Данте в БНТ такси :D
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Re: Данте в БНТ такси :D
Не е нужен клуб по философия на човек, за да ти каже колко тъп си всъщност.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
I know your type: tall, dark and deadМоридин написа:Не е нужен клуб по философия на човек, за да ти каже колко тъп си всъщност.
You want to bite all the petals off my head
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Няма кво да си мисля - просто го знам. А и след като съм бил на над 20 концерта, много от които и на големи имена и групи, знам как стоят нещата. За 500-те лева май наистина не разбрах, но не ме интересува - не беше в това въпроса.WidowmakeR написа: Всеки така вика на публиката си xD Странно е, че така си мислиш.
джумерки
-
Der Meister
- Обратна връзка:
много ясно, че тука сме най-лудата публика. голямата четворка не случайно ни избраха нас като държава, от която да се излъчва концерта на живо в целия свят, hypocrisy не случайно си записаха двд-то тука, а това, което казаха sabaton за българската публика просто няма как да го казват във всяка държава. който е бил там знае 
Аз го разбрах; но 500-те лева са една загадка, чийто отговор всеки човек трябва сам да намери, кАнали през които той сам трябва да премине та да изплува в клозета на видровата истина и мисъл.Stylized Corpse написа:За 500-те лева май наистина не разбрах, но не ме интересува - не беше в това въпроса.
п.п. нема клубь като клубъ по философия.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Интервюто ми се стори доста скучновато, но темата определено развеселява.
Готиното е, че Данте е използвал мацката да го кара на стоп и е представил българската младеж от неговия набор. А и се държа достойно, не си продаде билета за шепа пари, дори имам чувството, че ако водещата му беше направила неприлично предложение в натура, то Данте отново щеше да остане непреклонен. Евала!
Готиното е, че Данте е използвал мацката да го кара на стоп и е представил българската младеж от неговия набор. А и се държа достойно, не си продаде билета за шепа пари, дори имам чувството, че ако водещата му беше направила неприлично предложение в натура, то Данте отново щеше да остане непреклонен. Евала!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
фрийк, каква видрова мисъл бе, джони?
видросъздателя...
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
- Въртолета
- В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Не съм много сигурен и така и не разбрах кой точно е Данте,ама на тоя в дясно(наше) има адски тъпа прическа.
Ники вижда всичко.
-
I_Kill_Faildudes
- В момента играе: С хуя си...
Взели са го в таксито, щото им е казал, че членува в "Клуба на знаещите".
Нарече ме видра

разбира се, ама ако му беше предложил мъж можеше и данте да се пречупиAcTivE написа:Интервюто ми се стори доста скучновато, но темата определено развеселява.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
^ Точно така, това е другият водещ

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Sabaton са на 16-ти в София, обаче се пръскам от яд, че няма да мога да ги видяDer Meister написа:много ясно, че тука сме най-лудата публика. голямата четворка не случайно ни избраха нас като държава, от която да се излъчва концерта на живо в целия свят, hypocrisy не случайно си записаха двд-то тука, а това, което казаха sabaton за българската публика просто няма как да го казват във всяка държава. който е бил там знае
Някой да иде да разправя каква касапница е била...
WeAreGettingClose
Мацката в средата ме кефи.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
-
Der Meister
- Обратна връзка:
еми и аз няма да ходя, щото съм ги гледал 2 пъти вече, а и не съм им кой знае какъв фен. първия път ги гледах заради hammerfall, а втория заради rageDexter написа:Sabaton са на 16-ти в София, обаче се пръскам от яд, че няма да мога да ги видяDer Meister написа:много ясно, че тука сме най-лудата публика. голямата четворка не случайно ни избраха нас като държава, от която да се излъчва концерта на живо в целия свят, hypocrisy не случайно си записаха двд-то тука, а това, което казаха sabaton за българската публика просто няма как да го казват във всяка държава. който е бил там знае![]()
![]()
Някой да иде да разправя каква касапница е била...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
глупости. нито бяхме единствената, нито първата страна, в която са свирели заедно. полша бяха първи, след това ние, а после и в още няколко държави пак бяха и 4-те заедно на 1 сцена.
-
Мr.Anderson
Откъде си ви пуснали вас, бе?!? 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
От вагините на майките ни са ни опуснали. Що, ти от анала ли идеш? 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето