Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Най-важната тема в този форум !
Публикувано на: 09 Ное 2010 03:04

шак шак шука , дюнера е тука , кат го фанеш хем е голям я го лапни че ма е срам.

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_486810&feature=iv&v=DwskkVCDqIw

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 03:38

Според мен TheUnknownOne трябва да се наяде с психотропни гъби и когато почне да трипира да си помисли пак за всичко това. Тогава може да исмисли нещо по мъдро

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2010 04:02

nastyduderox написа:
шак шак шука , дюнера е тука , кат го фанеш хем е голям я го лапни че ма е срам.

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_486810&feature=iv&v=DwskkVCDqIw

tova sa6to e mn dobro

http://www.youtube.com/watch?v=a_BcjUnx1OI

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 09 Ное 2010 08:41

Еба колко сте прости, чак ми става тъжно за вас :)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 09 Ное 2010 11:00

Warbringer написа:

Що бе?!
За себе си като знаеш, че не си прост, какъв ти е проблема за останалия боклук във форума?! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 11:49

Warbringer написа:

+1

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 09 Ное 2010 11:50

Щото сме хора всичките, бе, братле.. И всички сме важни.
Джонка, бих седнал на живо да си говоря за това с теб, мързи ме много да пиша по форуми. В общи линии тенденцията досега е, че който има някакъв здрав разум вече се е осведомил за явленията.
Also, 2012.

Krieg

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 09 Ное 2010 17:47

Как точно да повярвам на тези хора ? :)

Амеро.
Реднек звучене.
В очите им се вижда типичната искра на хора, хванали се за нещо прекалено определено в опита си да разберат заобикалящия ги свят.. точно като удавници за сламка.
?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 19:17

@ TheUnknownOne

Виждам, че си отворил вратата и си поел по тази пътека, а именно пътеката на търсещия, но... има едно голямо Но! Не си мисли, че сме лишени от светло бъдеще. Планът на тези хора няма да се сбъдне, въпреки, че правят всичко по силите си. Ако се мислите, че вече няма какво да се направи или че няма смисъл да се прави каквото и да е, значи те печелят. Въобще мислите ли негативно един за друг, те печелят, защото основната концепция в техните действия е затриването на всичко добро и човешко.

препоръчвам ти да прочетеш това: http://www.lawofone.info/ . Може би ще ти отвори очите, както се случи при мен. Поне аз си отговорих на много въпроси, за които нямах обяснение. Надявам се че ще ти бъде от полза.

п.с.
Някой от вас попита как може да обичаш някой без да го познаваш. Лесно. Обичта ми не е запазена само за познати. Обичам си ви всички, дори да сте най-големите боклуци.
Ае живи и здрави!

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 09 Ное 2010 19:39

"мен" не знам кво си пушил, смъркал и пил ама е било бая силно щом те държи толкова дълго :?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:06

OnePageLife написа:
@ TheUnknownOne

Виждам, че си отворил вратата и си поел по тази пътека, а именно пътеката на търсещия, но... има едно голямо Но! Не си мисли, че сме лишени от светло бъдеще. Планът на тези хора няма да се сбъдне въпреки че правят всичко по силите си. Ако се мислите, че вече няма какво да се направи или че няма смисъл да се прави каквото и да е, значи те печелят. Въобще мислите ли негативно един за друг, те печелят, защото основната концепция в техните действия е затриването на всичко добро и човешко.

препоръчвам ти да прочетеш това: http://www.lawofone.info/ . Може би ще ти отвори очите, както се случи при мен. Поне аз си отговорих на много въпроси, за които нямах обяснение. Надявам се че ще ти бъде от полза.

Радвам се да прочета това мнение. Далеч съм от това да си мисля, че сме безсилни или че сме обречени. Не съм сигурен съм до колко ще успее елита с плановете си за човечеството, но от това, което съм видял досега, голяма част от програмите им са до такава степен внедрени в ежедневната ни дървена матрица, че наистина би било нужно нещо от магнитуда на опит за геноцид, за да се светнат всички и да минем прехода. И аз вярвам, че няма да успеят изцяло, но мисля, че ще опитат и за този момент е важно поне човек да е готов и да не позволи на ближните си да се самоубият в някоя ваксина.

Запознат съм и с ченълингие на Ра които показа както и с редица други противоречащи си теории за "мисията ни тук" и както писах по-горе, още не смятам, че мога да съм сигурен в нещо освен в случващото се тук и сега. Просто.. има толкова елегантни обяснения, които според мен носят по частица от голямата истина.

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:27

@TheUnknownOne
Моля, обясни ми, къде е интереса на тези върховни управляващи да имат по-малко безмозъчни работници? Защо да има геноцид, след като контролирането, ако може да се съди по твоите доказателства, е толкова лесно? Тогава не е ли по-добре за тях да развиват тази матрица и да правят мнозинството на посредствените люде по-голямо?
И най-важния въпрос - защо се развиват тези технологии и начини за добиване на повече храна, която да поддържа по-голямо население, ако крайната им цел, както ти казваш, да избият 80% от човечеството?
Пак казвам, според мен ако има някаква конспирация, тя иска да направи хората достатъчно умни, за да работят и достатъчно тъпи, за да не задават въпроси. Да съкращават бройката на безропотната работна ръка е просто...нелогично.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:40

Бате... той какво е написал, ти какво си разбрал :roll:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:45

Няма значение, всъщност, просто ми се философства... :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:52

Отново само за Max Payne явно :

На елита, състоящ се от известни ни ~2000 и да има още 3000, дето са все още зад кулисите, кажи ги пет хиляди сатаниста, не им трябват 8 000 000 000 човека. 500 0000 000 са напълно достатъчни, за да извършват работата, нужна за съществуването на елита. Повече хора се контролират много по-трудно. Повече хора консумират по-бързо ТЕХНИТЕ non-renewable-natural-resources, които вярват че им принадлежат защото ТЕ са елита. Те са аристократите и според тях всичко това им принадлежи. Те искат то да остане за децата им и за децата на децата им. Искат техните кръвни линии да не бъдат чипирани и да господстват над половин милярд роби - една напълно достатъчна цифра, за да им предостави всичките луксове и истинска храна, от която се нуждаят. Освен това, когато от всеки наши 10 познати, които можем да викнем за помощ или на възстание 8 са вече фира, ще ни е много трудно да се мобилизираме.
Последното нещо, което конспирацията иска да направи е хората умни. Милярди са вкарани в затъпяването на хората и най-вече на американците, защото един народ който светне едновременно за това, би ги свалил и обесил на момента. Имаме само едно оръжие, но за сметка на това победата ни с него е гарантирана - номерата ни. Затова точно искат да ни "обезоръжат". (Speaking of обезоръжаване няма да коментирам колко тежко удрят gunownerite по света и у нас в момента.)

П.П.
Finally Новия Call of Duty :gatling:

П.П.2
По технологиите за изхранване на по-голяма популация, ако питаш мен, май не са стигнали много далеч, щом все още около трета от хората нямат излаз до чиста вода, не мислиш ли ;/

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 20:53

Не издържах на количеството избълвани глупости просто ... не сте длъжни да четете.

@bullshi7
Това, което наричаш празно в един момент може да се окаже препълнено... Най-малкото темата не се изчерпва с "жълтата книга" (предполагам натъртваш на жълта все едно я сравняваш с жълт вестник) ... там наистина има доста глупости, но всичко е основно хипотези, някои в/у които е полезно да се замисли човек. И във филмите, и в другите книги, и разказите на хората има безкрайно много преувеличения и глупости - номера е да се замислиш и да откриеш сам истината за себе си. Нищо не е невъзможно, стига да нямаш хартиен плик на главата. Преодолей мързела си и сподели гледната си точка, защото така звучиш просто като поредната контра ... а такива много, малко са тези, които могат да дадат адекватни доводи без да са част от системата. Как искаш някой да те убеди в противното без да прочетеш и да си достатъчно опън-майндед да го приемеш поне като възможна страна на монетата. Нима, смятайки, че е невъзможно, мислиш, че хората по дефолт са зли и биха си причинявали сами толкова демидж ... Не мисля. Ако нямаше хора, които да печелят от това то просто нямаше да съществува - никой няма полза от това да с*ре в собствената си паничка. Няма нищо хуманно в случващото се. Дори това, колкото и утопично да звучи, би трябвало да стига.

@blackmaster
Това, което можеш да направиш по въпроса е, образно казано, да не си подадеш ръцете напред, когато поискат да ти сложат белезниците без да си направил нищо.
Хората са такива, защото системата в момента е такава и ги прави това, което са - те не са такива по принцип. Още повече, че хората не са просто това, което ходи по улиците на Земята.
Вместо да цитираш Смирненски, вземи прочети "1984" на Оруел или "Бягащият човек" на Кинг .. за да си представиш колко по-зле може да стане, чисто хипотетично, защото ние отдавна сме на върха на стълбата, защото сами сме си го направили.

@Господ
Виновни са тези, които са имали властта, находчивостта и възможността да започнат да променят света. Виновни сме ние, че сме овце и повтаряме как нищо не можем да направим с/у тях и съответно за себе си.

@Max
Всеки има свой подход, няма правилен и грешен. Дали ще излееш една информация заедно с мнението си за нея или просто ще споделиш списък с неща за четене, гледане, думички за сърчване - в случая няма значение, обречен си да бъдеш обявен за луд. Щото е все едно дали ще си конспирационен теорист, запален по йога и спиричуъл шит, дали ще се смяташ за човек-индиго или пра-стар дух ... тия неща просто са толкова далече от ежедневния булшит на масите, че ти е бедна фантазията - затъпяването е факт, затова и повече от половината коментари са нищо общо с нищото ... И не е нужен спор, а дискусия ;)

@Stylized Corpse
Ако трябва и домати ще си посадиш ... въпреки, че като ти ги напръскат отгоре все тая дали си си ги посадил или си си ги купил ;) Хората едно време са се смяли на твърдението, че Земята не е плоска, ама кво ... Всъщност и сега не можеш да си сигурен кръгла ли е, каква е ... и дали това, което мислим за Космос, не е перфектен 3D модел на нещо, което искат да вярваме, че го има около нас ... Човек сам може да си измисли хиляди теории и хипотези, не е нужно да вярваш на всичко, номера е да си задаваш въпроси и да търсиш отговорите в себе си и да не чакаш някой друг да ти каже какво да правиш ... щото ако не искаш да ядеш шит, можеш да не ядеш шит стига да искаш ...

@Ред
Кое пък й е доброто на банковата система точно? И на парите изобщо? Напоследък изглежда точно обратното. Нима смяташ, че хората живеят, за да учат, за да могат да изкарват пари почти до края на живота си и после да умрат в повечето случаи не особено удовлетворени от това, което са постигнали? Нима смяташ, че пътят, който човек извървява през живота си е смислен и че заради това, че нямаш пари(!) да има шанс да умреш от студ, глад, жажда и да няма кой да ти помогне, понеже неговите пари са си негови? Не мисля ... Плюс това не можеш да си сигурен как и защо го има научния напредък - учебниците както и въпросните филми също са пълни с плява ...

На фона на сигурно 15-те човека, писали в темата само Indigo, Max и OnePageLife показаха елементарна адекватност ... Фонта, цвета на гащите ми, гъбите и долнопробния кючек са soooo unrelated >< Не ми се обяснява повече, човешката простотия вече е едно от нещата, които трудно се променят.

П.П. Явно и възрастовата граница има значение -_-

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2010 21:24

^^^ :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 09 Ное 2010 22:51

Цитат:
Преодолей мързела си и сподели гледната си точка, защото така звучиш просто като поредната контра ... а такива много, малко са тези, които могат да дадат адекватни доводи без да са част от системата.

Откъде се извъдихте такива просветени сектанти бе, така ли се шири свободното ви време, че се занимавате с подобни "отцепвания" от системата, пък и арогантно да ми звучите?

Страстно желая да можех да ви накарам някак да се видите отстрани.

Подобни теории има умопомрачително голямо количество точно в тоя интернет, който за вас е единственото спасение срещу "системата". Никоя от тях не стои адекватно, защото зад никоя от тях не стоят факти. Една спекулация никога не се приема за факт, колкото и добре да обяснява дадено явление, освен ако не е подкрепена с... какво? Факти, да.

Онова, което съм го подчертал в цитата, мога да го перифразирам ей така:
"Малко са онези, които могат да дадат адекватни доводи и да не звучат като банда олигофрени, които пропагандират ПОРЕДНАТА конспирация за ебаване майката на населението на планетата и които не са с полу-промити мозъци."
И ще съм някак твърде прав, не ви ли се струва?

Тая най-важна тема си заслужава писането в нея по-малко и от "prodavam ацеце на Лоу", но чакам косата ми да изсъхне, за да си легна :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 23:04

Факти ? Ок аз искам факт ! Я ми кажи защо сградата наречена World Trade Center 7 се срутва на 11ти Септември 2001 БЕЗ да я е удрял самолет ?

http://www.youtube.com/watch?v=8T2_nedORjw

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2010 23:17

Тая конспирация е съвсем различна от другата. :D Едно е да се създаде повод за война, както се е правило хиляди години назад, друго е това, което описваш. Пък и всяка нова война(в смисъл от ПСВ насам) следва след себе си масова разпродажба на оръжия. Този икономически следвоенен план е наистина прост и ефективен, и дебеловратите чичковци гушкат бая парички от него.
Сега дали нещата са свързани посредством сеенето на хаос, не знам, пък и в момента ми се спи прекалено много, за да мисля. :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com