___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Genesis AD Sci-Fi MMOFPS
Публикувано на: 04 Ное 2010 18:06
looks good Ще се пробва.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Взех бета ключ напраих акаунт навсякъде и не ме пуска от тва ijji. Нещо the official не знам си кво....
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Sentry
Публикувано на: 04 Ное 2010 19:52
И аз не мога да почна играта още
Сега става, явно съм объркал часовете при конвертиране на зоните.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
vasito
Публикувано на: 04 Ное 2010 20:25
Нещо почна да ъпдейтва
ъпдейт: Айде влизайте
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 05 Ное 2010 00:17
Това като го гледам ми прилича на ripoff на GunZ The Duel
Sentry
Публикувано на: 05 Ное 2010 00:26
Честно казано по-зле е от Gunz и няма third person или поне не намерих от къде да го пусна. Общо взето много прилича на типичен модерен FPS, но е доста fast paced, дори повече от обикновено.
31 Мар 2009 13:53 Мнения: 742 Местоположение: The abyss
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 06 Ное 2010 20:22
wiedzmin написа:
Толкова тъпо ли е, колкото изглежда
общо взето- да Надявах се да ми задържи вниманието поне за няколко месеца, но след кратките опити да ми хареса... еми не струва играта...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Sentry
Публикувано на: 06 Ное 2010 21:11
Определено ще си има привържениците и като започнеш да използваш jetpack-а, dodge-а и невидимостта става малко по-забавно, но като цяло, както казах по-рано - типичен модерен FPS като балансът малко куца и доколкото разбрах от другите играчи - махнали са доста content, който е бил преди в closed beta-та, което прави играта постничка.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения