Помня как преди 4 години по това време вече се биехме със снежни топки, ходехме да гледаме хокеистите на Славия и със седмици бяхме с настинка. Ех, спомени, спомени. Как ми се иска пак да съм на 12-13г. Тогава си беше най-якоМоридин написа:Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
I am willing to believe they would pay for a smile
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
А вчера при мен е -6 градуса, но заради вятъра се усещаше кат' -18 (официално, от разни онлайн-базирани топлометъри и т.н.) Снощи пак валяло сняг, та сега ми предстои пак да се пребия с колелололололото. А колегите довечера искат да излизаме - пффффМоридин написа:Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време
PS
И на мен, и на менrISs.A.X. написа:Как ми се иска пак да съм на 12-13г.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Вчера се запознах с най-откаченото момиче, което съм виждал. Защо си падам по откачени жени? :/
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз пък се бръсна веднъж на два месеца и поддържам брада като на Mother от Medal of Honor. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Кааак щех да се успим за теста по ОТП...
Аре отивам. Да го стискате да препиша!
Аре отивам. Да го стискате да препиша!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Топло и слънчево хуя ми...дееба шибания вятър дееба 
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Снощи превзехме за втори път Лигата на разказвачите. Ако ми дадат видеото, в което говоря (бая притеснен), ще го постна. Наградата - бутилка уиски - беше разлята на 10 човека, така че просто се чукнахме...
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Еее, евала!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Тука вчера и цялата нощ държа 1 градус.Моридин написа:Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време
a.k.a Frosty
Затвориха половината страна заради 15см сняг и бедствено положение.
Henna Mattila написа: In Finland a common winter would be 2 m of snow. these britons are sooooo lame.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Тва в UK ли?
Копеле... снощи към 00:00 гледам някакъв страшен вятър ми разпарчедисал прането на терасата... излизам да го прибера.. и като ме лъхна един южен топъл вятър... гледам после в синоптик.бг 20 градуса
:D:D:D:D
Копеле... снощи към 00:00 гледам някакъв страшен вятър ми разпарчедисал прането на терасата... излизам да го прибера.. и като ме лъхна един южен топъл вятър... гледам после в синоптик.бг 20 градуса
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ба! Тука като падне малко сняг, и го обръщат на природно наказание.
Вчера заваля на парцали. За около половин час. И като слушам колегите ми, ще кажеш че вулкан е изригнал и вали не сняг, а пепел.
Оправдани са всъщност, тъй като дори и посред зима ходят с едни леки летни якета (да са по-яки, разби'аш ли) и дори и малко дъжд ги кара да се свиват като ластици.
Вчера заваля на парцали. За около половин час. И като слушам колегите ми, ще кажеш че вулкан е изригнал и вали не сняг, а пепел.
Оправдани са всъщност, тъй като дори и посред зима ходят с едни леки летни якета (да са по-яки, разби'аш ли) и дори и малко дъжд ги кара да се свиват като ластици.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Като бях малък имаше сняг през септември, копеле.Igorrr написа:Тва в UK ли?
Копеле... снощи към 00:00 гледам някакъв страшен вятър ми разпарчедисал прането на терасата... излизам да го прибера.. и като ме лъхна един южен топъл вятър... гледам после в синоптик.бг 20 градуса:D:D:D:D
Липсва ми.
Буден съм вече 2 дни , че за последните 24 часа съм на 1 филийка хляб. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
ей, докторе, не давай лош пример
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Взех си една страшна сланинка от женския пазар, една приятелка ми даде малко ракийка, че си нямам в момента и ще се гощавам тази вечер 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
+1Warbringer написа:Вчера се запознах с най-откаченото момиче, което съм виждал. Защо си падам по откачени жени? :/
остарехме
Казус: имам гумено чукче, с което "пречуквам". Утре тя ще бъде около мен. Въпросът е къде да ударя?
Целта е да привлека внимание, без, разбира се, да съм излишно натрапчив.
Целта е да привлека внимание, без, разбира се, да съм излишно натрапчив.
Тя момиче ли е?