Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Изпусни си нервите Публикувано на: 11 Ное 2010 20:52
Видеото изтрито. Reason: Псуване
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 20:57
Dude, с това видео сам си преряза гърлото в този форум И разделът не е подходящ също
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:00
Sentry написа: Dude, с това видео сам си преряза гърлото в този форум И разделът не е подходящ също Кво му е на видеото . За мен си е голямо постижение! Никой не се ражда научен. Само критикуваш във всички теми ей
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:04
Абе дребен.. ..кой от двамата келешчета си ти.... ...сериозно ли си такъв недоносен ... ....не не нене ....хе хе...нека ти е здраве..по-добре си играй на Хари Потър и не влизай в този форум @mirror_edge ти май не схвана...не е заради ефектите by the way ти да не си другия дето размахва пръчка
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:07
cekira написа: Не ти искам съветите ! Освен това, това са мои приятели, а не аз! А тва клипче ми е 1вото от този вид и е за базик най-вече. Не съм като тебе забил в екрана и да играя само игри . Играй си там игричките... EDIT: Ти си келеш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:09
mirror_edge написа: cekira написа: Не ти искам съветите ! Освен това, това са мои приятели, а не аз! А тва клипче ми е 1вото от този вид и е за базик най-вече. Не съм като тебе забил в екрана и да играя само игри . Играй си там игричките... EDIT: Ти си келеш я си гледаи работата ве ние с mirror edge си напраихме маитап а не кат теб да стоя забил на игри егати тъпака дето си
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:11
Пич като ви гледам кви сте изтръпнали внимавай кой обиждаш...на 12 години и мисли ,че може да раздава правосъдие...сега ми се ще да ти счупа главата ,но уви.....
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:11
shit is getting serious
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:15
С нищо не е показал, че играе "игрички" по цял ден. Факта че ти е отговорил го доказва. След като се изявяваш в интернета не си предпазен от псувни и критики.
Сам си се подложил на това и не може да обвиняваш другите че изказват мнението си след като ти сам им го поиска. Има игри като книги btw.
Тhe Witcher, ама кво ли ти говоря. Вземи порасни малко, а ние ще ти пазим топика да си го видиш след време
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:17
mirror_edge написа: Кво му е на видеото . За мен си е голямо постижение! Никой не се ражда научен. Само критикуваш във всички теми ей На видеото му няма нищо. Просто ще видиш, или по-скоро виждаш на какво се обръща моментално темата
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:18
Хубу ве да ме обиждат! Ама да ги видим те какви ефекти могат да направят! Вече големи над 18 и се мислят на много важни с думи от сорта на "лапета", "келеши" ми вий кви сте? Плешивци? EDIT: Sentry разбрах те, ама ти ако смяташ някое момче за красиво значи си гей
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:20
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:20
или си глупав или просто плачеш за внимание. стига налива масло в огъня
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:22
ex1s7 написа: или си глупав или просто плачеш за внимание. стига налива масло в огъня Хахах мн смотани се оказахте в тоя форум... Ако темата беше пусната от sentry надали щяхте да обиждате и да пишете такива коментари
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:25
mirror_edge написа: Хахах мн смотани се оказахте в тоя форум... Ако темата беше пусната от sentry надали щяхте да обиждате и да пишете такива коментари Senti не фейлва ти си тъп Едит: "Senti" lol
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:28
Цитат: EDIT: Sentry разбрах те, ама ти ако смяташ някое момче за красиво значи си гей
Moля? Защо? WTF. Шо го каза тва?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Blur
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:28
1.На Sentry никога няма да направи толкова гей тема 2.Абе пич ти си тъп бе...как да то го кажа като не разбираш....след време като ти дойде акъла(ако изобщото дойде) си погледни темата и видеото и ще разбереш колко си бил захлупен
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:29
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:32
cekira написа: 1.На Sentry никога няма да направи толкова гей тема 2.Абе пич ти си тъп бе...как да то го кажа като не разбираш....след време като ти дойде акъла(ако изобщото дойде) си погледни темата и видеото и ще разбереш колко си бил захлупен И понеже никой, никого не предпазва в интернет от псувни, както каза един в горните коментари, ти си нещастник! След 20 години ще си видя темата и ще се радвам какво съм сътворил! Няма да почна да си казвам ... Ех какъв смотан съм бил, само съм се излагал. Btw нормални и образовани хора няма да кажат никакви обиди към хора от клипа, но явно си ненормален и необразован... То на теб акъла ти не е дошъл, че ще говориш за моя!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите ми до сега видео ефекти Публикувано на: 11 Ное 2010 21:37
Плитък гроб за теб и децата ти!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|