Избор на лаптоп ???
Избор на лаптоп ???
Колебая се за тези 2 лаптопа, единственото което ме притеснява е че прочетох мнения, че Н5010 бил шумен...??? Има ли нещо вярно ?
1.Делл Инспирион 1564 Intel Core i3 330M (2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache), 4GB DDR III, 500 GB, 1GB ATI Mobility Radeon HD 5450
2.Делл Инспирион Н5010 Intel Core i3-370M (2.40GHz, 3MB Cache), 4GB (2x2048MB) DDR 3 1333Mhz, 640 GB, ATI Mobility Radeon 5470 с 1GB собствена памет DDR3
1.Делл Инспирион 1564 Intel Core i3 330M (2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache), 4GB DDR III, 500 GB, 1GB ATI Mobility Radeon HD 5450
2.Делл Инспирион Н5010 Intel Core i3-370M (2.40GHz, 3MB Cache), 4GB (2x2048MB) DDR 3 1333Mhz, 640 GB, ATI Mobility Radeon 5470 с 1GB собствена памет DDR3
Re: Избор на лаптоп ???
Зависи
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Има живот и отвъд игрите, нали знаеш?Lich King написа:настолен > лаптоп
Иначе @vellsi - нещата са много прости - имаш парите за Н5010, купуваш си го, нямаш парите за него, купуваш си 1564
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
разгледай този сайт http://outmax.bg/dmz/
има доста голям избор, аз лично си взех от тук делл студио 1555 и съм мн доволен.
има доста голям избор, аз лично си взех от тук делл студио 1555 и съм мн доволен.
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Брат аз ако ще ходя някъде няя влизам в нета и да пиша по форуми и/или играя игри. Тия работи мога да ги правя и в къщи. Лаптоп - мех.Gipo написа:Има живот и отвъд игрите, нали знаеш?Lich King написа:настолен > лаптоп![]()
a.k.a Frosty
лаптоп е по-яко, особено ако имаш оня гъзарския модем дето лови интернет навсякъде (май беше на мтел) 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Потърси лаптоп с видеокарта Ati Mobility Radeon HD 5650. Много по-добра е от 5470 и поддържа Ati Stream. До коркото знам е 5 пъти по-бърза. Моделите с такава карта не са кой знае колко по-скъпи от тези с 5470.
Времето е в нас и ние сме във времето
-
Нямам Ябълка
лаптоп със зарядно, мишка, слушалки, кабел...
as portable as a desktop pc
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Lich King написа:Брат аз ако ще ходя някъде няя влизам в нета и да пиша по форуми и/или играя игри. Тия работи мога да ги правя и в къщи. Лаптоп - мех.
И аз така мисля, ама може пък да му трябва за работа. Иначе, да, никога не съм разбирал хората, които излизат от вкъщи, сядат някъде с wi-fi и циклят из нета...
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
в интерес на истината тия работи може да ги правиш и от телефона, но имаш телефон нали...за игри е много ясно че ще си вземеш настолен, но като минеш една възраст и приоритетите ти се променят, ще оцениш мобилността и компактността на нетбука/ноутбукаБрат аз ако ще ходя някъде няя влизам в нета и да пиша по форуми и/или играя игри. Тия работи мога да ги правя и в къщи. Лаптоп - мех.
иначе както казаха по-горе - 2рия
а някой да има тая глупост наречене таблет ?
не говоря за професионалните
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
- Till.Lindemann
тази тема за тук ли е?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
2 думи:
Ле-но-во.
Иначе за Dell не мо'ем ти помогнем
едит:
само да вметна някои от безспорните качества на лаптоците спрямо настолните им събратя -> дебелия комп как, аджеба, ще си го четеш у кенефа?
Лаптопчето мо'еш си го гушнеш в леглото, на дивана, на масата, на кухненския плот, докат' правиш пържени картофи. Also - мо'еш си пишеш лекциите на него по време на час ;- ) Или кат' ти тря'а да свършиш нек'ва работа на място извън 'къщи - мъкнеш лаптопа, я.
Някак не мо'а си представя изобщо вече как се живее с голям компютър и без лаптоп
Ле-но-во.
Иначе за Dell не мо'ем ти помогнем
едит:
само да вметна някои от безспорните качества на лаптоците спрямо настолните им събратя -> дебелия комп как, аджеба, ще си го четеш у кенефа?
Някак не мо'а си представя изобщо вече как се живее с голям компютър и без лаптоп
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
да и като ходиш на лекции няма как да замъкнеш голямата щайга някак си 
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Аз преди 5-6 дена се сдобих с Lenovo IdeaPad Y560 и теорията че лаптопите на ставали за игри вече не ми звучи много реална 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Откакто новите игри спряха да ми вървят на настолния, играя всичко на лаптопа. На 2 години е, а нагъзва нови заглавия. Видеото понякога се бави, та маалко по-ниски настройки добре му идват. Все пак е вграден.vanmx написа:Аз преди 5-6 дена се сдобих с Lenovo IdeaPad Y560 и теорията че лаптопите на ставали за игри вече не ми звучи много реална
Иначе се заебете с тия lenovo-та, за Dell лошо нещо не съм чувал, а аз лично съм с Toshiba и нямам оплаквания.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Мда но моя няма WiFi, а за GPRS не съм на сметкаass написа:в интерес на истината тия работи може да ги правиш и от телефона, но имаш телефон нали...
a.k.a Frosty
Един приятел и клавиатура си взе, че тази на лаптопа му е неудобна. Сега смята да взима и 24 инча мониторНямам Ябълка написа:лаптоп със зарядно, мишка, слушалки, кабел...