Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:39
Няма да споря с вас защо ли си губя времето?
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:41
Ясен си ми..малък кух тъпанар...стига се излага.....
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:45
Ем по -добре да ти кажем истината и да се поучиш от колкото да ти викаме браво на детето само така.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:45
vasito написа: Ем по -добре да ти кажем истината и да се поучиш от колкото да ти викаме браво на детето само така. За мен не е истина
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:46
cekira написа: Ясен си ми..малък кух тъпанар...стига се излага..... Само ти обиждаш в темата... извод
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:52
Хах ..значи още не си се научил да различаваш истината от лъжата..... BTW Дядо Коледа не съществува
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:54
cekira написа: Хах ..значи още не си се научил да различаваш истината от лъжата..... BTW Дядо Коледа не съществува BTW Кво общо с темата
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:58
Съжелявам те...ама ти изобщо не схващаш а?...
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:02
cekira написа: Съжелявам те...ама ти изобщо не схващаш а?... Спри да се заяждаш! Дори и да не схващам, то е ясно, че е някаква безсмислица! Кво е кулминация? Не отваряй гугъла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:05
vasito написа: Ем по -добре да ти кажем истината и да се поучиш от колкото да ти викаме браво на детето само така. Toва. Не очаквай всеки да те похвали за трите ефекта, които си вкарал. Лично аз видях толкова, и останалото беше бутане тип "пясъчника в детската градинка". Добре е че си решил да се учиш, и мога само да ти пожелая късмет с по-нататъшните ти занимания, но конкретното видео не е на ниво.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:07
Дядо Коледа не съществува тоест си малко дете и те ебават.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:10
Като му казах "кулминация" млъкна
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:10
По този въпрос...веднага разбрах ,че си 5-6 клас...не искам да те удовлетворявам с отговор но все пак..кулминацията е върховия момент в литературно произведение ,а и не само....това връхната точка на напрежение в която всичко е "най-напечено"...и конфликта е най-остър... ..нима искаш и ти въпрос??
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:14
cekira написа: По този въпрос...веднага разбрах ,че си 5-6 клас...не искам да те удовлетворявам с отговор но все пак..кулминацията е върховия момент в литературно произведение ,а и не само....това връхната точка на напрежение в която всичко е "най-напечено"...и конфликта е най-остър... ..нима искаш и ти въпрос?? Някъв проблем ли имаш, че съм 5-6 клас?
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изпусни си нервите Публикувано на: 11 Ное 2010 22:15
Не бих имал ,ако не беше толкова ограничен
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Изпусни си нервите Публикувано на: 11 Ное 2010 22:24
хем наливаш масло в огъня, хем са чудиш що сички те задяват
това би го направил или някой пълен идиот дето не си ползва главата да мисли, или някой лапе дето не е полулчило достатъчно внимание в къщи (или е получавало прекалено много) и иска да го харесат/намразят, че да му стане кеф
ако си от първите ходи си в училище и като се поизучиш малко тогава пиши
ако си от вторите не се прави на ударен
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 22:52
mirror_edge написа: Sentry разбрах те, ама ти ако смяташ някое момче за красиво значи си гей Не, не си ме разбрал. Форума е злобничък, не защото самите user-и са злобни, а просто такава е атмосферата. Да пуснеш нещо, което дава някаква лична информация за теб, било това и приятелите ти, които предполагам са на твоята възраст, е равносилно на самоубийство тук Също така грешният раздел изиграва голяма роля в реакцията, както и отношението към коментиращите. Ако го беше пуснал в творческия или в специализирания раздел(програми, интернет... yata yata) и беше с отношение "искам някакви насоки", щеше да получиш много по-добри отговори. За второто, което въобще не ми се е и въртяло из главата - смятам, че момче или мъж може да изглежда добре и мога да го определя като красив без да съм сексуално привлечен към него, точно както мога да кажа, че някое цвете или пейзаж са красиви без да искам handjob от венчелистчетата или да спа с хоризонта. cekira написа: 1.На Sentry никога няма да направи толкова гей тема Аз имам късмет, че по-голямата част от форума, когато аз започнах да пиша, липсва.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Изпусни си нервите Публикувано на: 11 Ное 2010 23:25
Кво е бил тва видео бе
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Изпусни си нервите Публикувано на: 12 Ное 2010 00:07
Аз пък не се доредих да видя видеото и да се посмея
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Изпусни си нервите Публикувано на: 12 Ное 2010 00:27
Деба и аз не можах да го видя .
" Аз имам късмет, че по-голямата част от форума, когато аз започнах да пиша, липсва. " ???
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|