DJ Cat написа:Толкова ли е сложно, че не можете да зацепите и се скъсахте да го поствате това Всяка игра, показана на Е3 е предварително записана и хората само симулират, че играят. Изключение беше онзи малоумник със зелдата, който беше доволно сакат. Сетете се на хейло рийч, колко пъти беше на косъм да умре човека, ако не беше вече записан геймплей, да се е панирал 100 пъти . Никой няма да ти допусне да стане някакъв гаф и да рестартира мисията отначало, заради бъг или просто защото е мед скилд.
Съгласен съм, само че "оня малоумник със зелдата" е легендарният геймдизайнер Шигеру Миамото.
Ако си трол гтфо. Ако си малоумното Шерифче, ходи си продавай партакешите някъде другаде, никой не ти ще гнусните лайна. Като се преместиш да живееш някъде, където не пише Адиан, на входната врата, може да се обаждаш, недоразвито същество такова.
iddqd написа:Ми братле аз се кефа на физиеска активност и на танци. Кефа се на нови технологии а това е като научнофантастичен роман които съм чел преди 20 години приемрно. Неискам ретро технологии копирани искам нови без контролери свобода не някво държа вибратор и се мисля за куул супер нема що. Обичам да се движа и това да мога да използвам всяка една част от тялото си като контролер за мен е много повече от това да използвам китката си. Сори ама конролера на Сони е чекиджииска работа.
хахах iddqd доста си далеч от новите технологии приател... тая цялата глуспост покраи кинекта е позната още от преди доста време ..даже се опитаха да я реализират от сони със доста непопулярния у нас проект наречен Eye Toy - .... добре е да вметна тук че типично за маикрософт си покрадват ..сменят феиса и на свои ред продават ...за малко по запознатите е ясно какво имам в предвид ( ) имам удоволствието да следя доста от специализираните меди (наи вече списания ) ...казвам го в такъв смисъл че пътувам доста често между испания и англия и по мое лично мнение кинекта е доста зле приет от масовата алдитория поне на това на което съм била свидетел а що се отнася за муув конторлера на сони поне за момента е номер 1 по отношение на акуратност и цена (да каталога с игри е ускъден за момента но това е самото начало) класата е доста над нинтендо уито ...то темата е доста дълга но ще говорим др път че и без това закъснявам вече
Сони са недоклатени то се е видяло след като сми си призанха, че немогат да се мерят с Майкрософт по инвестици в проект. Това значи че по яките технологии са при повечето апри демек Сони са тъпаци и пускат ъпгрейдната версия на контролера на нинтендо. Дори да несе приеме добре Кинект то тои е контролера които е различен и които ще промени нещата, а товч че сони са се опитали и неса успяли да го направят само показва колко са тъпи. Сори ама сони за мен са най зле от всички.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd написа:Сони са недоклатени то се е видяло след като сми си призанха, че немогат да се мерят с Майкрософт по инвестици в проект. Това значи че по яките технологии са при повечето апри демек Сони са тъпаци и пускат ъпгрейдната версия на контролера на нинтендо. Дори да несе приеме добре Кинект то тои е контролера които е различен и които ще промени нещата, а товч че сони са се опитали и неса успяли да го направят само показва колко са тъпи. Сори ама сони за мен са най зле от всички.
There is so much stupid flaming in that post that I can't even begin... Ти въобще някога ЧЕТЕШ ли това, което ти отговарям, или караш на автопилот?
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
То това вече не спада към категория "гейминг", ами направо си е чист спрот. Друг е въпроса че не всеки е каратист че да играе това, а пък и не се знае тия рекламни филмчета колко отговарят на действителността.