Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Captain Hero има интересн подход за сваляне на момичета 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
old gif is oldCaptain Hero написа:..
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Днеска как съм спал на лекцията по ИБДП, чак неудобно ми стана накрая, че вдигнах глава само веднъж.
Направих си контролното по международни и колоквиума по ИБДП (понасрах ги, ма ми е през кривия) и след това пих бира и ядох шкембе. Са ше слушал Бурзум, ше си ям кашкавалчето с наденички и чакам да ми се свали Empire: Total War да се сцепя тая вечер от мързел.
Направих си контролното по международни и колоквиума по ИБДП (понасрах ги, ма ми е през кривия) и след това пих бира и ядох шкембе. Са ше слушал Бурзум, ше си ям кашкавалчето с наденички и чакам да ми се свали Empire: Total War да се сцепя тая вечер от мързел.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Till.Lindemann
мъдроSirius написа:Взех си летни гуми ^^
Till Lindemann написа:мъдроSirius написа:Взех си летни гуми ^^
мъдро е, защото ми излязоха с около 40 лева по-евтини за всяка гума 
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Няма закон който да забранява да кара с летни гуми през зимата, ако това си мислиш за дето ги е взел сега.Till Lindemann написа:мъдроSirius написа:Взех си летни гуми ^^
a.k.a Frosty
Това не значи, че не е малоумно да караш зимата със летни гуми.
GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH!!!!!!!!!!
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аз несъм си сменял гумите 3 години. С летни прз зимата на витоша е пълна лудница върта се като пумпал на завоите без да го искам. Малко е спичащо, ама ако успееш да несе блъснеш нито веднъж си е фън
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
правите ли разлика между купих и смених зимните с новозакупените летни? Щото нали усещате нюанса ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Еееее, трябваше да ги оставиш да видиш след колко време ще се сетят и дали ще се сетятSirius написа:правите ли разлика между купих и смених зимните с новозакупените летни? Щото нали усещате нюанса
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
бе гледам, че уидоумейкъра постнал, пък това да го ебаваш е като да риташ паднал човек...
^ lol'd hard at this one
m00t написа:^ lol'd hard at this one
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аз па днеска турих зимните, че им дойде времето, навънка ше почне да става зима вече. Гумаджията каза, че ше изкарат още един сезон. Летните ми нещо ме притесниха, че са неравномерно износени, а са на само 2 сезона, ама тях ше ги мисля на пролет. Ся съм готов за път на 8ми. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Къде сте на 8ми ?
Нашите льольовци-организатори ни забиха в Копривщица, а там съм ходил и знам, че заведенията са четири кръчмички на кръст и няколко музея-кафета. Чудя се как се набих и аз там, като знам, че на 8ми в София си е било мега добро винаги, а Копривщица е гот ако си ученик и ходиш с класния си по история там. Е, ще видим как ще е, поне колежките са харни и ще са бол... пък ако падне някакъв дебел сняг, а там обикновено пада такъв празника ще се удължи с още няколко дни, така че да се надяваме, че корпивщичани имат добри запаси алкохол и мезета
Нашите льольовци-организатори ни забиха в Копривщица, а там съм ходил и знам, че заведенията са четири кръчмички на кръст и няколко музея-кафета. Чудя се как се набих и аз там, като знам, че на 8ми в София си е било мега добро винаги, а Копривщица е гот ако си ученик и ходиш с класния си по история там. Е, ще видим как ще е, поне колежките са харни и ще са бол... пък ако падне някакъв дебел сняг, а там обикновено пада такъв празника ще се удължи с още няколко дни, така че да се надяваме, че корпивщичани имат добри запаси алкохол и мезета
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!