога да кажа колко струваха щот бяхме на дробчета ( 3.80 лв) и пилешки хапки с кормлейкс ( 4.80 мисля).
И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам!
Обясниха ти го и с и без псувни. Кратко и разстегнато. Общо взето всички възможни комбинации, ама ти не стопляш и това си е. Поне си купи и малко перхидрол, ако вече от глупост не си естествено изрусял.
Не знам от колко време вече ти обясняват едно и също, ти пак едно си знаеш- едно си баеш. Сакън! После пишел пост без да псувал и всички му се нахвърлят. Чудно защо ли, като по най-малоумния начин обявяваш "тъп съм на гъз" ( точно примера с Омегата и изядената буква), а после почваш да кършиш пръсти кат девственица и да цвърчиш кат ощипана мома ; "Ама аз не така, аз инак, що ме нападате."
Такам, стига толкова с тоя:
Дайте да се похваля. Ходих да инспектирам онова заведение "Крубиш". Едната зала може да побере 30-тина човека. Голямата бира е около 1.9лв. литър наливно червено вино - 11 лева и смея да кажа, че е мнооого добро. Повече обаче толкова много няма да пия! То и по-малко няма де, но си е друга тема. На около 10 мин от метростанция Опълченска се намира. Музиката е приятен за ухото метъл, но подозирам, че евентуално можем и ние да си кажем ко да ни пускат. Оказаха се че са познати, а и готини пичовете. Може да се измисли едно форумно събиране за по няколко бирички там. Картофките не мога да кажа колко струваха щот бяхме на дробчета ( 3.80 лв) и пилешки хапки с кормлейкс ( 4.80 мисля).
И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам!
Крещя, следователно съществувам!
Много написа нищо не каза...IceQueen написа:Не. Сериозно. Widow, просто млъкни.
Точно примера с Омегата беше най-елементарна и тъпа провокация, която както изглежда от всичките умници тук се прие буквално. Включителнo и ти, бейби...
Спокойно не съм толкова тъп, по скоро вие сте такива, че се връзвате за най-тъпото и малко нещо и го приемате мега сериозно.
Алказелцер - не е скъпо и ще имаш за повече от веднъж.И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам!
ПС: ИГНОРНИ МЕ!
Кралице, corN flakes ;]
Сега ако го приемеш като заяждане, само съм си изгубил времето.
За избистряне на главата, трябват ти витамини, пробвай с някое плодово сокче (ама полека
).
inb4 хейт от всички. Предварително майната ви (:
Сега ако го приемеш като заяждане, само съм си изгубил времето.
За избистряне на главата, трябват ти витамини, пробвай с някое плодово сокче (ама полека
inb4 хейт от всички. Предварително майната ви (:
Не съм от "редовните пияници", но със съседа ползваме това след, хм, разпускане при липсата на родители в двата апартамента.IceQueen написа:
1.Кафе със сол докато вкусовите ти качества не са се събудили още.
2.Прясно изцеден сок от един грейпфрут(препоръчвам червените) и 3-4 лимона. Ако ти се намират и лаймчета изяж едно.
За лош махмурлук:
1.Две кубчета лед върху очите докато се разстопят.
2.Кофа чай от лайка с мед(на дядо лековете
I am willing to believe they would pay for a smile
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Аз ям кисели краставички и им изпивам сока. Или черен чай с лимон, деа знам.
Щом Бармана е толкова отворен, предлагам да го игнорираме всички, та да няма на кого да пише
Щом Бармана е толкова отворен, предлагам да го игнорираме всички, та да няма на кого да пише
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Лимонов сок + вода и малко захар и ще си тип топ .
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Сега ще видя дали лимона или краставичките ще окажат благотворен ефект, само ми се успокои стомаха, че до преди малко бащата ме гони с буркан зелев сок из апартамента и ми се наложи да се жертвам, за да ме остави на мира ^.^
Мерси за идеите!
Мерси за идеите!
Крещя, следователно съществувам!
Аз като съм препил и като се сабудя ако пия 1 лимон драифвам след 5 мин яко. Затова вкараи 1 линиа анфер и ще си ок хахаха. Иначе добрите идеии са да повръщаш и след това да пиеш яко вода и да пикаеш за да изкараш токсините колкото се може по-бързо от тялото.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Да ти кажа най-ефикасно си остава бира и шкембе за изтрезняванеIceQueen написа:Сега ще видя дали лимона или краставичките ще окажат благотворен ефект, само ми се успокои стомаха, че до преди малко бащата ме гони с буркан зелев сок из апартамента и ми се наложи да се жертвам, за да ме остави на мира ^.^
Мерси за идеите!
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman