Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 18:59
аз се пуснах първо hunter но издържах само до 14lvl с него, сега съм с lore-master(17lvl) и е ок, мога да се бия нормално срещу два моба, единият в стънт а през това време се оправям с другия, с ловеца слагах капани но ги държи по-малко време на едно място и има голям cooldown, искаше ми се пусна с Rune-Keeper ама няма пари... като за безплатна игра не е зле, само pvp-то ми липсва
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 19:02
Въпрос: Сега гледам, че мога да си направя Rune keeper. Той не беше ли само за тези, които са си купили Mines of Moria? Имам някакъв Unlock бутон на него. Това какво ще рече? И как стоят нещата със тези точки за магазина?
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 20:17
А ти нали разбра на кого да пишеш за да те аднат в гилда?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 20:36
Абе все ще намеря някой. То и тук в темата мисля, че си пише Този Rune keeper да го правя ли?
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 20:42
Като цъкнеш на Unlock, трябва да си платиш за него, сиреч в момента не можеш да играеш с класа.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 22:04
Stylized Corpse написа: аз съм в Eldar, щото разбрах, че там сме повечето българи брадясалио пустиняк дето ми е герой се казва Gylve , ако има некво аддване там, аддвайте ме и т.н. Добре дошъл, Gylve! Добавил съм те в приятелската ми листа и като се засечем онлайн ще те поканя. Ако ме няма можеш да потърсиш и Meviel или Kidawen, а моят ник е Konnik.
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 22:11
the_presator написа: @Sentry Много ти благодаря за отговора. Сега се логнах в Eldar и гледам героя ми още си седи там (не помнех къде играех преди) Радвам се че тези не са като Blizzard да ти трият акаунта/ героя. Иначе сега видях с премиум съм Edit: Има ли някаква възможност за преименуване на героя, че по някаква причина съм го кръстил ASDDSA ASDDSA и ти си добре дошъл в кина, ако го пожелаеш
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 22:29
Добавете Beargrim. Asd-to го оставете
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 22:36
the_presator написа: Добавете Beargrim. Asd-to го оставете Оки, като се засечем ще те поканя
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 07 Ное 2010 22:47
BTW, ако някой иска да ме add-ва във friend списъка си, ign-а ми е Roshina P.S. А бе само аз ли съм отвратен от AIто?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 00:08
Имам въпрос.Преди да пуснат f2p(преди да го забавят в Европа също) си купих Mines of Moria тъй като оригинала го нямаше в Пулсар.Чудя се дали има начин да използвам кода за нещо
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 01:02
radi_bomb написа: Имам въпрос.Преди да пуснат f2p(преди да го забавят в Европа също) си купих Mines of Moria тъй като оригинала го нямаше в Пулсар.Чудя се дали има начин да използвам кода за нещо Да, можеш да добавиш кода му в акаунта ти и ще имаш всички екстри от Мория Но доколкото разбрах в момента има някакви проблеми по въвеждането на тези кодове и са казали, че работят по това... т.е. сега, ако не можеш да го въведеш опитай пак след няколко дни
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 12:52
Liatris съм аз. btw брат ми го пусна с 1000 tp
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 19:51
Какви са професиите в играта и кои са най-подходящи за dwarf guardian?
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 19:55
the_presator написа: Какви са професиите в играта и кои са най-подходящи за dwarf guardian? http://lotro-wiki.com/index.php/Vocation
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 08 Ное 2010 22:10
Tiny написа: Liatris съм аз. btw брат ми го пусна с 1000 tp Добре дошъл! Добавих те в приятелската ми листа и като се засечем ще те поканя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 17 Ное 2010 12:49
Играта вече е безплатна нали понеже я дръпнах и я инсталирах и се чудя дали да я почвам! П.П. Когато я стартирах видях нещо за изпращане на данни до офиса на Codemastar и я спрях от страх . Някой да ми каже дали ще има някакъв проблем. В кой сървър играете?
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 17 Ное 2010 12:51
Безплатна е вече Играем в Eldar, kinship Bulgaria.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 17 Ное 2010 12:54
marinkov написа: Безплатна е вече Играем в Eldar, kinship Bulgaria. Благодаря значи я почвам !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 17 Ное 2010 13:40
В играта вдигат ли се stats? Започнах в някакъв сървър whisperwide или нещо такова. Някой играе ли там или директно да започна отново в Elder? (Седнах за 5 минути, докато стана 2 левел ) BTW, започнах с Human- Guardian. Да изпълнявам ли куестове или веднага да вдигам нива? П.П. Съжелявам за двойния пост.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|