Едно предаване по Дискавъри
- Till.Lindemann
Едно предаване по Дискавъри
пичове
сега се сетих преди време бях попаднал ня някво много интересно предаване на немски по Дискавъри, в което четирима дебели германци имаха нещо като автосервиз, продаваха употребявани части и правеха разни тестове с автомобили
обаче якото беше, че самия стил на водене на тия пичове беше все едно риалити шоу-непрекъснато импровизираха, бъзикаха се със случайните клиенти, правиха си тъшак един на друг, абе готино беше
и потърсих в сайта, обаче не намерх квото ми трябва, може би защото не помня името, и то е било пред очите ми, а не съм го забелязал, или поради някаква друга причина са решили да не го сложат в сайта
та ако някой от вас се сети за кое предаване става дума, да ме подсети
сега се сетих преди време бях попаднал ня някво много интересно предаване на немски по Дискавъри, в което четирима дебели германци имаха нещо като автосервиз, продаваха употребявани части и правеха разни тестове с автомобили
обаче якото беше, че самия стил на водене на тия пичове беше все едно риалити шоу-непрекъснато импровизираха, бъзикаха се със случайните клиенти, правиха си тъшак един на друг, абе готино беше
и потърсих в сайта, обаче не намерх квото ми трябва, може би защото не помня името, и то е било пред очите ми, а не съм го забелязал, или поради някаква друга причина са решили да не го сложат в сайта
та ако някой от вас се сети за кое предаване става дума, да ме подсети
Re: Едно предаване по Дискавъри
Това беше много яко предаване и тръпката сравнено с тази боза Пимп май райд е като от земята до небето. Жалко, че не се сещам и Аз ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Така ли се казваше
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
То не беше ли с 2 дебелака, а не с 4 ?
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Не, но това което съм написал е 100 пъти по доброIgorrr написа:Така ли се казваше
a.k.a Frosty
- Till.Lindemann
не не, с четирима дебелака е, които са братя
цялото предаване е на немски, снима се в германия
и пичовете нямат гараж, в който да поправят коли, ами нещо като автоморга и продават частите на разни хора, и от време на време правят по някой тест
цялото предаване е на немски, снима се в германия
и пичовете нямат гараж, в който да поправят коли, ами нещо като автоморга и продават частите на разни хора, и от време на време правят по някой тест
Die Ludolfs се казва 
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Die Ludolfs – 4 Brüder auf’m Schrottplatz (The Ludolfs – 4 brothers at the scrapyard) - observes Peter, Manni, Uwe and Günther eating pasta and fiddling around on broken cars
http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Ludolf ... hrottplatz
Ше черпиш
едит: еее изпревариха ме
http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Ludolf ... hrottplatz
Ше черпиш
едит: еее изпревариха ме
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Till.Lindemann
хаха даааа теа са
мерШи
мерШи