Игрицата е чук, на моменти ми изкарва акъла доста успешно, може би затова се отказах да я играя на слушалки. Подобно изживяване имах последно с The Call of Cthulhu: The dark corners of the Earth.
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Вие сега чак се сетихте -.-
Indie игрите набират доста сила последно време.
И да играта е първият наистина качествен хорър от доста време.
Само не рабирам за какво са тея просташки коментари...(@Widowmaker)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
За момента само хубави неща съм чувал за тази игра. Отделно от видеотата, които съм гледал изглежда достоен наследник на Call of Cthulhu: The Dark Corners of the Earth. Определено като намеря хубаво настолно пц ще се пробва.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
И аз играх демото - наистина има много добра атмосфера! Преди това гледах walktroth-та на играта. Просто е нещо вълнуващо! Всеки трябва да чуе за този шедьовър!
Yep, от същата фирма е все пак. Единственото разочароващо нещо в играта е, че е толкова подобна на предишните... Е, придържай се към силните си страни не е чак толкова лоша стратегия.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.