Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 26 Ное 2010 21:45
Привет на всички! Наскоро се сетих, че навремето разцъквах много зарибена екшън игра. Името й е Go! и представялява шутър от онези, в които много врагове налазят върху главния герой, а той ги помита със супер мощните си оръжия. Имам спомени и че обстановката бе добре предразположена към разруха и експлозии. Проблема е, че сега не мога да я намеря поради краткото й и тривиално име. Затова ще съм благодарен, ако някой си спомня прозиводителя на играта, за да мога да я открия по него. Благодарности!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 28 Ное 2010 16:25
Не е това играта - тази, която търся е с 3D графика. Иначе ще разтърся из игрите на Go!, благодаря за информацията!
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 28 Ное 2010 18:35
Виж да не е Gotcha!, че игра с име Go! не мога да открия да съществува.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 29 Ное 2010 21:50
Не, доста по-стара е от Gotcha! а и няма нищо общо с пейнтбол - класически екшън е.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 29 Ное 2010 22:50
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся производителя на стара екшън игра Публикувано на: 02 Дек 2010 15:02
И тази не е, но изглежда зарибена. Камерата на търснета игра е разположена над героя, така че да се вижда възможно най-много терен.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|