Автор |
Съобщение |
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 22 Ное 2010 09:49
Да те разбирам ли, че с плащането човек може да получи всеки един предмет или сет за пари, а грайнденето си е нормалния рейд на босове? Ако е така, аз бих карал само второто В този ред на мисли, съм решил да я почвам тия дни Имате ли някаквипрепоръки, ала-бала. Аз видях какви герои има и съм фен на Толкин, но не знам дали играта си заслужава Кажете вие, колеги геймъри
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 22 Ное 2010 10:59
Не, не можеш да си купуваш комплекти за пари, но можеш да си отключваш trait-ове, които са нещо като пасивни скилове, за които иначе трябва да погриндиш, и да си купуваш quest pack-ове за различните зони след lvl 20. Принципно гринденето на trait-ове ти дава cash shop пари и ако се постараеш е възможно да не даваш пари за cash shop-а, но те чака голям grind.
Иначе класовете ми се струва, че нямат нищо общо с Lord of the Rings и Middle Earth. Честно казано според мен Turbine са разработвали Asheron's Call 3, когато са получили лиценз за LOTR и цялата работа по играта до тогава се е пренесла. В резултат има класове, които нямат нищо общо със света на Толкин, така че избирай си нещо, каквото си искаш и почвай. Моят съвет е да не започваш с Lore Master защото е скапан друид, който не става за нищо, освен за crowd control и дори тогава когато срещнеш нещо с резист, което всъщност става често, ти се разкатава фамилията от всякъде. AIто и бъговете свързани с companion-а също ще ти изядат нервите.
Моето лично мнение е, че играта не е лоша и ще се хареса много на верни фенове на Толкин, тъй като историята се развива паралелно с тази на книгите. От друга страна също смятам, че в момента на пазара има много по-добри игри, някои от тях дори безплатни, които си заслужават повече.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 22 Ное 2010 13:49
Честно казано, класовете са си нормалните за всяко едно fantasy ММО, вършат работа, така че никой няма да хукне да открива топлата вода. За това ще направя представяне на класовете, та ако някой реши да пробва, да знае за какво иде реч:
1. Guardian - типичният танк, носещ тежка броня и огромен щит, носещ на колосални количества бой. Характерното е, че guardian-a ползва stance-ове - block и parry, както и богат набор от скилове за задържане на aggro-to. 2. Champion - шампионът е melee damage dealer, носещ тежка броня/след lvl20/. Характерното при него за така наречените fervour точки, чието генериране позволява ползването на най-мощните DPS и АОЕ скилове. 3.Minstrel - менестрелът е healer-ът в играта, както и приличен damage dealer. Малко странно е, как пичът свири на китарка и я ти пълни health bar-a, я чупи главите на вразите, ама пък кефи на макс. Основно оръжие на менестрела са баладите, като те са 3 tiers, правещи приличен damage и даващи краткотрайни бъфове. 4.Hunter - ловджията е ranged DPS клас, разчитащ главно на боя от разстояние, но също така го бива и в близкия бой. В началото беше еквивалент на Чък Норис в Средната земя, ама после малко го поорязаха. Също така, porting уменията му са незаменими/иначе казано, телепортира цялата група до дадено населено място или camp-site/.
Засега толкова, че ме мързи да пиша повече, по някое време ще допиша за останалите класове...
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 22 Ное 2010 17:58
Еми, ся почвам да я дърпам тогава Ще я пробвам и ако ме зариби ще ви кажа Дано не ме зариби прекалено много, че трябва и да се учи А, и мерси за бързия отговор, Sentry
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|