Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 11:10
Здравейте!! Имам проблем с wowa :S Днеска си пуснах 7 дни безплатна игра и влизам играта,но в началото забива ужасно много и след това ми върви добре ,но графиката ми се разваля тотално Натискам Alt + tab и излизам ,и после като влизам компютара се рестартира Ето и снимка http://prikachi.com/images/765/2691765b.jpgНякои да знае как мога да се справя с този проблем ? Видеото ми е Ge force 8400 GS 512 mb
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 11:11
Напълно е възможно видео картата ти да прегрява
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 11:27
Такива лайна се получават и ако картата е на умирачка, ако не е само да прегрява. На мен така ми ставаше последните дни като ми изгоря мойта.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 13:05
Ако ти се е наебала картата не бързай да я сменяш/хвърляш, пробвай да я "изпечеш" още ме е яд че направих процесора от старата на ключодървател вместо да я пробвам във фурната
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 14:44
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 19:46
Ако си включил аддони махни ги.Иначе видео драйвери дали си ъпдейтнати.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 23 Ное 2010 20:47
Може и да е от новия начин по който даунлаудваш всичко по време на игра. Но да, може и да е от картата
|
|
|
|
|
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 24 Ное 2010 09:28
Няма нищо общо с новия тип даунлоад на Близзард, провери за нови драйвъри за видеото си , и от това ако не се оправи ...... TRASH
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 24 Ное 2010 10:03
Направи шорткът на ехе-то и сложи " -opengl" команда след пътя към файла.Може да ти се оправи.
|
|
|
Grav3man
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 24 Ное 2010 10:49
Наистина има голяма вероятност да е заради стари драйвъри за видеото ти! Имал съм доста подобни случаи с други игри, включително и WoW-a.
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 25 Ное 2010 19:37
А аз имам друг проблем който не е харуерен, но пак се отнася с тази игра. Когато изтегля Trial версията и я инсталирам, когато пусна лаунчър-а ми изписва Downloading Update tools и полето не мърда, след 10-15 минути УоУ-а се затваря. Мисля, че проблема е във връзката (M-tel sucks), и ако е така това ще ми пречи ли да играя Retail ?
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 25 Ное 2010 22:27
Щот нямаш Орг с Жувотни
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 26 Ное 2010 09:18
shneevaiss написа: Щот нямаш Орг с Жувотни Cuurseeees, знаех си, че не трябваше да го трия
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 26 Ное 2010 09:59
Children of Bodom написа: А аз имам друг проблем който не е харуерен, но пак се отнася с тази игра. Когато изтегля Trial версията и я инсталирам, когато пусна лаунчър-а ми изписва Downloading Update tools и полето не мърда, след 10-15 минути УоУ-а се затваря. Мисля, че проблема е във връзката (M-tel sucks), и ако е така това ще ми пречи ли да играя Retail ? На коя версия ти е Лънчера.
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 26 Ное 2010 19:16
DjTaz написа: Children of Bodom написа: А аз имам друг проблем който не е харуерен, но пак се отнася с тази игра. Когато изтегля Trial версията и я инсталирам, когато пусна лаунчър-а ми изписва Downloading Update tools и полето не мърда, след 10-15 минути УоУ-а се затваря. Мисля, че проблема е във връзката (M-tel sucks), и ако е така това ще ми пречи ли да играя Retail ? На коя версия ти е Лънчера. 4.0.0 иии още някакви цифрички има които не ги помня, но ако са важни (а те май са) ще ги постна скоро време.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 26 Ное 2010 19:44
Защо не изтеглиш пачовете отделно а не през лънчера ??
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW - проблем Публикувано на: 27 Ное 2010 01:09
Lich King написа: Защо не изтеглиш пачовете отделно а не през лънчера ?? Това правя вмомента
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|