Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 28 Ное 2010 22:03
?! Бил съм, разбира се, но отдавна не съм го посещавал. Доколкото ми е известно има бая цигани, но: 1.Защо едвам си оцелял? 2.Какво си търсил в Сливен? Чисто любопитство
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 28 Ное 2010 22:14
Бех в Сливен на рожден ден пък и имам доста роднини там...whatever. Миналата година стана така, че набих един от Дружба и сега целият квартал, едва ли не ме издирва.Работата е там, че всеки познава по дузина злобни боксьори, които пък на свой ред познават дузина ММА-та, които пък познават всичките мутри и винаги се движат на по 20тина, а и пича с който бях също искаха да го бият. Пп:циганите са в Сини камъни, но от време на време мигрират в Дружба или в Българка.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 03:18
едни колеги от сливен ми разправяха, че е важно ако излизаш някъде(особено на заведение) е много важно да имаш поне един нож в себе си, ако искаш да оцелееш до следващия ден....
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 16:36
Това са глупости. Аз съм от Сливен и мога да кажа че всичко е наред... стига да не минаваш отвъд ЖП линята Аз живея близо до жп гарата и рядко съм виждал цигански инциденти из квартала.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 20:01
Ем, аз по дискотеки не излизат, щото ми е тъпо, ушите ме болят, а и музиката, която слушам не е съвместима с дискотеките. Та, най-лесното е да не се заглеждате по чужди момичета и толкоз. Иначе туй за борците в града си е вярно - чак ММА-та и мутри нямаме, ама и аз познавам едно боксьорче, дето може да ми свърши работа при нужда... А това, че ти си се бил си е изцяло твой проблем. Аз и без това съм от миролюбивите - скандали не правя и нямам проблеми. Циганите са НАВСЯКЪДЕ Не, сериозно - за Сини Камъни не знам, обаче в Дружба, Младост и Надежда си е тъпкано... И все пак ми е хубав града
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 20:03
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 20:37
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 21:39
Добре, дай във всеки един град по света да напишем по едно такова нещо на по една детска градина. Земята ще е утопия. После аз съм живеел в компютъра си. Педерас. Останалите ти аргументи са невалидни.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 22:05
Хеййй, това е трейдмарк, ще ти искам пари за правата Мех, нямах това предвид. What I mean is, че има много яки места у градецот, дето винаги ще си ги помня, където и да съм, а и винаги ще ходя там с КЕФ! Ама, все тая. Пидираз.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 23:11
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 29 Ное 2010 23:42
Сигурно е само на теория наистина. Едвали някой ще се усмели да създаде такова нещо.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Северна и Южна Корея Публикувано на: 08 Дек 2010 23:36
blackmaster как се пишеш в теенпроблем бтв тоз беркут малко попреувеличи нещата... Европа няма да се огъне чааак толкова лесно пред Русия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|