Тийзър на новата игра на BioWare
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: Тийзър на новата игра на BioWare
^fucking awesome 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Охаааа Bioware с още едно ново IP? Или продължение на поредица? Това малко на Масс Еффект спиноф ми приличаше.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Е то последното им ново IP беше обявено преди 4 години.pcultimate написа:Охаааа Bioware с още едно ново IP? Или продължение на поредица? Това малко на Масс Еффект спиноф ми приличаше.
Тийзъра - Mass Effect
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Или пък неTranquil написа:Mass Effect 3 ще да е.
Ще видим декември
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Modern Warfare с love interests и dialogue wheel

Come, my raven, it could be a lark.
От Rock Paper Shotgun:

BioWare deliversBioWare have just tweeted a barcode. Scanning it, it reveals the numbers 001101010011010100101110001110000011010000110101. Decoding that we're left with 55.845, which is, as you'll all be shouting at your monitor, the atomic weight of iron. And iron makes steel. And steel is a word in "Shattered Steel". And Shattered Steel is a 1996 BioWare game about battling mechs.
And BioWare are announcing a new game this Saturday.
Any other thoughts? (Alec is the genius behind this, but give me the glory anyway.) And now there's more… A second tweeted barcode gives us -128.5 Fahrenheit, which is the lowest temperature ever recorded on Earth, in Vostok, Antarctica, 21st July 1983. A temperature cold enough to cause steel to shatter? Or as Alec also adds, there's a system in Mass Effect 1 called Vostok. And Vostok 1 was the first manned space flight. If this is building up to announcing Mass Effect 3, we're flying to Canada to slap them all around the back of the knees.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да тя е, един приятел който е играл DLCтата каза че тоя автомат от клипа бил от DLCтата http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... 7-1000.jpg Но кой ли не знаеше за ME3 :\Tranquil написа:Mass Effect 3 ще да е.
a.k.a Frosty
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Лично мнение - МЕ 3 не се нуждае от такъв тийзър. Очертава се да е епична битка с огромни мащаби с/у the Reapers, а тоя самотен снайперист някак си не ми се връзва. Много повече бих се радвал ако е продължение на Shattered Steel 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
No.... wait... I got it....
BAGHDAD GATE.

BAGHDAD GATE.

Come, my raven, it could be a lark.