Two Worlds II
-
nastyduderox
Two Worlds II
енджой само немога да разбера защо не я бяха добавили в статията за игрите на седмицата след като казах че ще излиза ?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Two Worlds II
Аз го плющя вече - само ми се искаше да мога да сложа немско или някакво друго аудио, че на английски е дублирано ужасно смешно. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Всъщност нещо средно м-у Gothic и Oblivion.Първата не ми хареса особено.Tranquil написа:Нещо подобно на Готик ли е? Не съм играл първата.
I'm behind 7000 skeletons.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Май общото м/у първата и Готик е, че са немски ( ? ) Иначе първата беше толкова дебилна спрямо Готик, че няма място за сравнение просто. Под Готик - разбирайте първите 2 Готика
От друга страна, Готик комюнитито очакваше много от двойката, не знам защо, тъй че дано има нещо интересно в нея.
edit : Поцъках сега, изглежда добре. Не е дръвце като първата.
От друга страна, Готик комюнитито очакваше много от двойката, не знам защо, тъй че дано има нещо интересно в нея.
edit : Поцъках сега, изглежда добре. Не е дръвце като първата.
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Определено не е нито дръвце като единицата, нито пък като Арканията..Stylized Corpse написа:edit : Поцъках сега, изглежда добре. Не е дръвце като първата.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И на мен, въпреки дебилните на моменти диалози, макар че и за тях си има оправия - от iso-то (в частност от папката GER в Install) копирах SOUNDDATA в инсталационната директория и по този начин имам немски звук с английски субтитри и интерфейс.Stylized Corpse написа:За момента ми прави доста по-добро впечатление от Арканията.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
А като стигнах до the prophet's chamber и тая иска да ми покаже некакво видение, екрана ми става черен, затъмнява се, сякаш ще тръгне филмче, но нищо не става. Играта НЕ забива, защото като дам ESC и ме пита дали да скипне филмчето. След това си продължава диалога и т.н. Просто клипчето е черен екран без звук. Верно, че е видение за края на света, ама чак пък толкоз 
джумерки
-
nastyduderox
Незнам аз го минах това място и видението си беше като хората без черни екрани и без бъгове.Stylized Corpse написа:А като стигнах до the prophet's chamber и тая иска да ми покаже некакво видение, екрана ми става черен, затъмнява се, сякаш ще тръгне филмче, но нищо не става. Играта НЕ забива, защото като дам ESC и ме пита дали да скипне филмчето. След това си продължава диалога и т.н. Просто клипчето е черен екран без звук. Верно, че е видение за края на света, ама чак пък толкоз
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
При мен си се виждаше всичко, макар и малко да понасичаше - в общи линии малко наподобяваше видението от Mass Effect. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Малко след Пролога съм играта ми прави зверски добро впечатление до сега, дано да продължава така. Играта е на светлинни години пред Арканията, няма какво да се лъжем.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Като трябва да се въведе пак serial , след края на пролога ( ? ) , генерирам го по същия начин, но на първото квадратче не мога да въведа повече от 3 символа, докато трябва 4. Защо така ?
Сега стана, обаче ми казва, че въведеният код не е за продължаване напред, ами за пролога. Друг кейген ли трябва, какво ? Някой мина ли напред ?
Сега стана, обаче ми казва, че въведеният код не е за продължаване напред, ами за пролога. Друг кейген ли трябва, какво ? Някой мина ли напред ?
джумерки
# Release: January 2011 »
това което играете на какъв език е? Завършено ли е? Или да изчакам.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
На какъвто поискаш, ама на английски поне е много смешно.wiedzmin написа:# Release: January 2011 »
Нашия зидар звучи като Бийвъс.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Това с активацията се получи, някъде от петия път. И видението ми тръгна, пак от няколко опита. Явно трябва да си упорит с тая игра. Дано продължи да ми е интересна и напред...
джумерки