Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Заглавие: Относно анкетата за играните игри в сайта.
Публикувано на: 28 Окт 2010 10:44

Не знам дали някои от админите ги четат тия работи но ми прави впечетление че списъка с играните игри липса League of Legends. Не прилично и говори зле за сайта когато в неговата класация липсва 3-тата най играна PC игра(след WoW и SC2) в момента според Gamespot и XFire.

P.S Това май го пуснах в грешната тема

Профил

Заглавие: Re: Относно анкетата за играните игри в сайта.
Публикувано на: 28 Окт 2010 11:22

Xelian написа:
Не знам дали някои от админите ги четат тия работи но ми прави впечетление че списъка с играните игри липса League of Legends. Не прилично и говори зле за сайта когато в неговата класация липсва 3-тата най играна PC игра(след WoW и SC2) в момента според Gamespot и XFire.

Ти ако си мислиш , че някой админ ще прочете поста ти и ще оправи това недоразумение се бъркаш :(

п.с. Ще се радвам , ако съм в грешка ;)

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Публикувано на: 04 Ное 2010 11:45

kFp_Kamko написа:
Xelian написа:

Ти ако си мислиш , че някой админ ще прочете поста ти и ще оправи това недоразумение се бъркаш :(

п.с. Ще се радвам , ако съм в грешка ;)

Всъщност не се надявам на админ, но предполагам че някой модератор евентуално може да има достъп до тази част на сайта :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2010 15:56

:lol: Ами изглежда , че до тази част на сайта модераторите нямат достъп , което е хубаво до някъде.Иначе лигата и аз я играя.Стана мноооого известна напоследък. Като излезе дота 2 може да се появи спад в рейтинга , но за сега си е доста добре населена. Вече много българи преди играли дота се пренасочват към нея.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com